Resultater 1 til 6 av 6

Tråd: Helv¤%?##"!

Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Æresmedlem LMC's Avatar
    Ble medlem
    Aug 2006
    Sted
    Drøbak
    Innlegg
    21,691
    Tagget i
    3 Innlegg
    Torget
    8

    Helv¤%?##"!

    fytti rakker´n! typisk
    skiftet psu i musikkserver´n min igår
    hadde lenge tenkt å bytte ut en støyende Fortron til Corsair,så knakk psu´n i gaming pc´n til eldstemann og da så jeg mitt snitt til å gi ham min Fortron og bestille meg den nye Corsair HX650.
    Komplett leverte på 2 dager og igår installerte jeg den
    drit-tyst og overlegen byggekvalitet
    7 års garanti
    men hva F#¤%¤ hjelper det når ikke dac´n vil locke på spdif signalet
    virket fint for 2 dager siden!
    prøver med min ombygde dvd1930,men den låser ikke på den heller?!
    alle dac-spenninger er i ballpark
    spør på forumet til TPA og Russ lurer på om dac´n har blitt nuket av ESD
    og når jeg tenker over det lurer jeg på om jeg ikke kjente noe når jeg koblet til og fra spdif kabelen
    håper det kan fikses?
    MEN har noen et tips til å isolere spdif inngangen med en trafo e.l.?
    noen som evt kan lodde inn en ny dac-chip om det trengs?
    HJELP!
    alle forslag mottas med takk i påvente av videre svar fra TPA
    mvh
    Leif
    solderslinger og raskere enn sin egen skygge

  2. #2
    Æresmedlem
    Ble medlem
    Mar 2003
    Sted
    Bergen
    Innlegg
    13,201
    Tagget i
    0 Innlegg

    Helv¤%?##"!

    Sitat Sitat fra LMC
    fytti rakker´n! typisk
    skiftet psu i musikkserver´n min igår
    hadde lenge tenkt å bytte ut en støyende Fortron til Corsair,så knakk psu´n i gaming pc´n til eldstemann og da så jeg mitt snitt til å gi ham min Fortron og bestille meg den nye Corsair HX650.
    Komplett leverte på 2 dager og igår installerte jeg den
    drit-tyst og overlegen byggekvalitet
    7 års garanti
    men hva F#¤%¤ hjelper det når ikke dac´n vil locke på spdif signalet
    virket fint for 2 dager siden!
    prøver med min ombygde dvd1930,men den låser ikke på den heller?!
    alle dac-spenninger er i ballpark
    spør på forumet til TPA og Russ lurer på om dac´n har blitt nuket av ESD
    og når jeg tenker over det lurer jeg på om jeg ikke kjente noe når jeg koblet til og fra spdif kabelen
    håper det kan fikses?
    MEN har noen et tips til å isolere spdif inngangen med en trafo e.l.?
    noen som evt kan lodde inn en ny dac-chip om det trengs?
    HJELP!
    alle forslag mottas med takk i påvente av videre svar fra TPA
    mvh
    Leif
    Jeg kan ikke hjelpe, men det kunne kanskje vært lettere å få hjelp dersom tittelen var slik at de som hadde noe å bidra med, klikket seg inn på tråden?
    Masse utstyr - men mest musikk!

  3. #3
    Hifi-entusiast Paulsen's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2003
    Innlegg
    487
    Tagget i
    0 Innlegg

    Helv¤%?##"!

    Vi kan muligens lodde inn nytt chip for deg her på labben, men vil gjerne ha bilder som viser hvor lett det er å komme til osv.

    Mvh
    JBL

  4. #4
    Æresmedlem LMC's Avatar
    Ble medlem
    Aug 2006
    Sted
    Drøbak
    Innlegg
    21,691
    Tagget i
    3 Innlegg
    Torget
    8

    Helv¤%?##"!

    supert..kommer tilbake etter avklaring fra TPA
    mvh
    Leif
    solderslinger og raskere enn sin egen skygge

  5. #5
    Hifi Freak Cobra2's Avatar
    Ble medlem
    Feb 2003
    Sted
    Stavanger
    Innlegg
    4,482
    Tagget i
    0 Innlegg
    Album
    1

    Helv¤%?##"!

    Buffalo (ES900? IC2? (74xxx04?) det er visst en opamp...

    Arne K
    Of all the things I've lost, I miss my mind the most.
    For sale:
    http://www.hifisentralen.no/forumet/...ser&userid=701

  6. #6
    Oblivion
    Guest

    Helv¤%?##"!

    Fant innlegget hos TPA..

    Det kan være en liten mulighet for at det nye power i PC lager jordfeil eller sender støy ut på nettet.
    Drar du ut strømkablen fra PC, Denon og buffalo -
    og kobler strømmen tilbake til Denon og Buffalo - men ikke PC så finner du ut om PC power lager jordfeil eller støyer..

    Buffalo er veldig følsom for jordstrøm og støy....

    Før du går videre må du være sikker på at det ikke er noe spenningspotensiale mellom PC og DAC..
    S/PDIF inngangen på DAC er AC koblet med en kondensator.
    D1 inngangen går DC messig direkte inn i ES9018...
    Er du usikker kobler du en "god" 0,1uF til 1uF kondensator i serie med D1 inngangen..

    Flytt kablen som går til S/PDIF inngangen til D1 inngangen og skift posisjon på bryteren fra S/PDIF - ON til OFF...

    Da kjører du uten komporatoren og direkte inn i ES9018.

    Virker det er det komporatoren som har "gått".
    Virker det ikke er det enten uC eller ES9018 som har "gått".

    Da kan du ta ut uC og se om det virker med den ute...
    Virker det da er det uC som du kan få av meg.
    Virker det fortsatt ikke er det ES9018 som er defekt -
    eller noe med 5 Volt til DACen..


Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed