Informasjon om Dillenhofer nettkabel

Karmana

Æresmedlem
Ble medlem
13.06.2008
Innlegg
15.943
Antall liker
24.733
Sted
Bergen
Torget vurderinger
38
Har nylig fått tak i en Dillenhofer NKF-5/ Gold nettkabel. Ikke mye informasjon å finne når jeg googler den. Noen som har litt produktinfo og/eller erfaringer, og hva den opprinnelige prisen var for kabelen?
 

Karmana

Æresmedlem
Ble medlem
13.06.2008
Innlegg
15.943
Antall liker
24.733
Sted
Bergen
Torget vurderinger
38
Ingen som har informasjon om dem......
 

TT.

Æresmedlem
Ble medlem
15.11.2007
Innlegg
23.316
Antall liker
21.832
Sted
X
Torget vurderinger
76
Med google translate:
NKF-5 gull-kobber

En meget høy kvalitet strømkabel med gullbelagt kobber Furutech Schuko og IEC plugger. Klagzugewinn utmerket.


Den ultimate strømkabel med Rhodiumkontakten. Rhodium er en meget hard, godt ledende metall, som har en mye lavere kontaktmotstand som gull eller sølv.
Den NKF-5 rhodium lyd returnerer i toppskiktet, og dermed gjør det mulig musikkelskere besvimelse.


En ekstremt høy kvalitet kulde-enhetsstrømmen kabel, som består av en gull-kobber-varmeapparater og en gull-kobber-plugg. Dette ekstremt høy kvalitet, fleksible ledningen fører til en merkbar gevinst i kvaliteten på musikkgjengivelse. Oppstår ved conduction magnetfelt er redusert i kabelen til den minste grad.

Uønskede magnetfelt som oppstår ved en strømførende leder. Disse forårsaker økt friksjon av de frie elektroner i ledningen (Power-off). Lydmessig er denne prosessen uttrykkes slik: Hvis store strømpulser, dvs. lave frekvenser som bass, hentet fra CD, kan de ikke gjenopprettes i tiden fra nettverket. På dette punktet, bestemme impedansen og (faktor G: er / m) egenskapen av en lyd-kabel. Resultatet er en falmet, løs momentum og også forvrenge lyden. Homogenitet, som plass, vil være loser.

Den transporteres gjennom linjene signalene påvirkes av parameterne i linjene: amplitudene dempet (demping) bølgeform endres (forvrengt) faseendring materialer (tidsforskjeller).
Disse operasjonene er minimert resulterer i DSS NKF-5 gull-kobber strømkabelen til den minste grad. Linjene bør utgangspunktet tilpasset sender og mottaker, slik at maksimal kraft kan bli overført til alle frekvensområder.

Mer spesifikt, dette betyr at impedansen av strømledningen bør være den effektive motstanden av anordningen (Z = H). Dette er ikke tilfelle i kabelen forårsaket stående bølger som forårsaker en utvisking av den ønskede strøm. Siden hver komponent har en annen modus av motstand, er det ofte ulike resultater når testing samme nettverkskabel til forskjellige enheter.

Alle har musikkelskere montere hans personlige kabel-kjeden selv. Men grunnleggende forutsetning for en solid dataoverføring bare gis hvis elementært grunnlaget er opprettet. Den overlegne lydkvaliteten DSS NKF-5/Gold-Cu og dens design funksjonene tillater en harmonisk samspill av alle komponenter.

Lydmessig ekstern forårsaker disse egenskapene i en over hele frekvensområdet veldig kontrollert avspillingskvalitet å løse en nydelig plass og lydkvaliteten på høyttalerne.


Forskjellen med andre strømledninger er NKF-5: ekstremt feinlitziger, skjermet, svært lav oksygen kjerne struktur. De induksjoner og kapasitet er mye lavere, så vet det har også en lavere impedans, er det svært viktig for HiFi drift.

Det er svært fleksibel og utformet for å være enormt bestemt, slik at strømmen i motsetning til andre avanserte strømledninger i ro. Dermed fungerer det veldig glad puls. Gjennom disse høy kvalitet egenskaper, er det svært dyrt å produsere og produsere. En stor Klaggewinn er garantert når du bruker denne strømkabelen.

Wire størrelse: ca 3qm ² ved parallell ordning av mange kjerner.

Når du bruker høy strømledningen ofte få en større lyd oppnås, som ved bytte av komponent for eksempel en CD-spiller eller forsterker, som må kjøpes for mange tusen euro.


The Merchant UK denne høye kvaliteten strømkabel med IEC-kontakten er 499, - €

Den er også tilgjengelig med en Powercon tilkobling for DSS komponent.

MERKNAD: Jeg har ingenting med produktet å gjøre, så det er sagt
 
Topp Bunn