Problemer med PC, trolig kjøp av ny. Velge hva?

roesok

Overivrig entusiast
Ble medlem
04.12.2009
Innlegg
1.063
Antall liker
23
Har en gammel Fujitsu Siemens stasjonær PC. I det siste har den vært vanskelig å få liv i. Først kommer ikke noe på skjermen i det hele, så manuell stopp og ny start. Så kommer det første inngansbildet men den blir stående der og kommer ikke videre. Nye forsøk og da kan bilde blafre eller henge seg opp. Nye forsøk og så kan den endelig starte som normalt. Med andre ord, dette er ikke holdbart og ny stasjonær PC må trolig på plass.

Greier med trolig med noe helt enkelt; a la dette:
http://www.expert.no/product/product.aspx?identifier=200886

Denne er i alle fall bedre enn den som nå synger på siste verset. Bruken er kun til nettsurfing, mail, lagring av bilder etc (har ekstern harddisk). Har en nyere skjerm og den har HDMI tilkobling. Er ikke det på den gode gamle, men er det standard på alle nye PC'er?

Har i tillegg laptop og iPad, men vil også ha en stasjonær PC på kontoret hjemme. Gjerne liten i fysisk volum + rimelig. Flere tips eller kommentarer?
 

Torsen

Hi-Fi freak
Ble medlem
31.08.2005
Innlegg
1.800
Antall liker
119
Jeg ville gått for en med "ekte" windows. Ikke en OEM-versjon de utstyrer de fleste pc´er med i dag. Helt umulig å få noe vettug brukerstøtte med denne da Microsoft ikke er pålagt til å hjelpe.
 

roesok

Overivrig entusiast
Ble medlem
04.12.2009
Innlegg
1.063
Antall liker
23
Kjøpte idag en Packard Bell iMedia A5712NCD. 640 GB, 4 GB DDR3 minne, AMD Athlon II Dual Core prosessor. Kr 4000,- Helt grei og fungerer fint. Slet en del med å finne driver til printer og scanner. Ordnet seg til slutt med printeren, men sliter med å få igang en gammel Canon N650U scanner. CD'en med driver er ikke kompatibel med prosessor og får feilmelding. Men får google litt. Liten og nett PC, og fordel at HDMI nå kan benyttes på skjerm. Blir bedre bilde.
 
Topp Bunn