Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  ijustpop
  Guest

  Vannmerkede filer i iTunes.

  Hender jeg får noen vannmerkede musikkfiler som absolutt ikke skal deles. Kan jeg legge disse trygt inn i iTunes så lenge jeg ikke har krysset av for å dele filene mine i nettverk? iTunes kommuniserer ikke med musikkovervåkningsmyndigheter av noe slag? 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jul 2005
  Innlegg
  1,963
  Tagget i
  0 Innlegg

  Vannmerkede filer i iTunes.

  Om du får slike filer som absolutt ikke skal deles, har du vel kjøpt dem? Vet ikke hvordan det fungerer med delte filer over nettverk, men filer kjøpt via iTunes kan i utgangspunktet spilles på fem forskjellige maskiner. En mulighet er å brenne filene til CD og rippe CDen til biblioteket. Da fjerner man hele sperren.
  Harddisk og vinyl - det beste fra to verdener!!

 3. #3
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Apr 2003
  Innlegg
  965
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1

  Vannmerkede filer i iTunes.

  Vannmerkede filer fra iTunes lar seg jo ikke avspille på andre maskiner enn de du selv har godkjent, så akkurat det bør ikke være noe problem.

  Dersom det derimot vannmerkede filer uten kopibeskyttelse ville jeg ikke delt dem. Selv om ikke iTunes kommuniserer med noen overvåkningsmyndighet vet du jo aldri om de du deler filene til deler dem videre helt andre steder.

  Uansett vil jo ikke de vannmerkede filene spores til deg, bare den som i utgangspunktet kjøpte fila. Som igjen vil få problemer for å ha spredd dem...
  Nichts alles was zählt, kann gezählt werden, und nichts alles was gezählt werden kann, zählt.
  Albert Einstein

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed