Horten hifi messe 2013

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • U

    utgatt60135

    Gjest
    Det ble en fin tur med mye fint å se. Det føltes litt for meg at det låt mer likt enn på tidligere messer. Få stor høydepunkter men også få nedturer. Mye HiFi musikk, men en god del bra også.

    De jeg ble mest imponert over var faktisk det lille HRT anlegget. Du verden det var mye god lyd i et så lite og enkelt anlegg. Bassen var ikke så dårlig den og det var bra transparent og engesjerende å lytte til. Og det hele syntes supernøytralt. 11 tusen sammen med forsterkerdelen.

    d4c3517d33-Stage_wh_6245.jpg

    Dernest likte jeg godt APL anlegget. Det er alltid vanskelig å vurdere når men ikke kjenner musikken, men fikk inntrykk av at det var mye riktig her. Vel, nå var dette høyttalere til 180.000,- da, kremt. Zingali må selvsagt nevnes som noe av den beste lyden med sin mektige lyd. Det blir dog litt uvant med lyd som fyller en så stort rom. Det blir litt PA lyd. Virker veldig transparente og djevelsk kontroll på bassen. Altetende høyttalere.

    Pluss i boka skal også Neat ha. Veldig flott lyd til prisen. Elac låt også fint.

    Største skuffelse for meg var Tannoy/Manley anlegget. Her låt det ikke åpent, rent og engasjerende.

    Ancient Audio låt pent, men her var det vel klassisk rørlyd? En ikke nøytral lyd som ikke faller i smak hos meg. Rørlyd hørte jeg ikke med Wilson Benesch, men ble det for mye rombidrag og for blodfattigt i bassen. Pent låt det dog. Lyden hos EHED med Elac høyttalere og klasse DEQX satt ikke helt. Nedre mellomtone var litt "hul" og kom ikke helt fri fra høyttalerne på en måte. Gradient låt bra som vanlig, men litt tamt. TAD hørte jeg lite på, men virket ikke spesielt imponerende slik man skulle tro. Snudde i døra ved Moiz Audio fordi det var for farga for min smak. JAS kom ikke til rette, antagelig pga håpløst rom? Gøy å få testet såpass mange Hodetelefoner. Ja jeg vil ha Audeze LCD3(?).
    Og messas fineste komponent kom imo fra Danmark;

    CT6A6507.jpg

    Gato

    Mange merker og store forhandlere var savnet, men alt i alt en fin messe!


     

    Drammen lyd

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    01.06.2012
    Innlegg
    765
    Antall liker
    389
    Eneste som imponerte når det komme til pris kontra ytelse var det lille HRT anlegget
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.937
    Antall liker
    754
    Takk til alle som legger ut bilder og synspunkter fra messa. Jeg var ikke der i år, så morsomt å lese og se her.
     

    Vermin

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.09.2006
    Innlegg
    7.000
    Antall liker
    5.919
    Sted
    Bjerkreim
    Torget vurderinger
    45
    Takk for en bæltrivelig helg til alle gamle og nye bekjentskap.
    Dette er en super sosial samlingsplass som skaper ekstremt mye viktige relasjoner og hyggelige gjensyn.
    Pizza og øl på peppes og god Laphroiag i baren, ute ved inngangen i sigarettrøyk og brennevinsdunst. Flere burde besøke denne messa hvert år.

    Lyd er subjektivt til de grader, noe som blir mer og mer klart for meg da jeg leser intrykkene her. Jeg er sterkt uening i masse og svært så enig i annet.
    Derfor holder jeg det heller for meg selv :D

    Takk til arrangørene, de skal ha all ære i verden for den jobben de legger ned i dette. Hvorfor messen ikke blir besøkt av folk fra fjern og nær skjønner jeg ikke, dette burde være pilgrimsferden om man er interessert i både hifi og ikke minst det sosiale.
    Om det låter dritt på messa betyr det ikke at det er dårlige greier, og man kan alikevel lukke ørene og se produktene i levende live. Ta på dem og beundre byggekvalitet.

    Pling Plong faktoren var dessuten mye mindre i år enn andre år, og jeg fikk noen musikalske oppturer selv denne helgen.

    Nå er det natta, det var en lang tur hjem i pøsregn og billister med vanskrekk. :)
     

    KentOve

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    07.09.2008
    Innlegg
    360
    Antall liker
    8
    Sted
    Karmøy
    Grei messe det her. Mye skuffende lyd men også en del med god lyd. Jeg prøver å ta det for det det er og det kan jammen ikke være lett å få god lyd i enkelte av de rommene der, også har man ukjent musikk ++. Mange faktorer som gjør at jeg ikke vil si noe negativt om noen av utstillerne. De skal tvert imot ha honnør for å stille opp på messen og gjøre et ærlig forsøk på god presentasjon. Om ikke lyden var allverdens rundt omkring så er det uansett artig å se på produktene "live". Fabelaktig byggekvalitet på mye utstyr. Slikt får man ikke skikkelig feeling på gjennom bilder på nett eller tidsskrifter. Takk til alle utstillere!

    Jeg likte 2 rom spesielt godt.


    • PM Audio med Gradient Revolution. Flott stemmegjengivelse og finkornet lydbilde. Dette spilte nydelig. Lite kluss fra rommet.
    • Zingali i det lille rommet i 2 etg. Flott dynamisk lyd med klarhet og spilleglede. Dette gav så ettertrykkelig mersmak. De hadde to forskjellige modeller de to første gangene jeg var innom. Jeg hadde håpet at de skulle koble opp en av de mindre modellene mens jeg fremdeles var i Horten, men desverre så gjorde de ikke det. Om de gjorde det senere på dagen og det er noen som kan si noe om lyden så hadde jeg satt pris på det. Lyden fra Zingali var så bra at jeg tok meg selv i å sitte der og legge finansieringsplaner. Ikke det at de var spesielt dyre altså. Det første paret jeg hørte på i det rommet lå på drøye 40.000,- (messepris). Ble seriøst sugen på et par av dem...
    Helt enig! De samme tankene gjorde jeg meg.
     

    KentOve

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    07.09.2008
    Innlegg
    360
    Antall liker
    8
    Sted
    Karmøy
    Da er jeg hjemme igjen på Karmøy, etter en flott helg i Oslo og Horten. Brukte hele Fredagen i Oslo før vi tok toget ut til Horten på kvelden. Er på forsterker jakt om dagen, så ble noe smartere etter en tur på OHC og Stereofil.

    Men, tilbake til messa..

    Det er ikke så veldig god lyd på denne messa, men det gjør ikke så mye, for meg er det en sosial ting. Syns det er trivelig og trakke rundt å høre musikk. Ut i fra hva jeg leser her i tråden, så er det store forskjeller på hva folk oppfatter som bra/dårlig lyd, og det regnet jeg nesten med.

    Som SOEDAL nevner, likte jeg også godt rommet i 2 etg med de mindre Zingali høyttalerene. Det hadde vært noe! Likte også rommet me Tannoy/Manley og rommet med Quadral/Musical Fidelity.

    Jeg tok en del bilder, men det er kun dårlig iPhone kvalitet. Kan legge ut, viss det er av interesse ?
     

    Moiz Audio

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    06.08.2007
    Innlegg
    4.157
    Antall liker
    784
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    123
    messens høydepunkt var å se Konemor glad og strålende.

    Bra jobba powerpoint.


    Det finnes håp i verden.



    Hagto, vermin og Shadow er class act gentlemen all the way.
     

    prnesse

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    29.10.2005
    Innlegg
    1.525
    Antall liker
    321
    Sted
    Southwest
    Torget vurderinger
    2
    Første Horten messe for min del, og det frister med gjentakelse. Mye kjekke folk og masse HiFi snadder.
    Vil spesielt takke Mana for hans røykeavvenningskurs på lørdagskvelden, noe samboen visste å utnytte på hjemturen som tok over 6 timer;)
     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Jeg vil rette en stor takk til Jørgen og Terje som nok engang lager en messe for oss hifitullinger! :)
    Hifi folk er nok sannsynlig de mest krevende og lage en messe for. :rolleyes:
    Jeg synes det er litt for mye kritikk. :( Ikke er vi fornøyd med rommene, heller ikke musikken som blir spilt. Ofte er vi heller ikke fornøyd med utstyret de spiller på. :eek:

    Jeg tror at vi er litt for dårlige til å verdsette den innsatsen som blir gjort i forbindelse med et slikt arrangement.
    Tenk på hva utstillerene må ofre av seg selv og sine eventuelle familiemedlemmer. Ei helg på hotell med tunge løft, svette og slit.

    Så når vi klager så er det ikke rart at det har blitt færre utstillere.
    Skjærpings folkens!

    HELDIGVIS så er ikke hele bildet slik, det er jo selvfølgelig mange som setter pris på messa og alt som den medfører. :)

    Jeg er lei meg for at jeg ikke kunne komme på lørdag.:(
    Jeg hadde lovet min yngste sønn en tur til OsloMotorShow før jeg sjekket datoene. :p


    En lovnad er og forblir en lovnad, så da var vi i Lillestrøm og kikket blant annet på denne karen her:
     

    impulse

    Æresmedlem
    Ble medlem
    26.02.2006
    Innlegg
    13.199
    Antall liker
    7.674
    Sted
    Hølen
    Takk til alle involverte for en godt gjennomført messe. Det var som alltid veldig hyggelig å treffe HFS-folk, bransje, lesere og ikke minst den strålende gjengen med alliansebrødre som kan få sola til å bryte fram bak en sky any day.

    Noe av det aller gledeligste var å se at oppmøtet var et helt annet enn jeg husker fra messelørdagen i fjor. Det virket som mye av entusiasmen var tilbake, og det er jo godt å se for oss som prøver å demme opp under den etter beste evne.

    Det er sagt mye om lyden på årets messe, og når jeg ser på endel av kommentarene, virker det som om mange tror at det de hører, nødvendigvis er betegnende for et gitt produkts ytelse. Sånn er det overhode ikke, noe alle som har vært på en messe vet så altfor godt. Kommentarer i retning av at det eller det merket må være jævlig oppskrytt fordi det koster endel og låt litt begredelelig på messa, er vel ikke akkurat egnet til å få bransjen til å flokke seg om de sørgelig trange hotellrommene i Horten. Det kan være på sin plass å minne om at det er uhyre vanskelige forhold å få ting til å spille representativt under.

    Derfor er det netopp det sosiale som står i fokus i Horten. Og som Mesut var inne på; for et miljø vi tross alt har . Jeg har snakket med så mange ekstremt hyggelige mennesker i løpet av den skarve dagen jeg hadde til rådighet at det er en fryd. Takk skal dere ha, alle sammen.
     
    8

    8x12_TOM

    Gjest
    Det som er moro er at det stadig dukker opp nye ansikter som en får plassert i forhold til deres nick. Hififolk er uten unntak superhyggelige folk:)

    Vil ikke si så mye om lydopplevelsene, annet at det samsvarer godt med inntrykkene til bambadoo, kanskje bortsett fra ett par steder.

    Takker alle for en trivelig helg, og ser allerede fram til neste år.


    Mvh-
    8X12_tom
     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Å legge ut bilder etter den flotte tråden til Høvdingen blir som å hoppe etter Wirkola. :)
    Får vel bare våge meg utpå.

    Som sagt så fikk jeg tatt turen til Horten på søndag, knipset endel bilder.
    Noen har gått i søpla, resten får dere tåle som de er. :p

    Som impulse hevder over, så er det aller beste med messa den sosiale biten. :)
    Jeg hilste på gamle kjente og traff mange svært så blide og hyggelige mennesker. :) :)

    I dette store rommet ble det spilt på Zingali høyttalere, Zindax forsterker og kabler fra Zensati.
    Og det spilte stort og flott, sømløst med god dynamikk. :)
    En flott demo med både klassisk og Rammstein! :cool:

    DSC_0008.jpg


    DSC_0006.jpg


    DSC_0007.jpg


    DSC_0005.jpg


    DSC_0004.jpg


    DSC_0003.jpg


    DSC_0010.jpg
     
    Sist redigert:

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Noen bilder fra stashrommet til PMAudio :)

    DSC_0011.jpg


    DSC_0012.jpg


    DSC_0013.jpg
     
    Sist redigert:

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Også noen bilder fra lytterommet til PMAudio

    Hos Herr Mortensen pleier det som regel å låte flott, eller fint om man vil.
    I mine ører så blir det bare det, fint, for jeg må ha mere fart og moro. :)
    Men det er ikke mange utstillere som fortjener mer honnør enn PMAudio, for han stiller hvert eneste år, med en helt utrolig mengde elektronikk, høyttalere etc. etc etc.
    Bare å sette opp alt dette må jo ta en hel dag?

    Respekt! :cool:

    DSC_0034.jpg


    DSC_0028.jpg


    DSC_0029.jpg


    DSC_0030.jpg


    DSC_0031.jpg


    DSC_0032.jpg


    DSC_0033.jpg
     
    Sist redigert:

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Herr Kvanlid med sitt Motron var som vanlig tilstede.
    Med sine rør og alskens teste apparater :)

    DSC_0014.jpg


    DSC_0015.jpg


    DSC_0016.jpg


    DSC_0017.jpg


    DSC_0018.jpg


    DSC_0019.jpg


    DSC_0020.jpg
     
    Sist redigert:

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Audiofreaks her representert ved Avalon! :)
    Fikk ikke hørt noe på det oppsettet der som benyttet Edge elektronikk.

    DSC_0026.jpg


    DSC_0027.jpg


    DSC_0025.jpg


    Derimot fikk jeg hørt på disse raringene her. :)
    HRT høyttalere til 11000 kroner som var satt opp med Edge elektronikk.
    Og der snakker vi valuta for pengene. Ikke et hifikorrekt lydbilde, men et alle tiders nummer to anlegg for hele familien og fest og moro. For disse tegnet opp et stort lydbilde med masse moro. :)

    DSC_0022.jpg


    DSC_0023.jpg


    DSC_0024.jpg
     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Så var turen kommet til dette rommet her: APL HIFI ! :)

    Det låt forsåvidt helt greit, men i mine hornører ble det altfor tamt og kjedelig fremført.
    Desverre. :(
    Med prisen i bakhodet blir det ikke bedre, men det hadde vært gøy og kunne prøvd forsterkerene på et par horn. ;)

    DSC_0039.jpg


    DSC_0036.jpg


    DSC_0037.jpg


    DSC_0035.jpg
     
    • Liker
    Reaksjoner: oct

    Powerpoint

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    23.04.2003
    Innlegg
    7.427
    Antall liker
    13.010
    messens høydepunkt var å se Konemor glad og strålende.

    Bra jobba powerpoint.


    Det finnes håp i verden.



    Hagto, vermin og Shadow er class act gentlemen all the way.
    Takk for gode ord NEVATON :cool:
    Nå har det seg slik at Konemor for meg er en fantastisk kvinne med så mange kvaliteter, at det simpelthen stred mot all sunn fornuft å la henne "seile sin egen sjø" opp i alt det vonde hun ble kastet ut i. Jeg tror ikke det finnes noen snillere og mer selvoppoffrende enn henne, så jeg er nødt for å lære henne å tenke litt mer på seg selv i ett og alt så hun vet å beskytte seg bedre ved neste korsvei :rolleyes: når det er sagt, så hverken kan eller skal jeg ha all æren for Konemors nåværende tilstand. Hun har flere gode hjelpere rundt seg, heldigvis. Dog er det faktum at hun er såpass opptatt av musikk og lydgjengivelse, lykken for en "audioholiker" som meg. Hun gledet seg faktisk til å være med på messa i Horten :cool: Jeg føler meg svært heldig som får lov til å komme inn i livet hennes skal dere vite, og jeg er inderlig glad i henne. Humor har hun så det holder, så vi ler og koser oss hver dag opp i alvoret. Det får være nok om oss turtelduene for denne gang :cool: Over til Horten :rolleyes:
     
    Sist redigert:

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Jeg fortsetter med noen bilder fra Audiocompaniet. :)

    Aural høyttalere med Musical Fidelity forsterkere og en Copland CD spiller :)
    Det ble bare en overfladisk lytting her desverre. :(

    DSC_0040.jpg


    DSC_0041.jpg
     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Tiden går fra en når man har det gøy og koser seg i sitt rette element.

    Et lite besøk også her hos The Right Sounds :)
    Forsman høyttalere med diverse elektronikk. ;)
    Fikk ikke hørt her heller :(

    DSC_0046.jpg


    DSC_0043.jpg
     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    DaCapo! :)

    Det ble ikke spilt noe da jeg var innom her, så noen uttalelser om lyden kan jeg ikke komme med. :(

    Masse fint å se på da. :)

    DSC_0054.jpg


    DSC_0053.jpg


    DSC_0052.jpg


    DSC_0051.jpg


    DSC_0050.jpg


    DSC_0049.jpg


    DSC_0048.jpg


    DSC_0047.jpg
     
    Sist redigert:

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Rakk ikke opp i butikken til Audioaktøren, var der halv seks, men da var det lukket og låst. Tro om de husket at klokka var stilt?

    Men fikk knipset noen bilder fra utstillingen deres nede på messa. :)
    Ikke noe lytting her heller. :(

    DSC_0056.jpg


    DSC_0057.jpg


    DSC_0059.jpg


    DSC_0060.jpg


    DSC_0061.jpg


    DSC_0062.jpg


    DSC_0063.jpg


    DSC_0064.jpg
     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Så var turen kommet til HF Audio. :)

    Høyttalere fra Artcoustic og TAD. :)


    DSC_0069.jpg


    DSC_0065.jpg


    DSC_0068.jpg


    DSC_0066.jpg


    DSC_0067.jpg
     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Så var det tid for lytting igjen. :)

    Moiz Audio!
    Her ble Neil Young fremført nydelig i mine ører. Åpent, friskt og organisk! :cool:

    Veldig bra synes jeg. ;)
    Disse høyttalerene kunne jeg ha levd med.

    Trafomatic forsterker
    Musical Affairs høyttalere


    DSC_0076.jpg


    DSC_0074.jpg


    DSC_0073.jpg


    DSC_0072.jpg


    DSC_0078.jpg


    DSC_0075.jpg


    DSC_0079.jpg
     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    AVCentrum.dk
    Disse Zingaliene kunne jeg også levd med, engasjerende er ordet. :)
    I forhold til pris; løp og kjøp.



    DSC_0083.jpg


    DSC_0085.jpg


    DSC_0087.jpg


    DSC_0080.jpg


    DSC_0082.jpg


    DSC_0088.jpg
     
    Sist redigert:

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Ble ikke noe lytting her heller. :(

    Mange flotte hifi komponenter har disse Danskene dratt med seg over hit for å vise oss.
    Flott gjort må jeg si. :D



    DSC_0091.jpg


    DSC_0092.jpg


    DSC_0093.jpg


    DSC_0094.jpg


    DSC_0095.jpg


    DSC_0096.jpg


    DSC_0097.jpg


    DSC_0098.jpg


    DSC_0099.jpg


    DSC_0100.jpg


    DSC_0101.jpg


    DSC_0102.jpg


    DSC_0103.jpg


    DSC_0104.jpg


    DSC_0105.jpg


    DSC_0106.jpg


    DSC_0107.jpg


    DSC_0109.jpg


    DSC_0110.jpg


    DSC_0111.jpg


    DSC_0112.jpg


    DSC_0113.jpg


    DSC_0114.jpg
     
    Sist redigert:

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Da fikk jeg lov til å laste ned de 23 bildene hele 2 ganger. :(
     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    OK, du overtalte meg Andreas. Får prøve og legge ut flere bilder.

    Får heller bruke ImageShack :)

    Inne i bankettsalen var det liv og røre :)

















    Selveste gladgutten Andreas! :)











    Audio Art ved Vidar Sonesen








    Torben selger vinyl
     
    Sist redigert:

    sundkoien

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    14.01.2007
    Innlegg
    2.628
    Antall liker
    4.279
    Sted
    Kirkenær
    Torget vurderinger
    2
    Hyggelig messe med mange hyggelige ustillere! (utenom en danske som ikke kunne noen ting om høyttalerne han skulle selge, og ble kjempesur da jeg dristet meg til å ta på den ene...)

    Ikke alle var like heldige med lyden. Zingali, Ancient Audio, Neat og TAD imponerte, og delvis også Tannoy Prestige(hvis du satt heeelt i sweet-spot)
    Forundrer meg over hvor livløst, syntetisk, nasalt og inneklemt mye låt :( Her var det nok mange som kunne jobbet adskillig mer med rom og oppsett.
    Uansett en fin søndag der det ble tid til interessante samtaler med likesinnede :)

    M
     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    På rommet til Nordic Sound Design spilte det flott synes jeg. :)
    Lite rom, med stor lyd fra de små Neat høyttalerene som ble foret med musikk via elektronikken til Leben :)








     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Da fikk jeg ikke hørt disse kreasjonene. :(
    Da jeg kom inn på rommet til Hagto Audio, så holdt de på å demontere utstyret for hjemreise.

    Vel, vel! Anledningen byr seg vel igjen. :)













     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Thorhauge Audio! :)
    Denne Dansken har laget utstyret selv. Alt er i produksjon utenom platespilleren.
    Jeg spiller selv på en Thorhauge Intersection pre.
    Var rimelig spent på hvordan dette låt?

    Joda, til prisen vil jeg si at det er meget bra. Han viser jo at det er fullt mulig å lage vellydende utstyr for en rimelig penge. Ikke noe å si på byggekvaliteten heller. :)
    Jeg skulle likt å ha testet de monoblokkene hjemme på mitt eget utstyr. :)





















     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Tannoy og Manley spilte inne hos Stereofil. Jeg fikk høre ei låt med Accept, men synes de klarte seg bra.
    Ikke så lett å fremføre heavy inne på et lite hotellrom, høyt i tillegg :)
    Tannoy kan låte litt nasalt oppover, men det låt ikke så aller verst her. :)
    Så vidt jeg vet så er de kilne på plassering/rom.
















     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Kanskje det aller beste oppsettet, i hvertfall i forhold til pris var dette som stod på rommet til Dynabel. :)
    Det låt svært bra. Anita Skorgan ble plutselig utrolig fin å høre på.
    Elac høyttalere og Norma elektronikk!






     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn