Nylig innhold av Gnomen

 1. G

  Test for Believers and none Believers.

  Sliter litt med å forstå hva du vil bevise her.... Er det kvaliteten på laskene du er ute etter eller? Prøver du å bevise at det er bedre med kabel mellom terminalene enn lasker?
 2. G

  ATI -" all american muscle"

  Jeg kjøpte en 543 på Lsound for noen uker siden, og standbykretsen fungerer på min ihvertfall. Setter jeg prosessoren på mute, så går forsterkern i standby etter ca 10 min. Den gule standby-lampa starter også å lyse. Så fungerer som det skal har etter hva jeg kan skjønne.
 3. G

  ATI -" all american muscle"

  Lsound kutter ut ATI ja.
 4. G

  ATI -" all american muscle"

  Da får jeg melde meg inn i ATI klubben. Har en AT543NC på vei. Satser på at den duger 😀
 5. G

  Diverse Tilbyr hjemmedemo Arendal Sound

  Hva slags forsterkere bruker du på AS oppsettet ditt authentic? Har AS selv, og hadde vært moro å høre hva du har brukt for å få til gromlyden.
 6. G

  Arendal Sound

  Lavere modell en tower, med 2x8 har du jo allerede med monitor..
 7. G

  Arendal Sound

  Har du målt med rew og ser dippen der, eller er det hørbart? Sub2 er jo lukket, så har jo ikke "problemet" her. Men uansett så er det vel sikkert rommet ditt i kombinasjon med åpen sub som lager problemet hos deg. Har jo dipper her også, men ble bedre her med 4 sub. 1 i hvert hjørne.
 8. G

  Arendal Sound

  Ja, står jo om dette i manualen. Men vanligvis er ikke teori og praksis alltid lik. Er derfor jeg spør om erfaringer. Manualen er teoretisk. Praktisk erfaring er mer interessant for min del.
 9. G

  Arendal Sound

  Fikk et par med Tower i hus idag. Veldig bra førsteinntrykk. Har satt dem inn istedet for et par JBL Sva2100 og den umiddelbare forandringen var at det virket som at noen fjernet dyna som hang over de gamle høyttalerene. Vanvittig mye mer detaljerte og oppløste i lyden allerede fra første...
 10. G

  CX-a5100. Bypass alle ypao justeringer.

  Takk Midas 👍 Da skal jeg prøve de innstillingene.
 11. G

  CX-a5100. Bypass alle ypao justeringer.

  Ja, skru av var liksom det jeg tenkte å gjøre da. Men hvor? Ser der er ymse teorier og meninger på div forum på hvilke korrigeringer som gjøres etter å ha kjørt Ypao som er synlig og ikke synlig for brukern. Er ute etter å å høre fra en som VET akkurat hvilke innstillinger som må settes for å...
 12. G

  CX-a5100. Bypass alle ypao justeringer.

  Har en Yamaha CX-a5100, men skal bruke en prosessor med Dirac. Vil derfor kjøre absolutt all prosessering som har med nivå,fase,avstander og EQ via Dirac prosessoren. Noen som VET hva slags innstilling som må gjøres på Yamaha prosessoren for å unngå alt som har med nivåer,forsinkelser,gain,EQ og...
 13. G

  Plassering av akustikk plater i hjemmekino

  Er dette de platene som heter rockfon industrial Black? 10cm tykkelse?
 14. G

  Arendal Sound

  Har ikke prøvd Sub1, men testet Sub2 opp mot 15"Klipsch. Var vel r-115sw den het mener jeg. Nå er jo prisen på AS endel høyere enn den klipsch'n, men Sub2 var overlegen den klipsch'n etter min mening. Mye mer kontrollert og stram bass. Mye mer punch. Men blir jo litt feil sammenlikning kanskje...
 15. G

  Atmos eller surround bak høyttalere?

  Har 5.1 oppsett i dag. Dvs 4 sub, men koblet på samme utgang på prosessoren. Plassert i hvert hjørne av rommet. Rommet er ca 5.8 x 4.4m. Sitter og ser i lengderetningen ganske nøyaktig midt i rommet. Bakhøyttalere er lokalisert ca rett ut til siden for lytteposisjon.
Topp Bunn