P

Pylon Emerald 25 - Redusert pris Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Hordaland
Pris
Kr 11.000
Kjøpt av
Seskage
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 226478
REDUSERER PRISEN LITT, SLIK AT FAR KANSKJE KAN FÅ NYE HØYTTALERE I HUS TIL BURSDAGEN SIN! :-D PRISEN ER FERDIG PRUTET!
Meget gode og flotte høyttalere - Pylon Emerald 25 Ebony Marocco HG finish - selges pga planer om å oppgradere til høyttalere med en veiledende pris på bortimot det dobbelte av Emerald 25.
Det skulle vel strengt tatt samtidig indikere at jeg har vært VELDIG godt fornøyd med Emerald 25, når man må ut med såpass mange flere kroner for å få høyttalere som trolig og forhåpentligvis er enda litt bedre....
Høyttalerne leverer et luftig, stort og ganske 3dimensjonalt lydbilde. De går dypt nok i bassen for det meste av musikk og preferenser. Mellomtone, vokal og instrumenter gjengis på en god måte, hvor følelsen av nærvær i aller høyest grad er til stede. Oppover i frekvensene er oppløsningen også god. Det er vel bare Magnepan 1.7 av alle høyttalere jeg har hatt i hus som kan konkurrere med Emerald 25 med tanke på detaljert gjengivelsen i toppen. Over hele frekvensspekteret preges ellers gjengivelsen av at dette er hurtige høyttalere, dvs at du slipper "pløsete" bass. I toppen er fraværet av slitsomme sibilanter tydelig, for det er noe som kan gjøre en høyttaler litt "slitsom" å høre på i lengden. I mine ører er det helle ringen deler av frekvensspekteret som stikker seg ut og blir slitsom/for dominerende, noe som bidrar til at det er behagelige høyttalere å lytte på musikk fra.
Emerald 25 er dessuten en ganske så takknemlig last for de fleste forsterkere, dvs ikke spesielt tung å drive.
Her har du muligheten til å gjøre et kupp, har nemlig vanskelig for å komme på høyttalere som gir mer value for money enn disse.

Har emballasje.
Kan sendes mot at kjøper betaler frakt
Påskepris uten frakt: 11000

Informasjon om bruker

Proffen
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (4)
Medlem siden

Andre annonser av Proffen

  • Div selges
    Selges av: Proffen
    Ta kontakt
Topp Bunn