Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Dec 2003
  Innlegg
  281
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Fredags besøk på Nøtterøy med fantastisk Montana trøkk

  Takk for en fantastisk fin kveld! Fruen i huset hadde vartet opp med hjemmelaget Pizza til 30 mann selv om vi kun var 5 Godt var det ihvertfall!!
  Øl, Akevitt, godis og god lyd.....

  Kun et par uker gamle nye Montana EPS2.4....ettersom jeg forsto det andre solgte paret i Norge av denne helt nye modellen. Grattis! Integrert 3 kanals forsterker, 250W til diskant, 500W til mellomtoner og 500W til basser. Dette låt bare HELT utrolig bra. For de som er vant til og elsker Montana´s ekstremt oppløste og brutalt ærlige gjengivelse var dette kanonbra selv om vi alle var klar over at signal og preamp ledd er det MYE, MYE å hente på.

  Her spilte vi fra iMac (iTunes) digitalt overført til en rimelig Yamaha surround amp som fungerte som DAC og Pre-amp. Må si jeg var mektig imponert også hva denne Yammyammen faktisk klarte å prestere..... Så jeg gleder meg til å høre når det kommer en oppgradering med separat DAC og PRE-AMP og XLR kapler til høyttaler amp kontra RCA nå med XLR overgang (da ampen kun er beregnet for XLR). Kanskje en ECD1 og en 4.7 fra EC etterhvert...det ville gjort susen.

  Det som imponerte meg aller mest var den ekstreme dypbassen....dette gikk LANGT under det hørbare nivået og hele "jævla" rommet med gulver og møbler ble satt i en enorm vibrasjon....HELT UTROLIG!! Det som var like imponerende var den ekstremt tighte bassen. Vanvittig kontant med en utrolig live følelse. Bassen ble ALDRI for mye, men til gjengjeld var den der til de grader når den skulle. Alt dette takket være hele 4 stk SEAS 8 tommere i hvert kabinett.

  Bare å ta av seg hatten for dine nye høyttalere. For de som kjenner Montana EPS2, var dette samme lydsignatur, men med en enda råere bass vanvittig dypt.

  Og Master of the House viste Moonwalk til stor jubel (les: latter) fra gjestene....ikke helt M. Jacson kanskje he he he....

  Her følger noen bilder....

  Vedlagte bilder Vedlagte bilder     

 2. #2
  Hifi Freak soundscape's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2005
  Sted
  Nordre Follo
  Innlegg
  4,856
  Tagget i
  9 Innlegg

  Fredags besøk på Nøtterøy med fantastisk Montana trøkk

  Spennende at de tilbyr integrerte forsterkere i flere av modellene......kan kanskje bidra til at flere får øynene opp for Montana.
  Er ikke i tvil om at EPS2,4 har mye mere å by på med en skikkelig pre-amp.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed