Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Helt fersk
  Ble medlem
  Sep 2014
  Innlegg
  1
  Tagget i
  0 Innlegg

  Radionette Store Studio 3D

  Heisann!

  Dette er min første tråd her inne. Jeg har akkurat overtatt et fantastisk eksemplar av arten Radionette Store Studio 3D. Den brummer litt når jeg bruker radioen, og antar at det er noen kondensatorer som må skiftes. Jeg har noen spørsmål av litt mer banal karakter Se vedlagte bilde.


  1. I tilknytning til antenneinngangen er det en pinne med et jordingssymbol (og en vannkran). Bør jeg koble denne til jord, eller er denne kun beregnet tilkoblet dersom jeg bruker en strekkantenne koblet til pinnen til venstre?
  2. Nede til venstre ser det ut til å være tilkobling til ekstern høytaler (?). Er det noen som vet om det ble laget særskilte høytalere for denne modellen?
  3. De pinnene/kontaktene som er i bruk her, er de fortsatt å få kjøpt?


  Mvh.
  Eirik Berger


  Navn:   1318226230294386359.jpg
Visninger: 1026
Størrelse: 85.5 Kb

 2. #2
  Hifi-entusiast lars-chr's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2005
  Innlegg
  220
  Tagget i
  1 Innlegg
  Jordingen brukes i forbindelse med AM-antenne, og er egentlig ikke nødvendig å koble til i det hele tatt. Det er nok andre langt større problemer (støy fra annen elektronikk) forbundet med AM-lytting i dag enn dårlig jording. Når det gjelder høyttaler, så kan du fint bruke en hvilken som helst vanlig høyttaler, men disse gamle radioene liker seg vanligvis best med høyttalere med lav impedans (gjerne helt ned i 2-3 ohm, av og til enda mindre). Angående "særskilte høyttalere", så er det vel verdt å nevne at Radionette markedsførte et lite utvalg av ekstrahøyttalere, deriblant en i samme design som på illustrasjonen ved høyttalerkontakten. Pluggene som brukes er vanlige 4mm "bananplugger" som også brukes mye i dag på høyttalere. De er med andre ord lette å skaffe.
  Beta er bedre enn VHS.

 3. #3
  Hifi-entusiast AJ84's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2013
  Innlegg
  243
  Tagget i
  0 Innlegg
  Kommer ikke langt i dag med å sette jording på blandebatteriet dette var før plastrørenes tid

 4. #4
  Hifi Freak Steinar_Lund's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2002
  Sted
  Hvalstad, Asker
  Innlegg
  7,813
  Tagget i
  0 Innlegg
  Litt off-topic, man har du et bilde av forsiden også?
  PC, Windows 10, iTunes, Acer Android remote, Squeezebox Touch, Accuphase E-450 m/DAC-30, Proac D28, Audiovector S300 sub, R.S.-signalkabler, van den Hul Teatrack biwire høyttalerkabler.

  Selvironi er bra så lenge den ikke rammer meg.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed