Diverse Er det grenser for kresenhet?

baluba

Æresmedlem
Ble medlem
18.02.2009
Innlegg
24.596
Antall liker
15.130
Sted
Kopervik og Bergen
Torget vurderinger
1
Fikk denne mailen fra Hifi Klubben:

Hei NN.
Har du noen gang kommet til en fest og vurdert å gå igjen fordi musikken låter så dårlig? Det har vi i Hi-Fi Klubben gjort mange ganger, men de fleste gangene lar vi være, for ikke å fornærme verten. Du handler jo hos Hi-Fi Klubben, så slike ting skjer selvfølgelig ikke hos deg. Men kanskje du likevel får litt inspirasjon til festanlegget, eller har en kompis som lider av dårlig lyd. Her har du fem systemer som alle sammen har fet lyd og samtidig krefter nok til å få fart i din neste fest.
Nå er riktignok bare kablene i anlegget mitt fra Hifi Klubben, men er det virkelig de som sørger for godlyden i balubas krypt? Uansett, da jeg leste mailen fikk jeg lyst til å svare nei, det har aldri forekommet. Men jeg har forlatt selskaper med knallgod lyd fordi stemningen har vært dårlig. Jeg antar at målgruppen for reklameteksten er unge og pretensiøse audioholikere, ikke durkdrevne gamle rever som er mer fokusert på flaskeforets kvalitet og musikkens underholdningsverdi enn lyden musikken framføres med.

Er jeg alene blant oss lydgubber med å være så ukritisk til festvertenes anlegg, eller representerer jeg normalen?
 

kaeksen

Overivrig entusiast
Ble medlem
07.06.2016
Innlegg
505
Antall liker
128
Sted
Tromsø.
Noen er vel kritiske i festlige lag når de har fått litt voksenbrus, for sansene, og hørselen øker jo litt da sånn etterhvert, men du er ganske normal ja. Det at du forlater kjedelige fester skjønner jeg godt.
 

bambi

Hi-Fi freak
Ble medlem
27.01.2011
Innlegg
9.374
Antall liker
4.367
Sted
Nedre Eiker
Jeg tror ikke det er så veldig normalt å forlate et selskap fordi residensens lydformidlingsaksessoirer ikke svarer til forventningene.

Tror vel heller ikke man blir ansett som veldig normal hvis man forteller at dette er grunnen til at man velger å trekke seg tilbake, heller.
 

Zomby_Woof

Æresmedlem
Ble medlem
07.05.2006
Innlegg
20.029
Antall liker
8.447
Sted
Third stone from the sun
Torget vurderinger
6
Hmmm... Jeg kan huske jeg var et sted hvor Genevaen fra året før var byttet ut med noen bittesmå og kjipe plastikkdingser fra JBL. Jeg tenkte at det var et ganske dårlig valg. Men både vertinna og gjestene var de samme som før, og det ble en like herlig fest som alltid.

Jeg forstår meg ikke alltid på reklamefolk. Men det er jo reklamebransjens, og ikke mitt problem. :D
 
Topp Bunn