Tenkte jeg måtte dele denne med dere; den er super, jeg garanterer. Prøv den og du vil sende varme tanker til Vidar P hver fredag i uoverskuelig fremtid!
2 ts paprikapulver
1 ts chilipulver (meksikansk)
2-3 ts spisskummen
1/4 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts hvitløkspulver
1/2 ts koriander
1/2 ts cayennepepper
1/2 ts løkpulver
1/2 ts oregano
Tacokrydder på pose er noe svineri, skikkelig usunne greier full av herdet fett, salt og sukker. Styr unna.
Kjøp heller inn de ingrediensene jeg listet over, bland til 400-500g karbonadedeig, og du har et sunt måltid som også er lysår bedre på smak enn ferdigpulveret. Man strør over stekt karbonadedeig, heller vann i panna og lar det putre til passe konsistens. Det er ikke så farlig hvor mye vann man bruker, jo mer vann jo lengre må det putre.
Spisskummen er hovedingrediensen i tacokrydder. Må ikke forveksles med kummen/karve. Cayennepepper kan reduseres litt om du ikke vil ha det hot. Salt behøves nesten ikke i det hele tatt egentlig, så prøv deg frem til din smak.
2 ts paprikapulver
1 ts chilipulver (meksikansk)
2-3 ts spisskummen
1/4 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts hvitløkspulver
1/2 ts koriander
1/2 ts cayennepepper
1/2 ts løkpulver
1/2 ts oregano
Tacokrydder på pose er noe svineri, skikkelig usunne greier full av herdet fett, salt og sukker. Styr unna.
Kjøp heller inn de ingrediensene jeg listet over, bland til 400-500g karbonadedeig, og du har et sunt måltid som også er lysår bedre på smak enn ferdigpulveret. Man strør over stekt karbonadedeig, heller vann i panna og lar det putre til passe konsistens. Det er ikke så farlig hvor mye vann man bruker, jo mer vann jo lengre må det putre.
Spisskummen er hovedingrediensen i tacokrydder. Må ikke forveksles med kummen/karve. Cayennepepper kan reduseres litt om du ikke vil ha det hot. Salt behøves nesten ikke i det hele tatt egentlig, så prøv deg frem til din smak.


