Mat, drikke og røyk Øl uten Co2?

frog79

Overivrig entusiast
Ble medlem
05.11.2014
Innlegg
663
Antall liker
719
Hei der!

Kom hjem ifra St olavs her for 2 dager siden etter en mageoperasjon som har en litt uheldig bivirkning som gjør at jeg mest trolig aldri får til å rape igjen.. :p Iallefall ikke noen store utbrudd av luft.. Litt kommer ut opp, men 99% kommer ut bak.. (Etter en times tid med forjævlige luftsmerter)

Generellt er drikke litt vanskelig for tiden når man uansett vil svelge litt luft, men kombiner dette med kullsyreholdige drikker så er det rett og slett uutholdelig..

Før noen spør så har jeg ingen planer om å slå meg på flaska før langt uti april engang, men dette med øl kan bli litt problematisk. Nå har man jo Guiness og Kilkenny som jeg i tillegg er veldig stor fan av men fins det noe mer der ute på markedet som ikke inneholder kullsyre evt har veldig lite av det?

Helst butikkøl selvsagt, men polet er jo en mulighet såfremt jeg ikke trenger å ta opp forbrukslån for å kjøpe det..... Opp til 40,- pr 0.5l er igrunn greit nok.

For alle som er nysgjerrige på inngrepet:

Nissen fundoplication - Wikipedia, the free encyclopedia

Frog79
 

slowmotion

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.05.2009
Innlegg
6.677
Antall liker
4.368
Da jeg var i Pamplona så fikk jeg masse øl fra kran å drikke som ikke inneholdt noe kullsyre som jeg kunne merke.
Jeg vet ikke hva det var, men det kan du sikkert finne ut?
 

frog79

Overivrig entusiast
Ble medlem
05.11.2014
Innlegg
663
Antall liker
719
Brygge selv? Enkelt, gøy, godt og billig. I tillegg kan du kontrollere co2 fullstendig.
Så dedikert er jeg desverre ikke gitt. Litt for liten plass til det uansett :)
 

frog79

Overivrig entusiast
Ble medlem
05.11.2014
Innlegg
663
Antall liker
719
Da jeg var i Pamplona så fikk jeg masse øl fra kran å drikke som ikke inneholdt noe kullsyre som jeg kunne merke.
Jeg vet ikke hva det var, men det kan du sikkert finne ut?
Kjenner ei spansk ei så jeg kan sjekke med hu.. Takk for tipset!
 
G

Gjestemedlem

Gjest
Det ølet som smaker best med lav karbonering er vel engelsk bitter og endel ale-typer, slik man får det på tap. Ikke så mye i handelen her hjemme, men noe er det da. Og man kan alltid la det stå noen minutter i glasset før man drikker det om det er litt mye.
 
Topp Bunn