Roysen, kanskje nettopp assosiasjoner og gode minner

er en viktig del av smaksopplevelsen, og ikke sjokoladens iboende egenskaper per se.. og det kan godt være plass for både elitistiske højdare og snask en har vokst opp med...
Selv hadde jeg forøvrig en tante som jobbet på Freia i 40 år, sjokoladeskuffen hennes på kjøkkenet var et skattkammer for en forsluken guttunge, helt frem til godt voksen alder!
Dehpnot har jo sagt i en tråd at dagens Kvikk Lunsj er ren rottegift. En drøy påstand, men dog….
Sluket, du er vel ikke naiv?
Direktøren i Freia er ansatt av Kraft Foods for å generere mest mulig overskudd til eierne. Punktum. Det er bare en hellighet igjen i Freia, og det er skiltet på taket i Oslo sentrum.
Kvikk Lunsj er full av palmeolje, i hvertfall inntil nå. Så hvorfor begynte dem med palmeolje i Kvikk Lunsj når den opprinnelige varianten ikke hadde palmeolje og smakte helt fortrefflig? Det finnes bare en grunn til endringen, og den staves PENGER.
På FBI på NRK1 sa produktdirektøren i Toro (nå Orkla eid) at alle smaksendringer/produktendringer av kjente merkevarer måtte ta stegvis over tid sånn at ikke forbrukerne merker at de kjente og kjære produktene endrer seg smaksmessig.
Sånn er det.