Bor du på strekningen Kongsberg - Oslo - Gjøvik, kan vi kjøre innom og la deg få låne

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • PrimaLuna_DiaLogue_Premium_HP_ 3.jpg  en rørforsterker fra PrimaLuna eller Audio Valve. Evt. høyttalere fra Harbeth eller Spendor, som du kan få prøve i ditt eget anlegg. Vi låner også ut alle typer kabler fra Argento Audio, The Chord Company, Organic Audio og Tellurium Q.

  Du kan også bestille nye produkter hos oss i dag, som vi tar med til deg.

  Nye rør kan vi også levere, om du bestiller i dag.

  Vi kommer til Bergen senere i høst.

  Se om du finner noe du vil prøve på den siden du kommer inn på ved å klikke her: Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN  Hallvar på Gjøvik.jpg


  Hallvar fra AudioAktøren  Hans i Fredrikstad.jpg


  Hans fra Audiomix

  Salgssjef Hallvar Rostad fra AudioAktøren og Hans Kise fra Audiomix kjører fra Kongsberg til Gjøvik i morgen, fredag den 19. oktober for å demonstrere både rørforsterkere, høyttalere og kabler hos AudioAktøren Gjøvik lørdag kl 11 - 14.

  Både på vegen oppover til Gjøvik og på vegen tilbake på lørdag vil vi ha anledning til å kjøre innom deg og låne ut det du vil prøve. Da kan du også benytte anledningen til å spørre oss om ting du lurer på når det gjelder rørforsterkere og rør. Eller riktig matching - for at du skal kunne få best mulig lyd i ditt eget anlegg.

  Si fra i dag hva du vil låne. Send e-post til: hallvar@audioakt.no

  Dersom du bestiller rør i dag, tar vi dem med og leverer dem på døren hos deg på fredag eller lørdag. Bestill rør på e-post: hans.kise@hotmail.com


  Vær forøvrig oppmerksom på at vi hos AudioAktøren kjører ut varer GRATIS hver onsdag, til Lillehammer i nord, Halden i Øst og Porsgrunn i sør. Dette gjelder for kunder som bestiller varer for over kr 20.000,-

  Men bestiller du varer for et lavere beløp, tar vi dem med dersom vi like vel skal forbi.

  Kjøper du en rørforsterker, eller noe annet hos oss - og får tekniske problemer, kan vi også ta med dette når vi like vel er ute og kjører.

  Til resten av landet sender vi ALLE varer FRAKTFRITT!  Ta kontakt med meg for mer informasjon:

  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Tlf: 92 89 57 73  Dersom du bor i Mjøsregionen og har anledning til å ta en tur til Gjøvik nå på lørdag, kan du møte oss der.
  Les om det som skal skje på Gjøvik nedenfor her:
  Ta turen til AudioAktøren Gjøvik i Raufossvegen 231 lørdag den 20. oktober kl 11 - 14 og møt salgssjef hos Audio Aktøren, Hallvar Rostad - og Hans Kise fra Audiomix.

  Vi har med oss mange av de produktene som vi demonstrerte på Hi-Fi Messen i Horten siste helga i september.


  Vi kommer til Bergen senere i høst. Følg med her: Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN  PL HP, B, logo.jpg


  Hallvar vil demonstrere, i alfabetisk rekkefølge, bl.a. Acoustic Solid, Audio Valve, AMR, Exposure, Harbeth, PrimaLuna, Sugden, Spendor og kabler fra
  Argento Audio, The Chord Company, Organic Audio, Tarfala Audio og Tellurium Q.  Rør.jpg


  Hans Kise fra Audiomix på Kongsberg, holder korte innlegg om rør og rørforsterkere. Snakk med Hans om det du lurer på om rør og rørforsterkere! Hans har med rørtester og har GRATIS testing av rør. Bestill det du trenger av rør hos Hans, da kan du være trygg på at du ikke får "piratrør".

  Du kan evt. bestille rør nå på: hans.kise@hotmail.com og få dem sendt, eller levert på Gjøvik.


  Om du ikke har anledning til å komme på lørdag, kan du være oppmerksom på at Hans og Hallvar kommer til Gjøvik på fredag den 19. oktober. Så kom gjerne innom på ettermiddagen, dersom det er noen av våre produkter du er interessert i, eller om du er noe du vil spørre om.


  Les om ALLE våre produkter ved å klikke her: Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN


  Riktig matching er helt avgjørende for å få best mulig lyd i forhold til den akustikken en må forholde seg til.

  Riktig matching og tilpasning til akustiske forhold er helt avgjørende for å få best mulig lyd.
  Nedenfor her ser du produkter som er lette å lykkes med – og du kan få bedre lyd enn om du bruker flere ganger så mye penger.

  Alle produktene nedenfor kan du kjøpe her:
  AudioAktøren Horten i Vestfold: terje@audioakt.no
  AudioAktøren Krokstadelva i Buskerud: hallvar@audioakt.no
  AudioAktøren Gjøvik i Oppland: reiner@audioakt.no
  AudioAktøren Førde i Sogn og Fjordane: b@grotle.com

  Hos disse forhandlerne kan du kjøpe:
  Erdal Stereo i Hordaland: nils@erdalstereo.no
  AMR, ArgentoAudio, Audio Valve, Spendor

  Mala Audio i Buskerud: sveinung@malaaudio.no
  Exposure, ifi-audio, Spendor

  OJ Musikk i Trøndelag: post@ojmusikk.no
  Exposure, ifi-audio, PrimaLuna, Spendor

  TV SERVICE Tor G. Lunde i Troms: tglunde@online.no
  PrimaLuna, Spendor

  Her er noen av de produktene som du kan bli kjent med. Flere av disse brukte vi i Tårnsuiten, rom 312 under Hi-Fi Messen i Horten.
  Ikke se deg blind på prisene! Ta kontakt og få et tilbud!  PL_DiaLogue_Silver_4_logoer.jpg


  PrimaLuna DiaLogue Premium, kr 36.900,-
  Integrert rørforsterker. Kåret til «Editors’ Choice Awards» 4 år på rad i The Absolute Sound, USA. PrimaLuna har 3 andre integrerte forsterkere som koster kr 18.900,- kr 25.900,- og kr 42.900  PL HP, B, logo.jpg


  PrimaLuna DiaLogue Premium HP, kr 42.900,-
  Den største integrerte forsterkeren til PrimaLuna. Innebygget High-End hodetelefonforsterker. Ble foretrukker fremfor forsterkere til over kr 200.000,- i stor test i Stereophile, USA i desember 2015.  Audio Valve Assistent 100, front.jpg


  Audio valve Assistent 100 Mark II, kr 86.000,-
  Int. rørforst. som yter hele 2×120 w!!!
  Mange sliter med hard og klinisk lyd og har ikke høyttalere som passer til små rørforsterkere.
  En Assistent 100 gir deg en helt eksepsjonell, varm, rafinert og oppløst lyd. En lyd som vi vet at mange har drømt om å finne.  Audio Valve logo.jpg
  Helmut Becker, 1.jpg
  b

  Helmut Becker, Audio Valve  Audio Valve E,.jpg


  Audio Valve Eclipse, kr 46.000,-
  Forforsterker med rør. Passer spesielt godt til en rekke transistor effektforsterkere. Vi bruker Eclipse sammen med Sugden Sapphire FBA-800. En ren klasse A transistorforsterker. Men også sammen med våre helt nye Audio Valve Challenger 115 monoblokker med rør på 115 w. Dette er rørmonoblokkene for deg som vil ha BÅDE deilig rør-lyd og mye krefter.  Audio Valve Challenger 115,2.jpg


  Audio Valve Challenger 115, kr 85.000,- / par
  115 w.

  Jeg tester nye produkter i alle ledige stunder. Mange forsterkere er slik, at de kan være litt vanskelig å matche med andre ting og har egenskaper som gjør at jeg ikke ville ha kjøpt en slik forsterker selv. Da har jeg heller ikke så veldig lyst til å forsøke å selge et slikt produkt til andre.

  Derfor blir jeg så VELDIG glad når jeg en sjelden gang finner noe som jeg liker godt selv og som viser seg å være lett og matche med andre ting.

  I går pakket jeg ut ett par nye Audio Valve Challenger 115 monoblokker og koblet dem opp.

  Fra første sekund var det en nytelse å høre musikken strømme ut av mine Spendor Classic 100 høyttalere. Det er helt uvanlig at helt nye forsterkere kan gi så god lyd med en gang.

  Dette er ikke noe for deg som vil ha «knivskarpe» detaljer presentert på en intensiv måte. Jeg opplever at Challenger 115 gir meg alle detaljer som jeg ønsker å høre, men formidlet på en raffinert og elegant måte, så de bare blir en del av helhetsopplevelsen av musikken.

  Jeg har i mange år reist rundt både på Østlandet, Vestlandet og i Trøndelag – og hjulpet kunder med å bygge opp komplette anlegget, eller forbedre eksisterende anlegg, samt at jeg får en mengde e-post fra kunder over hele landet hver dag. Ut i fra det kundene forteller meg, vet jeg at det er mange som leter etter den type lyd som jeg hører på akkurat nå fra bl.a. Challenger.

  Men jeg vet også at det er noen som vil ha musikken formidlet på en annen måte. Så Challenger 115 er ikke for alle. Men du som er ute etter en slik type musikkformidling som Challenger 115 gir, bør kontakte meg og be om en demo, slik at du selv kan bedømme om dette er noe for deg.

  Jeg bruker noen ganger å råde kunder til å prøve de beste produktene mellom kr 20.000,- og kr 50.000,- før de går løs på dyrere produkter. Men denne gang, vil jeg si, at om du er villig til å bruke såpass mye penger som det her er snakk om, bør du gjøre deg kjent med Challenger 115 før du gjør noe annet.

  Hallvar Rostad
  Salgssjef
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Tlf: 92 89 57 73  Sugden Sapphire FBA-800 T.jpg


  Sugden Sapphire FBA-800, kr 78.329,-
  2×40 w REN klasse A!
  Dette her er min «referanseforsterker» og et helt supert alternativ til Challenger 115 for deg som ikke vil ha en rørforsterker.
  Noen har høyttalere som krever forsterkere med enorme krefter, men mange som ikke har slike tungdrevne høyttalere, kjøper ofte forsterkere med vanvittig høy watt-ytelse, langt over det som er nødvendig – og får bare middelmådig lyd. Istedenfor å kjøpe en slik høykvalitets ren klasse A forsterker og kanskje få langt bedre musikkopplevelser.

  Du kan jo starte med å lese den knallgode testen denne forsterkeren fikk i det anerkjente magasinet hi>fi+ i april nå i år, ved å klikke her
  SUGDEN-A21-SIGNATURE-BLACK-WS.jpg


  Sugden A21 AL Signature, kr 23.552,-
  Integrert forsterker. 2×23 w REN klasse A
  Vi kjenner ikke til noen ren klasse A forsterker i dette prissjiktet som kan formidle musikken så musikalsk og engasjerende som denne legendariske, erke-britiske konstruksjonen.  Exposure_3010S2D_silve#57E4 (2).jpg


  Exposure 3010S2 D, kr 22.995,-
  Kanskje den beste integrerte transistorforsterkeren i forhold til pris. Ja, i selve «Bibelen» for analogfrelste, The Absolute Sound i USA, ER DEN RANGERT SOM HIGH-END OG KÅRET TIL: «2017 Editors’ Choice Awards». De skriver: «The Exposure 3010S2 D honors the finest traditions of the high end.»

  Hallvar Rostad
  Salgssjef
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Tlf: 92 89 57 73  Spendor_A7_W.jpg


  Spendor A7. Fra kr 36.900,-
  Fronttrekk følger med.
  Ny toppmodell i A-serien! Beste mulige testresultat i WHAT HI-FI?! FOR: Stunning insight and precision. Expressive sound. Excellent build and finish. Compact size and unfussy nature. AGAINST: Nothing of note.  Spendor A4 Norsk .jpg


  Spendor A4, kr 27.900,-
  Fronttrekk følger med.
  Kåret til: «Best floorstander £2000+» i WHAT HI-FI?
  Kåret til: «Årets produkt 2017» av Håkon Rognlien fra norske Fidelity.
  Les mer om A4 og testene ved å klikke her: Spendor A4 – Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN  Harbeth SHL5, Hi.jpg


  Harbeth Super HL5 plus. Fra kr 36.900,-
  På stativer fra HI-FI RACKS, som koster kr 6.500,- for par.
  Mange mener at disse høyttalerne gir en mer naturlig lyd enn mange høyttalere til flere hundre tusen kroner. Unngå lyttetretthet med Harbeth!  Harbeth M30.1, Hi.png


  Harbeth Monitor 30.1, Fra kr 31.900,-
  På stativer fra HI-FI RACKS, som koster kr 6.500,- for par.  HI-FI RACKS Harbeth.jpg


  HI-FI RACKS trestativer for Harbeth og Spendor.  Serenity-Speaker.jpg


  Argento Audio Serenity høyttalerkabler, kr 36.700,- for 2×2,0 m.
  Bli kjent med disse kablene som redaktøren i Fidelity, Knut Vadseth, bruker privat. Hans favoritt i forhold til pris. Lån dem med hjem!
  Vi selger kabler fra Argento Audio, The Chord Company, Organic Audio, Tellurium Q og Tarfala Audio m.fl. Fordi vi må ha tilgang på kabler med forskjellige egenskaper når vi skal hjelpe våre kunder med å få best mulig lyd. Lån kabler hos oss og finn ut hva som passer best hos deg. Ring Hallvar på 928 95 773 eller send en e-post til: hallvar@audioakt.no  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Tlf: 92 89 57 73
   
  Sist redigert:

  Kommentarer

  TT.

  Æresmedlem
  Ble medlem
  15.11.2007
  Innlegg
  23.315
  Antall liker
  21.828
  Sted
  X
  Torget vurderinger
  76
  Og jeg som trodde at Audiomix var en mann ;)
   

  Audiomix

  Bransjeaktør
  Ble medlem
  05.07.2004
  Innlegg
  11.371
  Antall liker
  2.416
  Sted
  Kongsberg
  Torget vurderinger
  18
  Se bildene og les teksten.
  Salgssjefen har bedre plas og en medhjelper.

  020582727be8543385ea10dfb076fde4.jpg
   

  grammofon

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  06.02.2011
  Innlegg
  5.573
  Antall liker
  2.776
  Sted
  Bærum
  Nå er ikke jeg noen bilmann, men det er ille at vi som kunder må betale for alle de flotte bilene (og damene) dere omgir dere med. Ikke rart at prisene omtrent har doblet seg de siste årene. Og Mercedesen til Helmut Becker har jeg betalt, i alle fall nesten. Bra jeg ikke fikk besøkt ham slik jeg hadde tenkt for et par år siden. Da hadde han ledd seg skakk av bilen min... :cool:
   

  grammofon

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  06.02.2011
  Innlegg
  5.573
  Antall liker
  2.776
  Sted
  Bærum
  PS. Inne i den bien til Helmut sitter det vel Burmester...(?). Kan hanleve med det, altså???
   

  Audiomix

  Bransjeaktør
  Ble medlem
  05.07.2004
  Innlegg
  11.371
  Antall liker
  2.416
  Sted
  Kongsberg
  Torget vurderinger
  18
  Nå er ikke jeg noen bilmann, men det er ille at vi som kunder må betale for alle de flotte bilene (og damene) dere omgir dere med. Ikke rart at prisene omtrent har doblet seg de siste årene. Og Mercedesen til Helmut Becker har jeg betalt, i alle fall nesten. Bra jeg ikke fikk besøkt ham slik jeg hadde tenkt for et par år siden. Da hadde han ledd seg skakk av bilen min... :cool:
  Selv sure kommentarer er bedre enn ingen. Det viser at annonsene leses.
  Men når jbh her på sentralen sender et bilde av den aller surereste kommentaren på sms til min kone er det noe over streken eller under beltet.
  Selv dette førte til mange hyggelige tilbakemeldinger.
  Siden det er minst et par bilinterreserte her:
  Transportør av rørtester.
  _20181019_093129.jpg
   

  Retep

  Bransjeaktør
  Ble medlem
  27.01.2005
  Innlegg
  17.803
  Antall liker
  8.503
  Sted
  Mogreina
  Torget vurderinger
  20
  Vi sees på lørdag.. Dere kommer innom med en PrimaLuna jeg skal få teste. Blir utrolig spennende.
   

  Audiomix

  Bransjeaktør
  Ble medlem
  05.07.2004
  Innlegg
  11.371
  Antall liker
  2.416
  Sted
  Kongsberg
  Torget vurderinger
  18
  Det ble god lyd og en vellykket dag hos Audioaktøren Gjøvik / Slåtsveen Elektro.
  _20181020_120427.jpg


  _20181020_120357.jpg
   
  Sist redigert:

  Retep

  Bransjeaktør
  Ble medlem
  27.01.2005
  Innlegg
  17.803
  Antall liker
  8.503
  Sted
  Mogreina
  Torget vurderinger
  20
  Får takke Audiaktøren for mulighet til å låne PrimaLuna forsterker for å høre i eget oppsett. Svært intr å høre rør på mine kjære høyttalere. Ser ikke bort fra at det kommer rør hit etter dette møtet. Dere som venter på tur, har noe å glede dere til.
   
 • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Laster inn…

Informasjon om bruker

moto
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
6
Link til alle artikler
391
moto sine annonser
Bransjenyheter
Mala Audio Besøker HELE Vestlandet i slutten av juni

Mala Audio Besøker HELE Vestlandet i slutten av juni

 • 0
Mala Audio går nå i gang med å yte en best mulig service også til kunder på Vestlandet. Med demo av våre produkter på utvalgte plasser - og levering av varer på døren uansett hvor du bor på...
Fortsett
Bransjenyheter
Unison Research er et merke som skiller seg ut – og som betyr noe helt spesielt for noen av oss som jobber hos Mala Audio

Unison Research er et merke som skiller seg ut – og som betyr noe helt spesielt for noen av oss som jobber hos Mala Audio

 • 0
Unico Due hybridforsterker, SORT, kr 36.900,- Unison Research er et merke som skiller seg ut – og som betyr noe helt spesielt for noen av oss som jobber hos Mala Audio. Derfor har vi over tid...
Fortsett
Bransjenyheter
Gratis utkjøring av varer til kunder i Mjøs-regionen og Oslo-regionen To 7. mai

Gratis utkjøring av varer til kunder i Mjøs-regionen og Oslo-regionen To 7. mai

 • 0
Benytt sjansen til å få lekre Hi-Fi produkter levert trygt - og uten transportskader - på døren der du bor! Bestill det du trenger i vår nettbutikk her: www.malaaudio.no og en av våre firmabiler...
Fortsett
Bransjenyheter
Mala Audio med trygg levering på døren til kunder som bor sør for Dovre

Mala Audio med trygg levering på døren til kunder som bor sør for Dovre

 • 1
Bestiller du for over kr 30.000,- i nettbutikken, leverer vi varene på døren hos deg: Enten du bor på Vestlandet, Sørlandet eller Østlandet, vil en av våre biler levere det du har bestilt. Vi...
Fortsett
Bransjenyheter
Nye Spendor Classic 100. For deg som er lei høyttalere som gir lyttetretthet

Nye Spendor Classic 100. For deg som er lei høyttalere som gir lyttetretthet

 • 16
Nye Spendor Classic 100, Natural Walnut, kr 112.000,- Er du lei høyttalere som gir lyttetretthet? Da vil vi gjerne invitere deg til en demo av den nyeste versjonen av Classic 100. Her er det...
Fortsett
Bransjenyheter
Eieren av britiske Spendor kommer til Mala Audio den siste helgen i mars

Eieren av britiske Spendor kommer til Mala Audio den siste helgen i mars

 • 2
Philip Swift, som eier Spendor, kommer til Mala Audio i Asker den siste helgen i mars. Sammen med sin «høyre hånd», Mike Picanza, som er sjef for salg og markedsføring av Spendor. Vi...
Fortsett
Topp Bunn