Side 1 av 3 123 SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 48
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jun 2006
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  108
  Tagget i
  0 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Nå som Elkjøp har begynt å selge et par Denon-produkt, har Hifi-klubben åpenbart sett seg nødt til å redusere prisen på tilsvarende bokser. Forsterkeren PMA 510-AE selges nå for 1100-1300,- mot tidligere veil. pris på Hifi-Klubben på 2300,-.

  Dette er vitterlig en svært sympatisk pris, men hvor bra er den?

  Jeg holder på å sette sammen et billig-anlegg som en gave og slumpet til å kjøpe et par brukte B&W DM685 forleden. Dette er jo noen eminente småhøyttalere, men også kjent for å kreve litt i forsterkerveien. Vil Denon PMA 510-AE kunne "levere varene" til disse høyttalerne i en slik grad at noe av potensialet i DM685 kommer frem?

  Jeg vet naturligvis at det finnes mange alternativ som vil fungere mye bedre, men da til en prosentvis mye høyere pris.

  Noen som har erfaringer med forsterkeren og/eller høyttalerne og kan gi meg en pekepinn?
  (Tilbud på brukt forsterker [i sølv/alu] som kan matche mottas med takk.)


 2. #2
  Hifi Freak Ulf-B's Avatar
  Ble medlem
  May 2008
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  7,787
  Tagget i
  0 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Denne forsterkeren har jeg bare hørt på Hifiklubben - i f.m. litt forsiktig research for en venn av meg da han var ute etter et lite anlegg nr. 2 - og Denon 510AE er absolutt grei nok til prisen. T.o.m. veldig grei, hvis prisen kryper ned mot tusenlappen. Men det må sies at den har nokså beskjedent potensial, da. Den blir lett stresset - og har ikke mye musikalsk jerngrep hvis man skulle finne på å dra på litt. B&W 685? Det KAN gå - uten at jeg har hørt akkurat disse sammen med Denon'en. Jeg hørte Denon sammen med Dali Lector 1, og det låt slett ikke verst - under forutsetning av at man er ute etter noe som spiller pent og pyntelig, men ikke veldig høyt og hardslående. Jeg får vel føye til her at vennen min endte opp med den minste av Cambridge's integrerte - selv om den altså var noe dyrere enn Denon'en. Litt mer punch i den, syntes vi - sammenlignet med Denon 510AE.

  I og med at Denon ikke har kostet på seg noen pre-out på denne forsterkeren, vil de fleste suber som det ville ha vært naturlig å tenke på for å fylle opp litt i bassen, være uaktuelle. Synd - for dette er ikke en forsterker med mye naturlig autoritet i bassen.
  1) SB Touch m/iPad, Beolab 5
  2) SB Touch, Weiss DAC-1 MkII, Get-boks, Hegel HD20 DAC, Copland DRC-205, Primare BD32, ML 326s, 2x Bryston PP 300 SST, ProAc DB1, REL S3 sub
  3) SB Touch, Benchmark DAC-3 HGC, 2x Benchmark AHB2, ProAc D1, ProAc ER-1 sub, Denon AH-D7000

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  May 2007
  Innlegg
  319
  Tagget i
  0 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Må først få si at jeg ikke har erfaring med akkurat disse høyttalerne eller akkurat denne forsterkeren. Men jeg har prøvd en del forsterkere i 2-3000 kronersklassen, og syns generelt det er relativt liten forskjell på dem. Denon skal jo klangmessig passe B&W ganske bra, og denne prisen må jo være god!

  Når det er sagt, så har jeg også erfart at små og relativt billige høyttalere kan spille overraskende bra når de blir foret med gode forsterkere. Jeg tror derfor du kan hente veldig mye på å legge på en tusenlapp ekstra og følge med på bruktmarkedet (kanskje du kan finne noe fra Rotel, Arcam, Marantz m.fl.) Da tror jeg det du leger ekstra i potten kan begynne å monne litt mer enn om du skulle kjøpe en annen forsterker ny i prisklassen under tre tusen. Bare som en meningsytring...
  Dynaudio Contour S3.4, Hegel H300, Sonos med FLAC på nettverksdisk som kilde
  -
  Jeg pleide å kalle meg Gimsegutten på dette forumet

 4. #4
  Overivrig entusiast roesok's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2009
  Innlegg
  1,063
  Tagget i
  0 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Ser at Hi-Fi klubben nå har satt forsterkeren til kr 1098,- !! Hva med CD-spilleren, Denon DCD-510, som Elkjøp selger til 1295,- Den kostet tidligere 2298,- i Hi-Fi klubben, men ser at de nå selger den til 898,- (!) Konkurranse..?

  Electrocompaniet ECI-3 og ECI-2, Abrahamsen V6 DAC, Sony CDP-X930Q, DENON DVD-2910, Audio Physic Yara II Evo, Pro-Ject Debut III

  "Minst en gang om dagen bør vi lytte til musikk, lese et godt dikt, se et vakkert bilde, og - om mulig - si et par fornuftige ord."

 5. #5
  Moderator Bjørn.H's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2004
  Innlegg
  20,159
  Tagget i
  8 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Parallell import? -jeg trodde Hi-Fi Klubben hadde eksklusiv forhandlerett på Denon.
  Hegel H90, PrimaLuna ProLogue Classic, Monitor Audio GS20, Gold C150, Reloop Turn5 m/Clearaudio Virtuoso, Rega Fono MM, Bluesound Vault2, Chromecast, BJC, Yamaha RX-V3800, Sony BDP-S5500. Focal: Chorus 736S, Chorus CC700S, Chorus SW700S, Chorus 706S m/org. stat.

 6. #6
  nb
  Guest

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Sitat Sitat fra bjornh
  Parallell import? -jeg trodde Hi-Fi Klubben hadde eksklusiv forhandlerett på Denon.
  Det er fullt tillatt med parallellimport.

 7. #7
  Moderator bambadoo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  17,834
  Tagget i
  2 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Hei J.Finvåg,

  det er korrekt at en av de store kjedene den siste tiden har parallellimportert utvalgte Denon-produkter. Og du har forsåvidt rett i at det faktum at det at varene er parallellimportert ikke i seg selv er forklaringen på at prisene går ned.

  Men det er noen elementer i dette som ofte glemmes når det snakkes om parallellimport: Som offisiell importør av Denon har vi ansvaret for- og kostnader knyttet til- bl.a. lagerhold og demomodeller i butikk (og det gjelder HELE sortimentet, ikke kun 5 utvalgte toppselger-produkter....), spesialutdanning av selgere og servicepersonell, innkjøp av kostbart spesialutstyr for å kunne reparere produktene, markedsføring osv. Dette er utgifter som en parallellimportør som håndplukker noen få produkter stort sett kan se bort fra.

  Når det gjelder prissettingen på de aktuelle varene det her er snakk om, så kan du likevel være sikker på at dette ikke handler om at Hi-Fi Klubben i det daglige beregner seg for høye marginer, og først senker prisen når vi får konkurranse. Hi-Fi Klubbens priser er fullt ut konkurransedyktige hvis man sammenligner med butikkpriser i resten av Europa, og det kan vi ene og alene leve opp til pga. vår effektive organisasjon: Hi-Fi Klubbens importledd beregner seg ikke avanse, slik en tradisjonell distributør, men fungerer utelukkende som en innkjøpsavdeling til våre butikker. Dessuten er det et faktum er at Hi-Fi Klubben med våre 75 butikker kjøper omtrent like mye fra Denon pr. år som Europas største elektronikkjede Mediamarkt, som har nesten 1000 butikker! Så våre innkjøpspriser er blant de aller beste.
  Det vi her snakker om, er en regelrett prisdumping, som gjør at varene nå selges til langt under kostpris, både hos Elkjøp og hos oss. Vi har likevel valgt å følge Elkjøps pris nedover, ut fra vår holdning om at vi aldri vil la en annen aktør underby oss på våre egne varer!

  For deg som forbruker gjør den aktuelle situasjon at det kun er en ting å si, hvis du er i markedet for et Denon-produkt: Løp og kjøp! For det er en ting som er helt sikkert, og det er at prisene ikke kommer til å bli liggende på dagens nivå. Og det gjelder uansett om varen selges hos Hi-Fi Klubben, eller der de selger vaskemaskiner! Men så må jo vi i Hi-Fi Klubben bare håpe på at du velger å handle der du både får service, demonstrasjon av produktet, kunnskap om hvordan det best brukes, og ikke minst- et sted å henvende deg som faktisk har utstyr og kompetanse til reparere produktet hvis det går i stykker!

  mvh

  Harald Haaland, Country Manager Hi-Fi Klubben Norge AS
  Fra http://www.hifiklubben.dk/forum/defa...D=47&aID=26139
  I don't believe in system matching. If something is good, it's good. If it only sounds good under certain conditions, it is not good - it is incorrect. - Charles Hansen

 8. #8
  Æresmedlem
  Ble medlem
  Apr 2005
  Innlegg
  14,815
  Tagget i
  6 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Hifiklubbens såkalte lavere priser pga ingen mellomledd er vel ikke så lave. Det er bare å se hva de tar for Ortofon pickuper det!

 9. #9
  Moderator Bjørn.H's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2004
  Innlegg
  20,159
  Tagget i
  8 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Ja, det ser ut som parallellimport ja. Har ikke Hi-Fi Klubben eksklusiv forhandlerrett fra Denon? -uansett har de ikke garantiansvar for produkter solgt av andre kjeder.
  Hegel H90, PrimaLuna ProLogue Classic, Monitor Audio GS20, Gold C150, Reloop Turn5 m/Clearaudio Virtuoso, Rega Fono MM, Bluesound Vault2, Chromecast, BJC, Yamaha RX-V3800, Sony BDP-S5500. Focal: Chorus 736S, Chorus CC700S, Chorus SW700S, Chorus 706S m/org. stat.

 10. #10
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jan 2004
  Sted
  Nes Romerike
  Innlegg
  420
  Tagget i
  0 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Det spiller ingen rolle hvor billig et produkt er eller om priser forsvares sånn eller slik. Jeg vil ha service både før og etter en handel og er villig til å betale for det. Det er jo mitt valg om jeg vil betale satt pris på produktet, men det styrker vel gjentagelse hvis man får noe på kjøpet. Ja-ja det er ikke greit. Hi-Fi klubben får heller aldri mer av min lønn og det spiller sikkert ingen rolle for dem. Ikke El-kjøp heller når det gjelder Hi-Fi.
  Bryston 14B-SST, Bladelius Embla, PSB Platinum T8, wireworld, B&W ASW 850, Michell gyro, Mørck arm/Benz glider, Cary PH 302, Auris Fortino 6550, Klipsch HeresyIII,Audiotronic CM-3.

 11. #11
  nb
  Guest

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Sitat Sitat fra geirf2
  Jeg vil ha service både før og etter en handel og er villig til å betale for det.
  Det er en sannsynligvis en dårlig deal for deg. Slike ting pleier ikke gå i stykker, det er nesten garantert billigere i lengden å være selvassurandør fremforå betale for distribusjonsnett, utstillingslokaler og garantier.

  Jeg kjøper lett ting på postordre fra USA vel vitende om at den dagen noe skulle ryke, så vil det ikke lønne seg å reparere eller sende tilbake over dammen for å få det fikset. Jeg har ennå ikke hatt en HiFi-dings som har sluttet å virke.

 12. #12
  Hifi Freak Boffen's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2002
  Sted
  Oslo Vest
  Innlegg
  5,968
  Tagget i
  0 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  JBL LS80 som Soundgarden tar 25.000,- for ble solgt for 18.000,- hos komplett for en tid tilbake.....
  Pentax FujiFilm Olympus

 13. #13
  Hifi Freak Voff's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2006
  Innlegg
  5,492
  Tagget i
  0 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Sitat Sitat fra hel
  Hifiklubbens såkalte lavere priser pga ingen mellomledd er vel ikke så lave. Det er bare å se hva de tar for Ortofon pickuper det!
  Riktig det. Hi-Fi klubben tar både importøravanse og forhandleravanse.

 14. #14
  Æresmedlem Zomby_Woof's Avatar
  Ble medlem
  May 2006
  Sted
  Third stone from the sun
  Innlegg
  19,535
  Tagget i
  4 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Sitat Sitat fra Voff
  Sitat Sitat fra hel
  Hifiklubbens såkalte lavere priser pga ingen mellomledd er vel ikke så lave. Det er bare å se hva de tar for Ortofon pickuper det!
  Riktig det. Hi-Fi klubben tar både importøravanse og forhandleravanse.
  Og det må de. De både importerer og forhandler, og pådrar seg utgifter deretter.Selsagt må alle driftskostnader dekkes.
  At the end of time, after human civilization; all that will remain will be cockroaches and Teles...and the Teles will be in tune" Greg Koch

 15. #15
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Dec 2007
  Innlegg
  2,498
  Tagget i
  0 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Sitat Sitat fra Voff
  Sitat Sitat fra hel
  Hifiklubbens såkalte lavere priser pga ingen mellomledd er vel ikke så lave. Det er bare å se hva de tar for Ortofon pickuper det!
  Riktig det. Hi-Fi klubben tar både importøravanse og forhandleravanse.
  Det er vel Mono som er importør av Ortofon (og de er vel ikke akkurat kjent for å være billige). Så hvis klubben importerer Ortofon er det i såfall klubben som driver parallell-import i dette tilfellet.
  Vinyl: Technics SL-1200G med Soundsmith Boheme pu. Manley Chinook riaa. CD: EC EMC1 mkIV.
  Pre: Perreaux Audiant DP32. Power: Holfi Power 150. Ht.: Marten Miles III.
  Strøm: Isotek Evo3 Aquarius/Titan One/Genesis One. Rack: Bassocontinuo Lyra XL4 2.0. Akustikk: ASC. Kabler: Nordost m.m.

 16. #16
  Overivrig entusiast roesok's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2009
  Innlegg
  1,063
  Tagget i
  0 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Uansett er den CD-spilleren og forsterkeren fra Hi-Fi Klubben nå kjempebillig. Løp og kjøp!
  Electrocompaniet ECI-3 og ECI-2, Abrahamsen V6 DAC, Sony CDP-X930Q, DENON DVD-2910, Audio Physic Yara II Evo, Pro-Ject Debut III

  "Minst en gang om dagen bør vi lytte til musikk, lese et godt dikt, se et vakkert bilde, og - om mulig - si et par fornuftige ord."

 17. #17
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jan 2004
  Sted
  Nes Romerike
  Innlegg
  420
  Tagget i
  0 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  [[/quote]
  Jeg kjøper lett ting på postordre fra USA vel vitende om at den dagen noe skulle ryke, så vil det ikke lønne seg å reparere eller sende tilbake over dammen for å få det fikset. Jeg har ennå ikke hatt en HiFi-dings som har sluttet å virke.
  [/quote]
  Akkurat dette er også heldigvis et fritt valg. Jeg kan ikke benekte at du kanskje har vært heldig og for all del la oss håpe at alle kan være like heldige. Skulle det formodligen være så enkelt så skulle vi vel alle ha kjøpt ting utenfra og legge ned alt i Norge. Jeg synes det som regel er god deal på det meste her til lands, men unntak finnes og jeg får bare håpe at disse etter hvert lærer seg noe. Skal man gå til spissfindigheter så burde det vært en form for bedre videreformidling/gjenbruk/reparering av mye. Hi-fi markedet er vel sikkert ikke værst i klassen. Det omsettes vel mye og endel blir vel reparert i forhold til hvitevarer kanskje. Men, man kan til tider bli forundret over selv bruktbørsen her over hvor kort tid produkter befinner seg i enkeltes eie, spesielt nykjøpte saker. Ett fett egentlig. Får håpe Denonen til 898,- holder i tja, 15-20 år? Burde vel det med slik en skikkelig kvalitet. Eller burde det ha vært en merkelapp som tilsa at man ikke kan forvente funksjonalitet i mer enn 1 år? 2 år? Så billig at man bare kan kaste det etter dette. Jada, bare kast det!
  Bryston 14B-SST, Bladelius Embla, PSB Platinum T8, wireworld, B&W ASW 850, Michell gyro, Mørck arm/Benz glider, Cary PH 302, Auris Fortino 6550, Klipsch HeresyIII,Audiotronic CM-3.

 18. #18
  Moderator Bjørn.H's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2004
  Innlegg
  20,159
  Tagget i
  8 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  En fremtid med postordre basert Hi-Fi, uten annet enn mainstream produkter i "hyllene" og noen gadget-blader til å fortelle kunden at det er gode produkter...

  Hegel H90, PrimaLuna ProLogue Classic, Monitor Audio GS20, Gold C150, Reloop Turn5 m/Clearaudio Virtuoso, Rega Fono MM, Bluesound Vault2, Chromecast, BJC, Yamaha RX-V3800, Sony BDP-S5500. Focal: Chorus 736S, Chorus CC700S, Chorus SW700S, Chorus 706S m/org. stat.

 19. #19
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  May 2007
  Innlegg
  319
  Tagget i
  0 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Hva garanti angår, så gjelder da kjøpsloven enten produktet selges hos HiFi-Klubben eller Elkjøp, parallellimport eller ikke.
  Dynaudio Contour S3.4, Hegel H300, Sonos med FLAC på nettverksdisk som kilde
  -
  Jeg pleide å kalle meg Gimsegutten på dette forumet

 20. #20
  Overivrig entusiast eldo472's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2005
  Sted
  Tranby
  Innlegg
  827
  Tagget i
  0 Innlegg

  Denon, Hifi-Klubben, Elkjøp

  Kjøpte en CD spiller på HiFi-klubben til jobben. Den har gått en måned nå døgnet rundt med mp3 uten problemer.
  Bra byggekvalitet er en fordel. I forhold til en gammel dedikert cd spiller er den treg. Leste en test av den forrige modellen her:
  http://www.audio.de/Produktdaten/Den...s_1501824.html
  Som man kan se er jitter verdien litt høy(middels bra), slik at den som hadde ønsket å bruke den som driverk dermed ikke får det ultimate ut-gangs punkt. Men det er som nevnt ikke samme modell, men en indikasjon på hva man kan forvente..
  Faren min har PMA500E og jeg synes den er grei til prisen. 510 er nok ganske lik.

  Til prisen så er dette kjempe bra.

Side 1 av 3 123 SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed