Nytt liv til en Logitech Z-2300

Asphaug

Fersking
Ble medlem
07.08.2017
Innlegg
4
Antall liker
0
Hei folkens! Fikk tilfeldigvis tak i en Logitech-Z2300 gratis her forleden, uten control pod og satellitt høyttalere.

Planen var å bygge den om til en aktive subwoofer for snekkerboden (Så absolutt ikke veldig nøye hvor pen lyden er, bare den leverer litt dunking.)
Har fulgte dette diagramet for å lage min egen "control pod"
Controlpod.jpg


Det fungerer, delvis. Har et problem med at max volum ligger på under 10% av det subwooferen skal tilby (Såvidt jeg kan høre det), men justeringen av max volum fungerer(U2). Samme med justering av subwoofer volum(U3).

Når jeg kobler ut Singal Ground (Pin 3 på 15pineren) Blir volumet ekstremt høyt (mest sannsynlig max), men når jeg pauser musikken er det en konstant høy lyd fra basskassa (typ 50hz max volume.) Noen som vet hva dette kan være?

Tilbyr veldig gjerne video og bilder av setuppet jeg har.

Har god erfaring med lodding og generell elektronikk, bare ikke audio.

Alle resistorer er nøyaktige verdier, begge potensiometere er 10k (I diagrammet er en log og en lineær brukt) men jeg bruker 2 lineære.

Setter virkelig utrolig pris på all hjelp jeg kan få her, uansett hva.
 
Sist redigert:

Asphaug

Fersking
Ble medlem
07.08.2017
Innlegg
4
Antall liker
0
Løsningen

Controlpod moddifed.jpg


Endte opp med dette som løsning. Fungerer OK som subwoofer koblet til egen receiever med rca subwoofer kabel. Skal teste med å lage et eget low pass filter også.

Viktig å nevne at når jeg sier lyden er OK, er dette som en basskasse i en snekkerbod og lyden er litt whatever. Vet ikke helt om jeg ville anbefalt dette til noe mer enn det. Men veldig bra kasse til å ha fått den gratis.
 
Topp Bunn