Himmelføde.
Ferske torsketunger, hentet hos fiskehandleren i dag.
Skylles med vann i en bolle, vannet helles ut.
Skjære en god bit Setesdalsmør fra smørblokken, og legge den i pannen på litt over medium temperatur.
Finhakke hvitløk, opp i pannen. Pannen må ikke være så varm at smøret brunes.
Arabiata - fire spiseskjeer, opp i pannen.
Det hele røres rundt.
Nå oppi med torsketungene. Steke på samme varmen, de skal surre, sausen skal redusere litt, men pass på så torsketungene forblir myke og ikke stivner. Vendes noen ganger.
Superfinhakket chili, eller noen dråper tabasco. Vende torsketungene noen ganger til.
Helles over i tallerkener. Man kan selvsagt spise noe annet til, men hvorfor det? Gudeføde.
Ikke stekes for meget! De skal være myke - ikke østers, men akkurat så faste som du drømmer om å få kamskjell, ikke mer. Og aldri pakke dem inn i brødsmuler og mel/egg, rene torsketunger i pannen.
Tok ikke bilde, det skulle jeg gjort.