Ny platesjappe i Oslo

JackX

Hi-Fi freak
Ble medlem
08.03.2002
Innlegg
2.417
Antall liker
1.358
Ny platesjappe i Oslo! Slikt skjer ikke for ofte, og da desto større grunn til å "annonsere" det!
Jeg er ikke bransjeaktør, ikke på noen som helst slags måte involvert i denne butikken .. eller på annen måte har noen fordeler av dette, bortsett fra at det ser ut til at de selger nøyaktig det jeg er interessert i, nemlig KLASSISK MUSIKK


Kjære venner, publikum, kolleger, kunder og kontakter – vi har en skikkelig deilig musikalsk nyhet å komme med!

Ny platebutikk i Oslo!


Torsdag 29. oktober åpner plateselskapet LAWO platebutikk i våre lokaler på gateplan i Haakon VIIs gate! Vegg i vegg med Oslo Konserthus kan du nå kjøpe klassiske CD-plater, DVD-er og annet snadder ditt klassiske hjerte begjærer. I en verden hvor musikkinnspillinger i fysisk format blir verre og verre å få tak i, og platebutikkene blir færre og færre, så dukker denne perlen av en butikk opp like ved der du pleier å gå og høre klassisk musikk.

Butikken vil ha et rikt utvalg av de beste innspillingene og et personale som kan sine saker. Daglig leder Linn Astrid vil være der mesteparten av tiden, og Kjell Hillveg vil stå bak kassen og flyte over av kunnskap med (u)jevne mellomrom, pluss platedirektør Vegard Landaas og et par til.

Billetter - Billettservicedistributør

I tillegg vil LAWO-butikken være billettdistributør for Billettservice. Dette betyr at du kan kjøpe alle slags billetter til Oslo-Filharmonien, billetter til alt annet i Oslo Konserthus, og alle arrangement i hele landet som selges gjennom Billettservice; inkludert alt fra f.eks. Peer Gynt-stemnet på Gålå, Disney on Ice i Oslo Spektrum, Holmenkollen Skifestival og Rosenborg-fotballkamper på Lerkendal stadion.

Offisiell åpning - platelansering – Petrenko signerer

Det vil også være andre små-arrangementer og -konserter i butikken. Bare hør her: På åpningsdagen blir det platelansering av Filharmonien og Petrenkos CD-innspilling av Skrjabins symfonier nr. 3 og 4 (Poème de l'extase), den første i vår storsatsing med innspilling av alle hans symfonier.

Sjefdirigent Petrenko vil selv signere plater i butikken torsdag 29/10 fra kl. 18.00 til 18.15 – velkommen skal du være!

På grunn av servering og begrenset plass ber vi om at interesserte melder seg på til lawostore@lawo.no.

Åpningstider og julepresang

Butikkens åpningstider vil være tir–fre 13.30–18.00 og lør 11.00–15.00. I tillegg vil butikken holde åpen til et kvarter før konsertstart på mange Filharmoni-konserter. Da kan du også kombinere konsertbesøk med en tur i butikken. Her vil du (endelig) kunne finne julepresangen du har lett etter, eller kjøpe billetter til konsert – til deg selv eller en du er glad i.

Velkommen skal du være!


Hilsen
Oslo-Filharmonien og LAWO
 
Topp Bunn