PrimaLuna Dialogue Premium på demo i Østfold

Audio Aktøren utvider sitt nedslagsfelt og kan tilby demo på utvalgte produkter i Moss. For øyeblikket står den fantastiske PrimaLuna Dialogue Premium klar til å glede nye og gamle tilhengere. De som heller ønsker å høre denne hjemme hos seg selv, i kjente omgivelser, får selvfølgelig mulighet til det. Vi ser det som en selvfølge at kunder skal være trygge på at de har gjort et godt kjøp. Det er også mulig å ha den på hjemlån, mot et depositum.

For de som ikke kjenner til PrimaLuna, har de en produktrekke som er skamrost av en samlet hifipresse. De høster lovord verden over, og anses som noe av det beste man kan kjøpe. Er man prisbevisst og vil ha mest mulig for pengene, kommer man ikke utenom PrimaLuna. Sett ut fra lydkvalitet/musikalitet, driftsikkerhet og funksjonalitet er det få som kan måle seg med disse prisgunstige produktene.

Ta kontakt på mail eller tlf:99462339 for informasjon eller for avtale om demo. Ta turen og hør hva denne fantastiske forsterkeren kan utføre i et pent lite oppsett.
 

Vedlegg

Kommentarer

gismo

Æresmedlem
Ble medlem
13.10.2007
Innlegg
20.226
Antall liker
14.285
Sted
Væssia i Grue.
Torget vurderinger
13
Meget spennende amper, har trua på disse og hadde vært flott å få testet hjemme;)

gismo
 

empty

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
17.06.2003
Innlegg
418
Antall liker
7
Sted
Moss
Torget vurderinger
2
Meget spennende amper, har trua på disse og hadde vært flott å få testet hjemme;)

gismo
Meget gode og pålitelige produkter til en "billig" penge. De leverer tett opptil det beste til en brøkdel av prisen. Vi synes det bør være en selvfølge å få prøve utstyr i kjente omgivelser. Det er bare å ta kontakt, vi er fleksible.
 

Informasjon om bruker

empty
Hi-Fi entusiast
Medlem siden
Antall liker
7
Link til alle artikler
1
empty sine annonser
Topp Bunn