Førtisjuende møte - Oldman

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • ganilsen

  Bransjeaktør
  Ble medlem
  14.02.2008
  Innlegg
  2.167
  Antall liker
  657
  Sted
  Porsgunn
  Torget vurderinger
  4
  Årets andre møte var hos Oldman. En hyggelig aften hvor med meget gode kaker, men også et meget kompetent og godt sammensattanlegg.

  I sweetspot ble man her møtt av et stort og flott lydbilde med god definisjon. Dybden i lydbilde var helt fantastisk, og blandt det aller beste jeg har hørt. Jeg hørte gjennom noen gode låter mens jeg satt i nevnte sweetspot og det hele ble fremført på en behagelig, men likefullt naturlig, måte. Platespilleren hevet det hele enda noen hakk, og denne virket klart friskere og mer etter min smak.

  Avsluttningsvis takker jeg for en strålende aften, som dessverre ble litt kort for egen del. Jeg skulle også gjerne skrevet mer, men prioriterer å få ut denne posten for heller å utdype mer når jeg har tid.

  Legger ved noen bilder av gjengen, annlegget og de flotte rommet.

  IMG_3076.jpg


  IMG_3078.jpg


  IMG_3079.jpg


  IMG_3080.jpg


  IMG_3081.jpg


  IMG_3084.jpg


  IMG_3082.jpg


  IMG_3083.jpg  Geir Arne
   

  Griffenfeldt

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  31.12.2008
  Innlegg
  7.545
  Antall liker
  3.084
  Sted
  I en kjeller
  Torget vurderinger
  15
  Takk for muligheten til å få en lytt på anlegget og takk for god bakst. Jeg er enig med Ganilsen med de betraktningene han gjorde.
   

  Jabba_Jabba

  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  18.04.2007
  Innlegg
  839
  Antall liker
  641
  Sted
  Porsgrunn
  Vil takke alle sammen for hyggelig selskap, har gått glipp av et par møter nå pga jobb. Verten var visstnok litt "nervøs" for det "fine" selskapet men her var det ingenting å skamme seg over. Det var et flott og behagelig lydbilde, som ble bevist til sin fulle ved avspillingen av Bob Dylan og Man in the long black coat.
   

  x250

  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  29.01.2006
  Innlegg
  758
  Antall liker
  12
  Sted
  porsgrunn
  Takke Erik for en fin aften med mye god lyd å musikk i begge formater digitalt å vinyl . Takk for lån av justeringsverktøy å .
   

  januscp

  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  17.01.2012
  Innlegg
  751
  Antall liker
  294
  Torget vurderinger
  10
  Det er alltid morsomt å få høre andre sin musikk på deres eget anlegg. Jeg har hatt utrolig mange gode lytteopplevelser rundt omkring, og denne føyer seg pent inn i rekken med fløyelslyd i øregangene. Som Geir Arne påpekte så er holografien stor og flott, og går langt utenfor det rommet anlegget står i. Jeg må inrømme at selv om analog vinyl har noen ulemper i forhold til digitale medier (knitring, hakk, skurr, kort spilletid pr side, osv), så kan ingenting måle seg med dynamikken som ligger mellom rillene på en god produksjon. Hos Erik ble det grundig demonstert med Dylan, Ridgway, og Young til de grader...
  Anlegget gjorde ikke stort av seg i hyllene, men stativhøyttalerne, som ikke er av de minste, presenterte på en måte som går langt utenpå mange fulltone HT. Baard klarte i (sikkert i et svakt øyeblikk), å si at signaturen på Eriks høyttalere var utrolig lik den han selv har med sine ProAc Respons 5, og det sier ikke så rent lite. Jeg har mange ganger tenkt, og erfart, at en god monitor kan spille vel så fint som en god gulvstående fulltone, og her ble det ettertrykkelig slått fast - jeg må legge til at SUB'en nok gjorde sitt til å komplettere lydbildet, men det skulle bare mangle. Lyden hjemme hos Erik frister til gjentatte besøk, det var også mange godbiter i platehylla jeg gjerne skulle ha hørt på, og kakene kan også godt gjentas...;) Takk for at jeg fikk komme og lytte, jeg kommer mer enn gjerne igjen.
  PS. jeg ser at Knausgård endelig har fått en akseptabel plassering - som dempemateriale... sikkert mer effektivt enn det syltynne, svært skjøre greiene SAL brukte på sine effekttrinn:p
  Mvh
  Per
   
 • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Laster inn…
Topp Bunn