Konemors musikk og tanker

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Crusty

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.09.2012
    Innlegg
    3.110
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Horten
    Takk skal dere ha, ingen som kan såre meg på endringens vei, livet er sånn, at jeg er på vei inn i noe annet i livet betyr ikke at jeg ikke elsker Jan, men han er ikke lenger med meg i det fysiske, og jeg makter ikke å sitte her å sture i et år to, om jeg kan slippe, eller for å tilfredstille andre. Jeg tar for meg av det livet gir. Dere som vil dele noe med meg har lov å gjøre det, jeg blir ikke såret eller lei meg. Jeg er bare ei jente som famler meg videre i livets vei, jeg trenger dog ikke noen slags tillatelse til fra noen til å få det fint, eller gjøre slik jeg føler for å gjøre det. Savnet etter Jan vil være i meg årevis, han er og vil alltid være med meg. Men igjen, det viktigste er at jeg har det fint, at jeg føler jeg klarer meg og kommer meg videre, ikke sannt? Jeg er sterk, jeg er elsket av de som elsker meg.
    Det mennesket som kom inn i mitt liv er en mann som kommer fra dette forumet, erter dere litt. Så livet snegler seg fremover for meg, jeg lar meg lede, og dette er ingen tilfeldighet. Men igjen, dere leser tråden min, ja det er jo fint å vite, jeg krever ikke så mye tilbake fra noen. Men om dere vil lese den videre, så hadde det innimellom vært greit med et smil eller en kommentar. Det er utrolig kjedelig å bare dele og dele og ikke få noe tilbakemeldinger. Litt kjedelig, så tenker jo allikevel at ei jente ikke har så mye på dette forumet å gjøre. hmmm nå tok jeg i, litt fandelivoldsk på morran........ha en fin dag alle dere der ute
    Hei konemor, her er et smil: :) og en kommentar:

    Jeg er en av de som leser tråden din, men nok sjelden deltar. Jeg rakk ikke å treffe Jan i det "virkelige" liv siden jeg registrerte meg her på forumet ikke så lenge før han ble syk. Men jeg har aldri før opplevd å bli så godt mottatt på et forum som av Jan, vi hadde mye til felles med tanke på musikksmak og jammen klarte han å "lure" meg til å kjøpe både Klipsch høyttalere og rørforsterker, den sniken...;)

    Selvfølgelig har du som jente mye å gjøre her på hfs, jeg og garantert mange andre synes det er stas å kunne lese noen feminine tanker og betraktninger her på "gutteklubben" vår. Fortsett med det!

    Og det at du nå også har funnet noen her gjør vel at hifisentralen rett og slett har vunnet hele internett! Gratulerer til dere begge!:)
     

    konemor

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.02.2013
    Innlegg
    490
    Antall liker
    852
    Takk Crusty, koselig med litt svar innemellom vet du, går fort lei om man bare skriver til seg selv på en måte :) Ja kan tenke meg at han gjorde det :) Håper bare du er fornøyd da :)

    På det stille vannet som ligger der så speilblankt å fint en stille rolig sommerkveld. Du sitter der å ser solen stige sakte ned i det glittrende vannet, som er så vakkert. Tankene drar av sted med deg, og du vet ikke i hvilken rettninger de vil. Du kjenner med et at du lever, du eksisterer å du føler en enorm glede ved å være til. Der fremfor deg går solen ned i det glitrende stille vannet, forsvinner og blir borte. Du sitter der enda og lar tankene flyte, den mørke himmelen legger seg over deg. Livet er så uenderlig mye, mørke skyer drar av sted over deg, du kjenner at du så smått begynner å fryse der du sitter på den kalde fjellskrenten. Hva er livet, hva er det å leve. Er det det man gjør det til? Er det slik man ønsker? Ikke alltid er det sånn, ikke alltid er det like lett å være menneske, men sorg og kjærlighet går som regel hånd i hånd. Gleder i hverdagen som så mange av de som streber omkring ikke klarer å se, de små ting i hverdagens mas og jag. Du fryser mer og mer og skjønner at du må reise deg opp, komme inn i varmere klær, så etter en kraftanstrengelse kommer tankene tilbake til deg selv. Tankene om livet og om det som ligger der langt bak horisonten som netopp har eksplodert fremfor deg. Dere som lever....LEV, dere som er usikkre på hva dere driver med...finn tilbake til dere selv, finn roen og finn det du er på jakt etter. Om det er lykke, kjærlighet, eller ikke. Noen tanker denne dagen :)
     
    Sist redigert:

    Powerpoint

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    23.04.2003
    Innlegg
    7.433
    Antall liker
    13.037
    Og det at du nå også har funnet noen her gjør vel at hifisentralen rett og slett har vunnet hele internett! Gratulerer til dere begge!:)
    Så enig, så enig Crusty.
    Tenk at Hifisentralen kan fungere som et slags "sjekkested" for gutter og jenter med mange felles interesser.
    Og i dette tilfellet kan det vel neppe være mer fortjent.
    Konemor ruler! :cool:
     

    konemor

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.02.2013
    Innlegg
    490
    Antall liker
    852
    En stille ettermiddag du går en tur til byen, du ser alle disse menneskene som går forbi deg, noen ser på deg, og du tenker kanskje ser jeg rar ut? Er klærne mine ikke slik de skal i dag ? Hmm du går videre å ser at flere mennesker enn det du hadde håpet på ser litt stjålent på deg når du går forbi, det gjør deg usikker og litt sjenert. Hva er galt med meg i dag? skrittene blir kjappere, du får mange inntrykk rundt deg, som eldre menn med litt lurvete hårsveiser og skittne klær, du ser fruer som er kledd opp, og som sikkert bruker en månedslønn på klær. Unger som skriker, og mødre som styrer. Du kjenner at livet syder rundt deg, men det er ikke alltid en god følelse. Det er mange inntrykk og mange tanker som kommer....noen er i sorg, noen er glade og lette til sinns, mens andre kan være dønn deprimerte. Du lar det ikke gå inn på deg, du går videre til det målet du har lagt for turen, men du undrer deg stadig over hvorfor så mange velger å titte litt rart på deg. Så kommer en åpenbaring til deg i form av en indre stemme, den forteller deg at du er vakker denne dagen, du stråler og du har nærmest en glorie som lyser rundt deg, dette ser de menneskene som kan se hva du er, så derfor ser de ekstra på deg denne dagen. Du kjenner at sånn må det være, du er selvsikker, du er deg selv og du liker det. Jeg er god nok for de som er rundt meg. Du er god nok for deg selv, du er deg og det er mer enn nok for de som ser deg akurat slik du er i livets eventyr :)
     
    Sist redigert:

    konemor

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.02.2013
    Innlegg
    490
    Antall liker
    852
    En trøtt kveld....sliiiten og snart klar for å falle inn i søvnens mysteriske verden. Håper på en god natt, da foregående natt var litt full av drømmer og dårlig søvn. Ny uke for tur, i morgen tidlig til Halden på lunch med ei god venninde:) ha en fin kveld alle
     

    Lagga

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.09.2005
    Innlegg
    8.969
    Antall liker
    28.176
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    O Sleep, sweet sleep, come over me.
    And waft me to the land of dreams.
    Where everywhere flow copious streams
    Of honeyed wine, and every tree
    Hangs down its branches to the ground
    Fruit-laden, and on all sides round
    The land smiles, beautiful and free.

    No pain is there, nor any toil;
    Far from the din of human life.
    Far from the harsh unlovely strife.
    Far from the tumult and the moil
    Of struggling men, — there, far away.
    In that sweet land the flowers of May
    Spring aye unbidden from the soil.

    O glorious land of dreams! I long
    To visit thee and see thy bowers,
    And lay myself amid thy flowers,
    And spread my weary limbs among
    Thy fragrant herbs, that so I may
    Return to meet the toils of day
    With manly heart, content and strong.



    Alec de Candole

    ShineySmileysSmile.jpg


    / Morten
     

    konemor

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.02.2013
    Innlegg
    490
    Antall liker
    852
    Mandagen kom med et smell, men sol i dag, og det er alltid godt :) Hengt ut masse klær til tørk, og et par tre maskiner to go. Vært enda en litt urolig natt, så litt sliten:( men Halden etterpå for litt skravling :) Så tilbake til litt huslige sysler etterpå i dag. Håper alle får en fin dag hei og hå
     

    konemor

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.02.2013
    Innlegg
    490
    Antall liker
    852
    hmmmm sovet leeenge i dag, når ungene gikk var det drømmene som overtok, kommet til meg selv litt å starte på dagens gjøremål. Håper alle har en fin dag, her er det i dag også SOL SOL SOL :)
     

    Lagga

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.09.2005
    Innlegg
    8.969
    Antall liker
    28.176
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Sol ute, sol inne, sol i hjerte, å for en strålende.... - ettermiddag.....

    Var jamen ikke ute av senga før halv ett i dag sjøl, og det var DEILIG!!!!!!

    Men men, har da fått tatt en runde til med bilverkstedet i dag, og gravd i gården har jeg også fått gjort,
    så dagen har ikke vært helt bortkastet allikevel.

    Litt late dager skal man ikke kimse av, de er viktige de og!

    ShineySmileysCool.jpg


    / Morten
     

    JohnnyH

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    23.02.2013
    Innlegg
    3.004
    Antall liker
    1.305
    Sted
    Rogaland / Sandnes
    Hei konemor ser det går i klesvask, det har det gjort her hjemme og hele helga.

    Så når sokker skall sorteres kom jeg på denne, litt muntert fra Sunde i hverdagen skader ikke.

     

    konemor

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.02.2013
    Innlegg
    490
    Antall liker
    852
    Takk for Øystein Sunde:) I dag er det Sol, masse vask igjen som bare har ventet på å komme ut å få tørk. Dog litt treg, da jeg sovna og sov til 10.30 hmmm, men da slipper jeg kanskje sovne på sofan i 22.00 tia, er så kjedelig :( Håper alle har en god dag ....klemms fra sarp
     

    konemor

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.02.2013
    Innlegg
    490
    Antall liker
    852
    Du også JJ kos deg og nyt;) livet er til for å ta vare på de gode dagene. Det skal man tenke på i de tunge.
     

    Powerpoint

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    23.04.2003
    Innlegg
    7.433
    Antall liker
    13.037
    Nå er det snart endelig helg Konemor :cool:
    Lever i håpet om at en hvis frøken ikke tar kvelden kl:22 :rolleyes:
    På den annen side er det kanskje en annen som tar kvelden kl:22???..

    Du milde hvor lei man blir av å stå opp halvsju, når kroppen egentlig er innstilt på søvn!
    Jævla møkkasamfunn som skal i gang så tidlig med alt mulig.
    Det er jo faen ikke mulig for et hederlig B-menneske å få lov til å være sigen, og gjespe i et drit kjedelig møte som på død og liv må avholdes kl:08.30 sharp.
    Så lirer en eller annen idiot av seg selvfølgeligheter som jeg løste i forrige uke, sendt vedkommende travle surrehue på mail, som han selvfølgelig ikke hadde tid til å lese fordi han hadde det så travelt med å være tilgjenglig på iPhone, iPAD, mail og Lynx.
    Men ble det noe mer effektivt, neiiiiiiiida.
    Hva med å stappe noe kunnskap inn i hue din gjøk, isteden for å ha alt elektronisk?
    Jisus, så mye kunnskapsløse noksagter det produseres i våre dager.
    Men det er jo bare å ta strømmen, og ringe Tulleheimen :cool:
    Ser for meg rimelig mye virrende og kaklende individer. Ellers har jeg det greit, trur eg :rolleyes:

    Ha en god dag videre Konemor O0

    hilsen Søkepølsa i farta
     
    Sist redigert:

    konemor

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.02.2013
    Innlegg
    490
    Antall liker
    852
    Hei Power:) skal nok prøve å holde liv i leiren til litt senere enn 2200 :) men om du sovner så bare legger jeg deg:) hehe
     

    konemor

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.02.2013
    Innlegg
    490
    Antall liker
    852
    Lørdag og fri :) sola skinner og det kan jo ikke bli noe bedre enn det, jentene i bursdager i tur og orden i dag hmmm litt slitsomt at hele lørdagen skal gå bort i det, men hva gjør man ikke :(
    Hadde heller vært deilig og bare latt dagen blitt slik man ville det selv :) Egentlig brukes alt for mye penger på slikt, 3 unger og 3 klasser, så mange tusen i året.

    Håper alle har en fin sol dag :)
     

    Powerpoint

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    23.04.2003
    Innlegg
    7.433
    Antall liker
    13.037
    Det er freddan, lite å være sur over....
    Få deg no godt i glasset, og få opp humøret isteden :cool:
    Med Konemor i armkroken, et glass Marimin Grünhauser Riesling 2011 (anbefales til Sushi eller bare som kosedrikk, bare spør Konemor) i den andre hånda, mørk sjokolade og en komifilm i Blue-Ray drevet ble avslutningen på arbeidsuka slettes ikke værst JJ.

    MEEEEN, vi kommer ALDRI til å bli enig om at halvsju på morgenen er formiddagen.
    A-menneskene tyranni ovenfor mennesker som meg som trenger 7-8 timer søvn for å kunne fungere er og blir slitsomt.
    Men jeg hevner meg inn i mellom med å dra noen skikkelig økter ut over kveld og natt når ting MÅ leveres.
    Da kan de bare ha det så det så godt når de ikke kan gå hjem kl:15 :cool:
    Nytter ikke å skryte av at man har vært oppe siden Kl:05.30 da, og skal hjem til kjerring og unger osv.
    Power`n tar nattøkta vet du, selv på en fredag for han skal jo ikke noe!? :p
    Kjøss meg i krøsset.

    Uansett JJ og dere andre, ha en riktig god helg!
    Til Konemor, en god lang kos som overeleveres få sekunder etter at dette er skrevet
     
    Sist redigert:

    konemor

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.02.2013
    Innlegg
    490
    Antall liker
    852
    [FONT=&quot]Hun gikk innover i den trolske skogen, det var skymning og om hun var riktig stille kunne hun få øye på rådyrene, som bodde inne i skogholtet like ved. Hun lyttet, en gjøk sa ko-ko-ko-ko. Plutselig hørte hun noe annet, noe bante seg frem mellom greinene i den tette skogen, hvem kunne det være?. Hun gjemte seg bak et stort tre, hun krøp sammen nede ved stammen. Der ut av skogen kom en mann, han så helt vill ut i blikket. Han var stor, større en noen mann hun hadde sett tidligere. Han hadde langt hår, var ustelt og skitten, ansiktet var pløset, han hadde merker etter slag og arrene lyste hvitt i ansiktet hans. Hun krøp enda lengre ned mot den nå litt rå bakken. Mannen bar på noe, men Ellen så ikke hva det var, hun torde ikke se på han mer, men gjemte seg enda tettere inntil trestammen. Mannen snakket litt halvlavt med seg selv, han sa at det jævla kvinnfolket skulle få med han og gjøre om dette skjedde igjen. Ellen isnet der hun lå, bare han ikke oppdaget henne, men det gjorde han ikke, han var så opptatt med å komme seg gjennom tettskogen at han ikke la merke til [/FONT] at det var noen i nærheten. Ellen kunne endelig reise seg opp, beina hennes var som gele. Hun var redd, og fremfor henne på stien fulgte det blodspor, hva var det denne mannen hadde hatt i armene.? Var det et dyr? Kanskje det var noe annet? Ellen var redd, hun skalv i hele kroppen, beina ville nesten ikke bære henne. Denne mannen hadde hun heller ikke sett i området før. Hvem var han? Utseendet var ufyselig, mannen virket helt sinnsforvirret der han kom banende gjennom skogen.


    Dette er et utklipp fra min roman:) tenkte å bare vise dere et utklipp, syns selv det er litt ok
     
    J

    J.J

    Gjest
    Vi er enige om at slutten på arbeidsuka er best da :rolleyes: Og igår hadde jeg noe godt i glasset her og.
    Bunnahabhian XXV, noe jeg tar kun en gang i året, muligens en liten på julaften og.
    Det er den eneste SM som jeg ikke deler med noen. Ellers så er jeg rundhåndet med det meste her...
    Det er en glede og dele tid og SM W med noen en bryr seg om

    Mennesker døgnrytme er jo kolossalt forskjellig. Min er heller ikke stabil da insomnia ofte er på besøk, men jeg er oppe tidlig for det... :cool:
    Jeg trenger ikke å bekymre meg nevneverdig om å levere, klokka stopper på maks 16.00 når enn er på arbeid.
    Og så er det atter en ny giv 06.00 ;)

    Go hælj til dere.


    /JR
     

    konemor

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.02.2013
    Innlegg
    490
    Antall liker
    852
    Hmm selv er jeg sånn halvveis insomnia hele tiden :) sovner så fort jeg legger meg ned hehehe
     

    Powerpoint

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    23.04.2003
    Innlegg
    7.433
    Antall liker
    13.037
    Vi er enige om at slutten på arbeidsuka er best da :rolleyes: Og igår hadde jeg noe godt i glasset her og.
    Bunnahabhian XXV, noe jeg tar kun en gang i året, muligens en liten på julaften og.
    Det er den eneste SM som jeg ikke deler med noen. Ellers så er jeg rundhåndet med det meste her...
    Det er en glede og dele tid og SM W med noen en bryr seg om

    Mennesker døgnrytme er jo kolossalt forskjellig. Min er heller ikke stabil da insomnia ofte er på besøk, men jeg er oppe tidlig for det... :cool:
    Jeg trenger ikke å bekymre meg nevneverdig om å levere, klokka stopper på maks 16.00 når enn er på arbeid.
    Og så er det atter en ny giv 06.00 ;)

    Go hælj til dere.


    /JR
    Ojsann, den SMen hørtes god ut JJ :cool:

    Ja, døgnrytme hos hver i sær er svært forskjellig.
    Mhp Insomnia tenkte du kanskje på temporær narkolepsi :rolleyes:
    Det hender rett som det er at jeg sitter og nikker i PC-skjermen i uka, mens fingrene får abrupt tastatourettes.
    Blir mye kjekke utledninger i bindsterke rapporter av slikt vet du :confused:

    Og, nei ikke for å skryte, jeg har ikke en jobb som tilsier at jeg kan komme kl:08 og gå kl:16, men så har jeg jo betalt for å yte når jeg må, samt kan legge opp mye av dagen selv.
    Så jeg klager ikke selv om enkelte man jobber for ikke har planlegging som sitt sterkeste fag. Mange av dem tror selvfølgelig at de er aldeles alene i verden om å trenge hjelp når DE trenger det, og at det de trenger er vanlig hyllevare.
    Joda så, nei da, IQ det er en fin bil det!
    Sånn går no dagan, på trygd og nærvetabletta

    Ha en strålende helg JJ ;)
    Nå må jeg pakke litt stæsj til forsendelse, og ut og lufte Konemor før hun klatrer på veggen :rolleyes:
     
    Sist redigert:

    HCS

    En vanlig fyr fra bygda..
    Ble medlem
    22.02.2007
    Innlegg
    26.718
    Antall liker
    32.599
    Sted
    Nesten Gjøvik..
    Torget vurderinger
    28
    Skal en si gratulerer til konemor og powerpoint da? Spennende å se hvordan dette vil ende. Men koselig om en kan dele noen av byrdene..
     

    Powerpoint

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    23.04.2003
    Innlegg
    7.433
    Antall liker
    13.037
    Skal en si gratulerer til konemor og powerpoint da? Spennende å se hvordan dette vil ende. Men koselig om en kan dele noen av byrdene..
    Tja...det er absolutt frivillig HCS, men at vi er blitt et par er det liten tvil om :cool:
    Det er den flotteste dama jeg har truffet, og vi kan prate med hverandre om absolutt alt.
    Så mhp hvordan det ender, håper jeg det innebærer at vi blir gamle sammen.
    Vi deler både byrder og gleder, og løser ting i et stadig stigende tempo.
    Atter ler og smiler hun tross kranglete bihuler og andre vondter. Hun er en bemerkelseverdig flott kvinne i mine øyne.
    Konemor er uredd, og med full støtte utretter hun nå ting som alene føltes tungt og slitsomt.
    Jeg føler meg beæret som får lov til å komme inn i livet hennes, og brått føltes mitt eget liv mer meningsfylt.
    Så sånn er det.
     
    Sist redigert:

    Karmana

    Æresmedlem
    Ble medlem
    13.06.2008
    Innlegg
    24.423
    Antall liker
    63.739
    Sted
    Bergen
    Torget vurderinger
    42
    Skal en si gratulerer til konemor og powerpoint da? Spennende å se hvordan dette vil ende. Men koselig om en kan dele noen av byrdene..
    Tja...det er absolutt frivillig HCS, men at vi er blitt et par er det liten tvil om :cool:
    Det er den flotteste dama jeg har truffet, og vi kan prate med hverandre om absolutt alt.
    Så mhp hvordan det ender, håper jeg det innebærer at vi blir gamle sammen.
    Vi deler både byrder og gleder, og løser ting i et stadig stigende tempo.
    Atter ler og smiler hun tross kranglete bihuler og andre vondter. Hun er en bemerkelseverdig flott kvinne i mine øyne.
    Konemor er uredd, og med full støtte utretter hun nå ting som alene føltes tungt og slitsomt.
    Jeg føler meg beæret som får lov til å komme inn i livet hennes, og brått føltes mitt eget liv mer meningsfylt.
    Så sånn er det.
    Kan det bli bedre :) Kjekkeste spleisingen av personer jeg ikke kjenner som jeg har vært borti ;) Lykke til videre!
     

    HCS

    En vanlig fyr fra bygda..
    Ble medlem
    22.02.2007
    Innlegg
    26.718
    Antall liker
    32.599
    Sted
    Nesten Gjøvik..
    Torget vurderinger
    28
    Ok, da får en gratulere med ny status "konemor" og power. Imorgen er det ett år siden jeg mistet hun jeg var glad i , grunnet kreft. Vi hadde ikke barn sammen, ei heller mange år... Men hun satte dype spor. Så dype spor at jeg har ønsket å ta det helt med ro ifht det annet kjønn, ikke forplikte meg og ikke noe "rebound-forhold". Det har vært rett for meg. Og Jan tenker jeg på nesten daglig, med sin lunhet var han unik.

    Historien går videre, og ingen av oss kan stoppe den. Du skriver med ord som vitner om stor beundring og hengivenhet power. Så får tiden vise om det er dere som skal bli gamle sammen. Det vet ingen av oss her inne. Men lykke til på ferden, både som par og enkeltindivider, vil jeg ønske dere. For lykken og gleden kommer ikke bestandig av seg selv, men sorg og smerte skal en ikke dyrke. Og da er det gjerne fint å være to...
     

    konemor

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.02.2013
    Innlegg
    490
    Antall liker
    852
    Ok, da får en gratulere med ny status "konemor" og power. Imorgen er det ett år siden jeg mistet hun jeg var glad i , grunnet kreft. Vi hadde ikke barn sammen, ei heller mange år... Men hun satte dype spor. Så dype spor at jeg har ønsket å ta det helt med ro ifht det annet kjønn, ikke forplikte meg og ikke noe "rebound-forhold". Det har vært rett for meg. Og Jan tenker jeg på nesten daglig, med sin lunhet var han unik.

    Historien går videre, og ingen av oss kan stoppe den. Du skriver med ord som vitner om stor beundring og hengivenhet power. Så får tiden vise om det er dere som skal bli gamle sammen. Det vet ingen av oss her inne. Men lykke til på ferden, både som par og enkeltindivider, vil jeg ønske dere. For lykken og gleden kommer ikke bestandig av seg selv, men sorg og smerte skal en ikke dyrke. Og da er det gjerne fint å være to...
    Vet veldig godt hvordan du har og har hatt det, selv har jeg ikke helt fikset denne ensomheten som Jan etterlot seg i livet mitt, jeg har hatt det vondt i denne ensomheten som har vært det siste halve året. Vi hadde dog mange år sammen og vi har 3 barn, men jeg er ikke som deg, jeg har gitt livet den aksepten som det trengte for å klare å gå videre med livet. Alene ble alt så tungt vanskelig. Et speseilt menneske skal dog ha æren for at jeg er det mennesket som jeg er i dag. Hun driver med åndekontakt, hun er og blir min helt i det hele. Jan ville jeg skulle gå videre med mitt og ungenes liv, han ville ikke se meg her alene med mine tårer. Livet gir og livet tar, ingen ting er overlatt til noen tilfeldigheter slik jeg ser det. Livet viser vei :) Sånn er det, jeg trodde jeg skulle bli ensom i flere år, men slik viste det seg og ikke bli. Noen ganger er det bare sånn at ting faller mer på plass enn det ser ut til....
     

    Powerpoint

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    23.04.2003
    Innlegg
    7.433
    Antall liker
    13.037
    Ok, da får en gratulere med ny status "konemor" og power. Imorgen er det ett år siden jeg mistet hun jeg var glad i , grunnet kreft. Vi hadde ikke barn sammen, ei heller mange år... Men hun satte dype spor. Så dype spor at jeg har ønsket å ta det helt med ro ifht det annet kjønn, ikke forplikte meg og ikke noe "rebound-forhold". Det har vært rett for meg. Og Jan tenker jeg på nesten daglig, med sin lunhet var han unik.

    Historien går videre, og ingen av oss kan stoppe den. Du skriver med ord som vitner om stor beundring og hengivenhet power. Så får tiden vise om det er dere som skal bli gamle sammen. Det vet ingen av oss her inne. Men lykke til på ferden, både som par og enkeltindivider, vil jeg ønske dere. For lykken og gleden kommer ikke bestandig av seg selv, men sorg og smerte skal en ikke dyrke. Og da er det gjerne fint å være to...
    Hmmmm...du virker nedstemt, og litt bittersøt HCS. Men takk alikevel.
    Selv har jeg vært omgitt av så mye død, sykdom og et jævelig samlivsbrudd at jeg har holdt meg helt og holdent unna jinter i nesten 3 år.
    Mao frivillig evenukk, hvilket har gjort meg godt, fordi jeg har evnet å reflektere over livet.
    Jeg har ikke som deg og Konemor mistet min partner til døden, men vår fars brutale bortgang og arbeidet med å gjenoppbygge familien (i sær vår mor) har kostet flesk mentalt og fysisk. Derfor fant jeg raskt frem til Konemor, når livet for henne og barna tok en brutal vending.
    Det gjorde meg faktisk inderlig vondt å lese hvordan hun hadde det, derfor klarte jeg ikke å være passiv tilskuer til hennes sorg og fortvilelse.
    Jeg besøkte henne overhode ikke i sommer for å sjekke henne opp, men det mennesket, ikke minst kvinnen jeg traff fikk blodet til å bruse.
    Og det kommer stadig mer trykk på :cool:

    Jan R var sikkert en lun kar, og betød mye for mange her inne, men jeg traff ham aldri. På mange måter er han blitt et kanonisert ikon for HFS.
    Men ikke glem at ting har sin pris når man engasjerer seg på et slikt nivå som han gjorde.
    Og som Konemor har skrevet gjentatte ganger i sin tråd ville Jan R at hun skulle gå videre, fordi hun rett og slett er for god til å leve alene.
    Det er Jans egne ord til Konemor på dødsleiet har jeg forstått.
    De ordene skal man respektere.

    Hvor lenge man sørger etter sin kjæres bortgang er høyst individuelt, og i ditt tilfelle vil det tydelig vare lenger enn for Konemor HCS.
    Imidlertid savner Konemor Jan, men hun deler heldigvis helt åpent når og hvorfor hun savner ham.
    Men hun har tørt og åpne opp for å elske et annet menneske på nytt, og blir møtt med åpne armer.
    Jeg tror at også jeg er en lun fyr, men se det må andre si noe om. Dog er jeg fundamentalt forskjellig i fra Jan R.
    Hvordan er Konemors priviliegium å vite noe om :cool:
     
    Sist redigert:

    Jamakr

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    05.08.2003
    Innlegg
    1.604
    Antall liker
    2.243
    Sitat fra konemor
    Sitat fra Jamakr
    Hei konemor og Powern.
    Passer det - så må dere komme innom på Odden.
    Mvh
    JMK



    Det gjør vi gjerne Jamakr :)
    Jeg ser min kjære har kommet meg i forkjøpet Jamakr.
    Dere er lagt inn på planen :rolleyes:
    Hei,
    det er mulig dette passer aller best på pm og sms videre. Men, til helgen er en åpen mulighet, eller annen dag.. Er gressenkemann til 24 sept.
    (Etter planen kommer det en streamer i løpet av uka...)
    Mvh
    JMK
     

    rolfozzy

    Æresmedlem
    Ble medlem
    01.11.2005
    Innlegg
    16.361
    Antall liker
    6.540
    Torget vurderinger
    2
    Lenge siden jeg har vært innom her, ja innom HFS har det heller ikke blitt så mye av.

    Men jeg ser det skjer ting her. Ønsker deg lykke til med en ny fase i livet ditt Gitte. Måtte du få det bra.

    Og lykke til for deg også Powerpoint. Kjenner deg ikke, men du får passe godt på Gitte.
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn