Siste nytt fra NAF-komitéen

Birdman

Hi-Fi freak
Ble medlem
29.01.2005
Innlegg
2.827
Antall liker
7
Det har vært stille etter stiftelsen av NAF (Nidaros AudioForening).

Sist onsdag var det imidlertid et lite møte i komitéen. Komitén bestående av OS, BT og undertegnede møttes hos OS. Det ble raskt klart at møtet i hovedsak kom til å gå med til lytting til musikk og anlegg. Anlegget, bestående av PC m/Squeesebox, Accuphase og Proac, låt fortreffelig.

Komitéen brukte kort tid på å vedta følgende:
  • Samtlige som har søkt medlemskap er opptatt i klubben
  • BT er formann, OS er kasserer og Birdman er sekretær fram til første årsmøte på nyåret.

I tillegg oppfordres medlemmene til å invitere til lyttetreff i tiden framover. Vi ønsker ikke å ha en "sovende" klubb. Det kom fram på stiftelsesmøte at de fleste ønsket å utvide horisonten gjennom å besøke likesinnede og lytte til musikk, samt diskutere musikk og lyd. Så det er bare å sette i gang. Det forventes at det første initiativet tas i løpet av kort tid ;).

Mvh. Birdman
 

emotikon

Æresmedlem
Ble medlem
24.10.2004
Innlegg
11.905
Antall liker
1.668
Nåh...noe nytt fra siste kommitemøte? :)
 

Birdman

Hi-Fi freak
Ble medlem
29.01.2005
Innlegg
2.827
Antall liker
7
Nja,....cognacen var ihvertfall god.

Ellers ble det utformet en saksliste for årsmøtet. Den vil bli sendt ut til alle medlemmer en gang over helgen. Mens dere venter på den, kan dere tenke på eventueltsaker dere måtte ha.

Mvh. Birdman
 

BurntIsland

Hi-Fi freak
Ble medlem
07.02.2006
Innlegg
4.509
Antall liker
2.197
Sted
Trondheim
Torget vurderinger
2
For å få til litt mer liv knyttet til NAF vil jeg oppfordre alle NAF medlemmer til å gi lyd fra seg i dette underforumet minst en gang i kvartalet. Bilder, egne planer, ideer, musikktips, whatever.. (trenger ikke være besøk alt vi driver med..)
En helt overkommelig utfordring som vil øke aktiviteten her dersom den følges.

mvh

B_I
 

otare

Hi-Fi freak
Ble medlem
04.04.2007
Innlegg
8.774
Antall liker
2.778
Sted
Trondheim
Godt innspill.
Jeg må si at min hifi-interesse har stilnet etter hvert som jeg har blitt fornøyd med anleggene mine og jeg bruker tiden til å høre musikk. Akkurat nå strykekvartetter av Haydn med Amadeuskvartetten.
Hovedanlegget består nå av en Krell KAV-400xi, SONY XA5400ES SACD spiller, Sennheiser HD800 og Sonus Faber Cremona, og det spiller så godt som jeg trenger. Ser ikke for meg at det er behov for noen utskiftninger med det første.
Jeg er av den typen som ikke skifter utstyret ofte og dette anlegget kommer jeg til å leve med lenge.

Ellers øker musikksamlingen med flere hundre CDer i året. Bare i forrige sending fra Amazon kom det over 100 CDer. Prisene er så lave at man kan bli skremt…
 

belia

Overivrig entusiast
Ble medlem
31.12.2005
Innlegg
556
Antall liker
0
Da kommer min kvartalsvise rapport.
CD-porteføljen som kunne vise til en sterk oppgang i forrige kvartal har i inneværende kvartal flatet noe ut.
Om dette skyldes diverse SB-produkter og Wimp vites ikke. Noe som har blitt drøftet innad på meglerhuset er om porteføljeforvalteren har omprioritert noe tid til å benytte seg av porteføljen (!) sin og dermed ikke har hatt fullt fokus på å videreutvikle porteføljen osv.....

Det som imidlertid er et faktum er at min tråd er oppdatert med en liten teaser for de som skulle være interessert i hva som skjer i de bedre beliggende bebyggelser på Byåsen:)
 

toref

Hi-Fi freak
Ble medlem
16.04.2006
Innlegg
2.174
Antall liker
35
Sted
Trondheim
Får følge opp den gode ideen fra burnt!

Relativt rolig på utstyrsfronten for tiden her. Men det er ikke dermed sagt at lyden er den samme. Med DEQX i hus er det tidvis fristende å prøve ut noen justeringer her og der. Disse "oppgraderingene" er dog morsomt billige og gir større rom for innkjøp av musikk. (Takk til OAlex for de siste inspirasjoner i så måte.) Har dog oppgradert fra XTi-1000 til XTi-2000 for å kunne spille selv sær elektronika med rå basspartier på bra volum uten å høre noe til vifta. (Noe rekreasjon må man jo ha midt i perioden med innlevering av avhandling.)

Mvh
 

emotikon

Æresmedlem
Ble medlem
24.10.2004
Innlegg
11.905
Antall liker
1.668
Kaster meg på denne.

Her i heimen bor jeg nå i kasser- er snart på flyttefot. Min nye casa er i ferd med å tømmes for de hyggelige menneskene som bor der nå.
Neste helg (20.nov.) er planen å tømme musikkrom- og andre rom og flytte det meste av tunge ting herfa.
Med min ikke heeelt rehabiliterte rygg, kan dette by på noen bittesmå praktiske problemer....
Så om det finnes noen fra NAF som er operasjonelle og kan ta i noen tak neste lørdag, blir de belønnet i himmelen og på en skikkelig innflyttingsfest hos en takknemlig NAFer. ;D
Gi gjerne beskjed så fort som mulig om du har mulighet, slik at jeg kan planlegge praktisk i forhold til det.

Håper å få leid en liten lastebil med lift.

En oppdatering på oppsett og andre ting vil komme når ting har roet seg i nyhuset. Tar også imot råd/syn på hvordan ting kan plasseres etc. der.
 
Topp Bunn