50 Years Ago Today, Four Men Played Like No Four Men Would Ever Play Again.......

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • WayAhead

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  27.12.2017
  Innlegg
  8.461
  Antall liker
  2.272
  Det er 50 år siden det skjedde, på denne dag den 30. januar 1969. Etter mye om og men fyret de opp utpå ettermiddagen i rundt 10°C eller mindre, de slet med temperaturen så at det ble så bra som det ble er bemerkelsesverdig. Det er veldig mye rundt dette men markerer det ved å legge ut LIB filmen på ny så får vi se hvor lenge det varer. Mer info følger. Det som er tatt med på filmen fra deler av konserten kommer mot slutten.

  Litt info:
  https://www.beatlesbible.com/1969/01/30/the-beatles-rooftop-concert-apple-building/
  https://www.rollingstone.com/music/...oftop-concert-15-things-you-didnt-know-58342/

  Filmen er / blir åpnet for allmen avspilling inntil videre. EDIT: Klikk på den bå knappen i det sorte feltet for spille den an på Vimeo.

  http://vimeo.com/312513461

  Mesteparten av konserten (kun lyd) antagelig fra sync tapen for kameraene med dertil tilhørende artifacts, tidvis bedre lyd enn noe offisielt, hese stemmer i kulda osv... well...

  Legg merke til hjelperen som holder opp juksearket med tekst, Lennon husket ikke teksten så han behøvde litt assistanse, nærmere beskrevet i de første linkene.
  kevin_rooftop.jpg
   
  Sist redigert:

  WayAhead

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  27.12.2017
  Innlegg
  8.461
  Antall liker
  2.272
  Selv om en ikke liker eller aldri har likt Beatles or whatnot anbefaler jeg alle som gidder å lese den originale boken Hout skrevet av Philip Norman: "Shout! The True Story Of The Beatles" det bør være umulig å bli fascinert av "the true story". Dette er så far out at det fremstår som et mirakel at de lykkes og at de ble det de ble. Legger ved noen få tilfeldig valgte sider som jeg regner med kan være gode øyneåpnere.

  Jeg har ikke lest Mark Lewisohns bøker om The Beatles, de er muligens mer korrekte og mer detaljerte men denne til PN er knakende godt skrevet og antagelig nokså korrekt. Tror den ble noe kritisert til å begynne med men det viste seg vel senere at materialet holdt mål. Den er blitt oppdatert senere men denne 1981 utgaven fanger tiden og øyeblikkene veldig bra.

  Mark Lewisohn holder vel på med 3 nye murstein som graver i forfedrene deres og mulig kontakt melom familiene flere generasjoner bakover + mye mer men i denne boken får man vite det meste om hvordan det var i tornadoens øye....
  philip-norman-shout-the-true-story-of-the-beatles.jpg


  IMG_3725.jpg


  IMG_3726.jpg


  Galskapen ver med inn i det siste, Julen 1968....
  IMG_3724.jpg


  IMG_3721.jpg


  IMG_3723.jpg
   
  Sist redigert:

  Pink_Panther

  Æresmedlem
  Ble medlem
  23.03.2006
  Innlegg
  13.798
  Antall liker
  4.076
  De som tviler på/fornekter dette lille Rock'n roll-bandets kvaliteter bør se dette opptaket.
   
 • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Laster inn…
Topp Bunn