Gjestemedlem skrev:
De har da oppfunnet sauer i Nord Norge også vel? Eller er det bare reinsdyr å få tak i på Samvirkelaget?
Ikke så veldig komplisert å steke en lammesteik heller er det.
Så det er vel håp i tunnellen.
Det første først.
Erfaring tyder på at når man ser lys i tunnellen er det gjerne et tog som kommer imot! Nå er det da en fordel å bo så langt nord. Vi er ikke så veldig plaget med NSB og tog og slikt!
Sauer har vi vet du,

reinsdyr også.

At de kan gjøre litt av samme nytten begge to har vi også erfart.
Grunnet slomsete / dårlig merking av kjøtt som lå i fryseren "oppfannt" vi retten
rein-i-kål som erstatning for den mer tradisjonelle
får-i-kål. Rein-i-kål kan faktisk anbefales, smakfullt det også! :
Ikke vanskelig å lage god mat av fårestek, helt enig med deg der. Tanken bak kommentaren var mer i retning av at det er lite som slår ferdig tilberedt god mat med godt drikke til.
Du har vel opplevd det du også Deph; Man kommer inn i hallen, det lukter nyvasket, stearinlysene er tent, vertskapet tar i mot, man får noe i glass som en velkomst, kommer inn i stuen og ser at peisen er tent, bordet dekket, det skinner i edelt porselen, funkler i krystall og glittrer i nypusset sølv. Man setter seg sånn etterhvert, nyter et gjennomført måltid, flytter over i salongen for kaffe og noe brunt. Og sånn småningom sier man takk for seg og rusler ut i limousinen der "George" venter for å kjøre herskapet hjem. Og det beste av alt: MAN SLIPPER OPPVASKEN! ;D