G
Gjestemedlem
Gjest
Ja bommet nok litt på den fuktige luften, og manglende gjennomtrekk. Hadde bare regnet med at det skulle ta litt lengre til med høstlig lav varme, men dermed også mer smak.Roberten skrev:Min erfaring er at prosessen ikke er særlig følsom for varme, såfremt det ikke blir for varmt i rommet, men det er ekstremt viktig at det ikke er for fuktig luft, og god trekk.Gjestemedlem skrev:Men så snart jeg finner et bedre sted for tørking. Litt mer varme, litt tørrere og bedre luftgjennomstrømning så skal jeg forsøke igjen.
Synd at det skar seg denne gangen, Gjestemedlem, som speke/sylte/grave-nerd gleder jeg meg til rapport fra neste prosjekt.
Jaja, lar meg ikke stoppe av et mislykket førsteforsøk.
Her er forøvrig bilder av resultatet. Har vasket bort muggen, og den lukter helt fint. Ikke antydning til surt, men jeg er likevel skeptisk til å spise noe av den. Burde nok renskåret den litt mer, for nå ser jeg kjertler og slikt mye tydligere enn da de var helt ferske.
Er jeg for pinglete eller er det better safe than sorry?
Vedlegg
-
108.1 KB Visninger: 56