Endpoint Audio

Butikk Auris PHONIO

Status
Denne annonsen er utgått.
Riaa trinn
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Vestfold
Pris
Kr 14.990
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 246975
Auris Phonio er en phonoforsterker som vil hente ut masse godlyd fra vinylen din. Den er designet for å ta både svært lave og svært høye utgangssignalnivåer fra alle typer pickuper med sin justerbare forsterkning mellom 43,2 dB og 69 dB.
Phonio gir også riktig RIAA-utjevning for å oppnå flat frekvensrespons. Phonio bruker to separate kretser dedikert til både MM og MC for å unngå kompromisser.
Perfekt RIAA-kurve, Avansert topologi, Fantastisk dynamikk, MC & MM-trinn og i tillegg – Lineær strømforsyning!

Vi hadde denne til test hos Jorwed HiFi & Vinyl hvor den imponerte besøkende når den spilte i oppsettet sammen med Westminster Lab, Kuzma og Egglestonworks IVY reference.

Teknologi
Auris Phonio inkorporerer innovativ design og dermed har Phonio to helt separate høyytelses phono-trinn. Hvert trinn har sine egne separate inngangskontakter og inngangsforforsterkerkrets. Dette vil tillate deg å bruke hvilken som helst pickup uten kompromisser.
Phonio bruker støysvake MELF-motstander i tillegg til WIMA-kondensatorer, med kombinasjonen som vi kom til den ønskede og perfekte RIAA-kurven.
Sound Plus operasjonsforsterkere er koblet til i en avansert topologi som leverer presis RIAA-utjevning, samtidig som de undertrykker støy og dårlige harmoniske toner som skaper en ubehagelig følelse mens du lytter.
Audio Grade Electrolytic Capacitors ble også brukt, som viste seg å være best på lave frekvenser, slik at lyden som oppnås har en veldig presis og kraftig bass.
Phonio har MM- og MC-innganger som du enkelt kan velge.
Aluminiumshuset til Phonio skjermer den interne kretsen fra alle RFI-signaler, samtidig som EMI-en til transformatoren holdes langt unna phono-stadiet.
I strømforsyningen har vi en ultralav støy LDO-kombinasjon med over 5000uF filterkapasitans. Den har termisk overbelastning og kortslutning. Inne i Phonio er det igjen lavstøy LDO-er i kombinasjon med BJT-s ultralavt støy strømforsyningstopologi.
Lineær strømforsyning
Med Phonio får du også en lineær strømforsyning med lavt støynivå som er bygget uten kompromisser, med de beste komponentene og det nyeste kretsdesignet. Auris lineær strømforsyning er pålitelig, enkel og produserer minimalt med støy.
Den er laget kun for behovene til enheten vår for å oppnå de beste funksjonene og effektiviteten, og er spesialdesignet for å overgå dine forventninger. Den har også beskyttelse mot strømoverbelastning, kortslutning og termisk overbelastning i henhold til de høyeste sikkerhetsstandardene.
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Endpoint Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (37)
Medlem siden

Andre annonser av Endpoint Audio

Topp Bunn