SC-LX73 Pioneer, helt ny, virker ikke

christianlie

Medlem
Ble medlem
09.12.2006
Innlegg
20
Antall liker
0
Vi har oppgradert pauseunderholdningen på arbeidsplassen, og holder i dette øyeblikk på å sette opp systemet. Det har i dag fått en forsterker av typen Pioneer SC-LX73. Forsterkeren er nettopp pakket ut og foreløpig koblet opp på et frontsett, og til en playstation via HDMI og ut via HDMI på en skjerm. Når den blir skrudd på, slår den seg av igjen etter under 1 sekund. Rett på og rett av, man hører et klikk når den går på, og det samme klikk når den går av igjen. Som dere sikkert skjønner sitter vi lettere frustrert her, og med tanke på at det nå er lørdagskveld, er det vrient å få fatt i noen form for support. Håper noen kan peke oss i en retning som kan løse problemet. Takker for alle innspill.
 
L

Lars.N

Guest
Hei

Sjekk høytaler kabler at de er kobblet rett , høres ut som det er kortsluttning et sted da rele slår inn med en gang etter oppstart.

Prøv starte opp uten høytalere kobblet inn bak , starter den pent opp er det bare å se over høytaler kaoset :) mitt beste råd.

Mvh

Lars
 

Cash 63

Hi-Fi freak
Ble medlem
14.06.2007
Innlegg
8.227
Antall liker
10.837
Sted
Oslo/Grebbestad
Har lest om noe lignende problem av Pioneer produkter på (avforum.no) prøv søk hjelp der også,
 

christianlie

Medlem
Ble medlem
09.12.2006
Innlegg
20
Antall liker
0
resultatet er det samme selv om alle kabler er tatt ut og enheten kun er koblet til strøm. Skal se hva jeg finner på avforum.
 

christianlie

Medlem
Ble medlem
09.12.2006
Innlegg
20
Antall liker
0
Det er mulig at vi har krøllet til noe og, men den skal vel uansett ikke slå seg av på denne måten når den kun er koblet til strøm?
 
Topp Bunn