Nylig innhold av nlykke

 1. nlykke

  Hagens hifi

  Herlig!!!
 2. nlykke

  Hagens hifi

  Ja selvfølgelig. Det er jo hele poenget! o_O :ROFLMAO:
 3. nlykke

  Hagens hifi

  Du hadde jo hatt lyd i Slukoteket nå med denne ordningen!?
 4. nlykke

  Hagens hifi

  Jeg regner ikke med deg, du ligger langt foran i løypa. Men vi er vel ca 25 stk i klubben nå så da vil det jo være 25 "ledige" høyttalere, riaatrinn, forsterkere etc. som kunne rotert rundt. Egentlig en jævla bra idé selv om den var ment som en spøk . . .:unsure:
 5. nlykke

  Hagens hifi

  Tenk hvis hver og en av oss i OVK hadde dobbelt av alt i anleggene. Da kunne vi startet en utlånsvirksomhet med etter vert en fantastisk mengde sammensetningsmuligheter . . . Lur idé?;)o_O:ROFLMAO:
 6. nlykke

  Hjemme hos Fosse

  Det der ser ut til å bli en unik sak!
 7. nlykke

  Hagens hifi

  Kom over denne klassikeren. Den er jo en fin avslutning på dagen.
 8. nlykke

  Hagens hifi

  De TADene hørte jeg på Stockholm messa for noen år tilbake, utrolig bra!
 9. nlykke

  Hagens hifi

  Ja du sier noe. Kanskje jeg også skulle kompensere litt . . . https://pmc-speakers.com/products/consumer/se-active-series/bb5-xbd-se-active :eek:
 10. nlykke

  Hagens hifi

  Nei! Når jeg nå driver og morer meg med disse småtassene er jo det kun fordi jeg ikke har spesielt mye erfaring med små stativhøyttalere fra før. Jeg liker og utvide kunnskapsnivået. Har lenge lurt på hvordan denne type høyttalere ville lyde oppe på loftet og begynner nå å danne meg et bilde av...
 11. nlykke

  Hagens hifi

  Dette var en overraskelse av den litt større sorten. Hva disse små boksene får til i nærfeldts lytting er mildt sagt imponerende. Engasjement er vel det ordet jeg vil bruke om kveldens lytterseanse. Jeg gleder meg allerede til helgen!
 12. nlykke

  Hagens hifi

  Kvelden er reddet . . . Når jeg først driver og utforsker smårollingene må jo PMC´s minstemann få vise hva han er god for.
 13. nlykke

  Hagens hifi

  Jeg elsker denne!! Men det er med en viss oppgitthet at jeg kan fortelle at det er først i dag har fått den helt tyst i anlegget. Det oppnådde jeg først når jeg satte begge enhetene på eget bord BAK hovedracket og med strømkabelen langt unna resten av de andre. Et fantastisk lydmessig produkt...
 14. nlykke

  Hagens hifi

  Jeg har en fin søndag formiddag. Utforsker Dynaudio og hva en toveis konstruksjon er i stand til, og det er jo ikke så lite . . . De forsvinner helt, har en fin dynamikk og er meget homogene. Det jeg savner er en mer åpen og gjennomsiktig mellomtone. På mer kompleks musikk synes jeg mellomtonen...
 15. nlykke

  Hagens hifi

  Akkurat det er jeg flink til. ;)
Topp Bunn