Mat, drikke og røyk HJELP. Gjest forsinket, hva gjør jeg meg kjøttet i ovnen?

Polka

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.07.2003
Innlegg
6.683
Antall liker
4.668
Torget vurderinger
96
Har en ribbe på langtidssteking, men middagsgjest minst 2-3 timer forsinket. Den har stått på 100 grader lenge, og nå må jeg utsette å gjøre den ferdig. Hvordan "ødelegge" den minst mulig? La ovnen stå på en lunk og bare la ribba stå der inne med vannet i langpanna, og så fortsette hele prosessen om et par timer? Eller ta den ut å la den hvile litt? Takknemlig for svar!
 

weld77

Æresmedlem
Ble medlem
19.09.2014
Innlegg
23.051
Antall liker
15.936
Skru ned varmen litt, la den stå og fortsett prosessen senere. Dette kommer til å gå helt fint.
 
Topp Bunn