- Ble medlem
- 12.11.2003
- Innlegg
- 1.612
- Antall liker
- 611
Da var julens Lutefisk omhyggelig fortært. 8)
Slenger ut Julens Meny her på Heidrun:
Lillejulaften Middag.
Lutefisk av prima vare m/ gul ertesuing og baconfett, uten akevitt.
Marmorert svinenakke, lett glasert med årets julesennep.
Servert med rødkål og andre gode vintergrønnsaker.
Julaften Lunch:
På Koltbordet
Smørbrød buffet med julens pålegg
Heidruns hummersuppe m/ krepsehaler.
Risengrynsgrøt med mandel.
Soddsuppe med hjemmesalta fårelår.
Karbonade smørbrød.
Julaften Middag:
Fersk Torsk m/ tilbehør og sandefjordsmør.
Sprøstekt svineribbe m/ julesaus.
Pinnekjøtt m/ ribbefett.
Tilbehør.
Julepølse, sossiser, Vigrasmør, Medisterkaker, rødkål og surkål, Kålrotstappe, samt gode mandelpoteter.
Julaftens Dessertbuffet: Det søte Punktum.
1 Juledag Lunch:
Kyllingsuppe.
Avkokt Kveiteskiver m/ urtesaus.
Kyllingbryst og Andebryst-kombinasjon med rosin og rødløkskompott, og friske grønnsaker.
1. Juledag Middag:
Heidruns Julekoldtbord.
Skalldyrbuffet med varme og kalde retter.
Skalldyr som serveres varmt.
Urtesmørfylte snegler.
Lun skalldyrgryte i smørsaus.
Hvitvinsdampede ferske blåskjell.
Friterte Scampi.
Stekt chilli og hvitløks marinerte Scampi.
Vi lever sannelig på den grønne gren her ute
Hva finnes ellers på bordene rundt om i det ganske land nå i jula?
Slenger ut Julens Meny her på Heidrun:
Lillejulaften Middag.
Lutefisk av prima vare m/ gul ertesuing og baconfett, uten akevitt.
Marmorert svinenakke, lett glasert med årets julesennep.
Servert med rødkål og andre gode vintergrønnsaker.
Julaften Lunch:
På Koltbordet
Smørbrød buffet med julens pålegg
Heidruns hummersuppe m/ krepsehaler.
Risengrynsgrøt med mandel.
Soddsuppe med hjemmesalta fårelår.
Karbonade smørbrød.
Julaften Middag:
Fersk Torsk m/ tilbehør og sandefjordsmør.
Sprøstekt svineribbe m/ julesaus.
Pinnekjøtt m/ ribbefett.
Tilbehør.
Julepølse, sossiser, Vigrasmør, Medisterkaker, rødkål og surkål, Kålrotstappe, samt gode mandelpoteter.
Julaftens Dessertbuffet: Det søte Punktum.
1 Juledag Lunch:
Kyllingsuppe.
Avkokt Kveiteskiver m/ urtesaus.
Kyllingbryst og Andebryst-kombinasjon med rosin og rødløkskompott, og friske grønnsaker.
1. Juledag Middag:
Heidruns Julekoldtbord.
Skalldyrbuffet med varme og kalde retter.
Skalldyr som serveres varmt.
Urtesmørfylte snegler.
Lun skalldyrgryte i smørsaus.
Hvitvinsdampede ferske blåskjell.
Friterte Scampi.
Stekt chilli og hvitløks marinerte Scampi.
Vi lever sannelig på den grønne gren her ute
Hva finnes ellers på bordene rundt om i det ganske land nå i jula?