Burson Audio Soloist Voyager

voy1.jpgFlaggskip Amp fra Burson Audio er nå tilgjengelig i Norge

Dette er en en Klasse-A, symmetrisk Dual Mono design og Fullbalansert . En strømsterk forsterker som leverer 10 Watt i klasse A. Forsterkeren driver absolutt alt av hodetelefoner.
Voyager har to separate og uavhengig strømforsynte forsterkere inni, som eliminerer krysskanalforvrengning og skaper en naturtro lydscene med kraftfull dynamikk!

Videre er den utstyrt Burson nye Vivid 7 PRO Opamper. Voyager sin signalvei har Burson op-amper i flere ledd , som leverer den velkjente Burson-lyden - rik, dynamisk og gjennomsiktig.
Voyager har nye premium Silent Power Modules (SP02) i sin interne strømforsyning, med en støynivå på bare 0.8nVrms. Disse er mer enn 200 ganger mer stille sammenlignet med vanlige strømregulatorer, og garanterer en dønn stille lydgjengivelse, for deg å nyte hver musikalske tone. Det lave støygulvet gjør det mulig å bruke Soloist Voyager som en forforsterker i et vanlig stereoanlegg.

1712140544739.png


Den beste volumkontrollen er integrert! Med en dynamisk rekkevidde på -112dB ( MUSES72320-volumkontrollen). Videre er en diskret buffer per kanal innebygget, som eliminerer interferens mellom kanalene. Voyager gir valgbar maskinvarebasert crossfeed for hodetelefoner og lydscenebalansering for høyttalere, og tilbyr til og med en hodetelefon+subwoofer lyttemodus. Enten du lytter gjennom hodetelefoner eller høyttalere, tillater disse funksjonene deg å nyte favorittsporene dine akkurat slik du foretrekker.

1712140178414.png

Flere omtaler er publisert og alle er enige, Soloist Voyager er en av de beste hodetelefonforsterkerne som er tilgjengelige på markedet. Sjekk ut Stev Huff's omtale.

Ampen er utsyrt med nyeste diskrete op-amper fra Burson, som betyr at alle Burson Audio produkter kan nå oppgraderes!

Skjermbilde 2024-03-04 114150.jpg


V7 Vivid PRO op-amps er designet for å oppnå maksimal oppløsning og gjennomsiktighet fra forsterkere. De utmerker seg i å avsløre fine detaljer og nyanser i lydsignalet, og gir en ekstremt detaljert og klar lyd. V7 Vivid PRO er biasert dypere i Klasse-A-drift, som resulterer i bedre ytelse når det gjelder linearitet, forvrengning og generell lydkvalitet. Disse op-ampene tilbyr en lyd preget av ekstrem detalj, dynamisk rekkevidde og oppløsning. De utmerker seg i gjengivelse av komplekse musikalske passasjer med presisjon og klarhet, noe som gjør dem egnet for audiofile og entusiaster som prioriterer nøyaktighet og troverdighet.

Burson Audio V7 Classic PRO tilbyr en musikalsk lydsignatur som minner om vintage forsterkere. MOSFET transistorer i kretsen legger til mer substans, tekstur, vekt og rikdom til lyden. Dette skaper en mer musikalsk lytteopplevelse som lar lytteren fordype seg i hver eneste tone og nyanser. Musikaliteten skaper en hyggelig stemning som lar lytteren slappe av og nyte musikken uten å bli forstyrret av tekniske detaljer.

Pris: 47500 NOK

Innbytte er mulig, ta kontakt for en potensiell deal!

Kjøpslenke: https://moiz.audio/produkt/burson-audio/burson-audio-soloist-voyager-deluxe

Produsentinfo: https://www.bursonaudio.com/shop/soloist-voyager/


mvh

moiz audio
93047149
 

Kommentarer

Informasjon om bruker

Moiz Audio
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
770
Link til alle artikler
144
Moiz Audio sine annonser
Bransjenyheter
Lab12 DAC1 Reference

Lab12 DAC1 Reference

  • 1
PÅ LAGER IGJEN! Lab12 DAC1 Reference er et imponerende produkt som er konstruert rundt 8 Philips multibit DAC-chips i en parallell konfigurasjon og 6922 trioderør på utgangen. DAC1 Reference...
Fortsett
Bransjenyheter
Burson Audio diskret OP-amper: Vivid V7 Pro vs Vivid V6 (forrige generasjon)

Burson Audio diskret OP-amper: Vivid V7 Pro vs Vivid V6 (forrige generasjon)

  • 5
Andy skifter Vivid V6 opampene i Burson Audio Playmate 2 til nyeste Vivid V7 PRO, og forklarer forskjellene han hører. V7 Vivid PRO op-amps er designet for å oppnå maksimal oppløsning og...
Fortsett
Bransjenyheter
BURSON AUDIO V7 OP-AMPER ! ! ! ! ! !

BURSON AUDIO V7 OP-AMPER ! ! ! ! ! !

  • 7
BURSON AUDIO PRODUKTER KAN NÅ OPPGRADERES! Burson Audio's nyeste generasjon av Diskre OP-amper er nå tilgjengelig! v7 serien kombinerer banebrytende kretsløp og overlegen lyd. Den kompakte...
Fortsett
Bransjenyheter
Audiophile.fr tester LAB 12 Gordian

Audiophile.fr tester LAB 12 Gordian

  • 3
Tidligere omtalt hos stereopluss https://viewer.joomag.com/stereo-7-2023/0397186001696598323/p58?short AB12 Gordian er en strømrenser som består både av passive og aktive filtre. Analysekretsen...
Fortsett
Bransjenyheter
SPL Diamond DAC

SPL Diamond DAC

  • 12
SPL Diamond DAC definerer en ny standard for lydgjengivelse, og er designet for de som setter pris på det ekstraordinære. SPL gjengir en rikdom av lyd, feilfri ytelse og uovertruffen dynamikk. Den...
Fortsett
Bransjenyheter
Sparkos Labs Gemini
Topp Bunn