NAD 208 på qxl..

NostraD

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
04.06.2003
Innlegg
389
Antall liker
0
Neppe bare en sikring...Tviler sterkt på at det er en enkel sikringfeil siden releène ikke slår inn, pluss at protection er innkoblet. Mest sannsynlig en feil i utgangstrinn noe som kan være en svært dyr reparasjon.
Har skrudd på 218 før og den hadde lignende symptom, der måtte flere utgangstransistorer og drivertrinnet skiftes. Utgangstransistorene som satt i 218 var i hvertfall svindyre om jeg ikke husker feil... ::)
 

AlexanderK

Overivrig entusiast
Ble medlem
08.10.2004
Innlegg
946
Antall liker
1
Sted
Nøtterøy
Neppe bare en sikring...Tviler sterkt på at det er en enkel sikringfeil siden releène ikke slår inn, pluss at protection er innkoblet. Mest sannsynlig en feil i utgangstrinn noe som kan være en svært dyr reparasjon.
Har skrudd på 218 før og den hadde lignende symptom, der måtte flere utgangstransistorer og drivertrinnet skiftes. Utgangstransistorene som satt i 218 var i hvertfall svindyre om jeg ikke husker feil... ::)
Oki. Jeg har absolutt ingen peiling på det i det hele tatt.. ::)

Men da var det egentlig kanskje et litt dårlig tips da.. :D
 

bambadoo

Æresmedlem
Moderator
Ble medlem
11.10.2002
Innlegg
18.473
Antall liker
4.474
Sted
Lørenskog
Torget vurderinger
13
Det går muligens an å bruke kabinett og strømforsyning for så evt. å putte i et par zappulse eller hypex moduler.
Bare en tanke.
 

NostraD

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
04.06.2003
Innlegg
389
Antall liker
0
En interessant tanke bambadoo...

Hadde vært morsomt med en slik monstrøsitet med klasse D innmat og med det originale utseende. Da kunne det vært artig å testet den på en nad-fan og sjekket om han kunne høre noe spesielt ved den uten å opplyse om ombyggingen.
 
Topp Bunn