weld77
Æresmedlem
- Ble medlem
- 19.09.2014
- Innlegg
- 20.711
- Antall liker
- 13.198
Stekeovnen min er i ferd med å ta kvelden og jeg skal ha en ny. Har sett på komiovner med dampfunksjon, de har jo kommet i fullsize siden jeg sist var i markedet for ovn. Fullsize er et absolutt krav. Modellene er typisk den berømte centimeteren større i nisjemål enn den jeg har i dag så det krever litt snekkermekking å få de inn, men det er forsåvidt overkommelig. De koster en del mer også, men det er ikke SÅ nøye.
Jeg må i alle fall ha grillfunksjon og termostat som går til 300 grader og selvrens.
Men har dampovn egentlig noe for seg? Kan ikke si at jeg noen gang har savnet det, men har heller aldri prøvd. Har sousvide, gassgrill, kullgrill og vedfyrt pizzaovn så har greit med muligheter sånn sett. Sprø skorpe på brødene får jeg vet å kaste inn vann og lukke døra.
Noen som har pro et contra å melde ang dampfunksjon på en stekeovn?
Jeg må i alle fall ha grillfunksjon og termostat som går til 300 grader og selvrens.
Men har dampovn egentlig noe for seg? Kan ikke si at jeg noen gang har savnet det, men har heller aldri prøvd. Har sousvide, gassgrill, kullgrill og vedfyrt pizzaovn så har greit med muligheter sånn sett. Sprø skorpe på brødene får jeg vet å kaste inn vann og lukke døra.
Noen som har pro et contra å melde ang dampfunksjon på en stekeovn?