Nylig innhold av Nawinta

 1. Nawinta

  Digitale avspillere Cambridge Dacmagic plus , 12Volt plug?

  Jeg har en Dacmagic (ikke plus) og der er pluggen 5,5mm / 2,1mm.
 2. Nawinta

  Liten «highend» aktiv gulvhøyttaler

  Knallfint prosjekt, hva har du kledd kassene med?
 3. Nawinta

  Gravering

  Noen som vet hvor man kan få gravert litt tekst (evt logo) på noen frontplater i eloksert alu for en rimelig penge i Oslo/Skedsmo området?
 4. Nawinta

  Ønsker anbefaling MORSOMME ANNONSER PÅ NETTET AKKURAT NÅ!

  Men er effektive høyttalere som gir 92 dB pr watt...blir 184 dB på 2 watt da ;-)
 5. Nawinta

  Line array "Bendit HLS" (Fountek, RAAL, SB-Acoustics)

  Hva endte dere opp med som delefrekvens og steilhet på filteret mellom fulltone og diskant?
 6. Nawinta

  Sub til subben

  Har blitt mindre snekring enn planlagt de siste dagene, og i dag er intet unntak...følte mer for å lufte det eksisterende oppsettet enn å produsere MDF-støv, sub-ampen må jo ha litt trim den også..litt Fourplay kan jo ikke skade...101 Eastbound
 7. Nawinta

  Sub til subben

  Det kommer an på hvor du kjøper de ;-) Vet ikke om noen selger de i Norge, men i Sverige koster de 6000,- pr stk - dette er ikke spess billig. Kjøper man de fra Parts Express og sender via Jetcarrier (sjøfrakt, ikke fly) så havner prisen med toll og tull på ca halvparten av prisen i Sverige...
 8. Nawinta

  Sub til subben

  Kan absolutt bekrefte at dette er bra elementer til musikk, tror du skal lete lenge for å finne noe som har samme pris/prestanda forhold.
 9. Nawinta

  Sub til subben

  Det går i skruer og lim om dagen....og litt øl :cool: Satser på å bli ferdig med MDF jobben til helga, neste steg er å få en ok overflate i farge basalt eik og kanskje litt alu ???
 10. Nawinta

  Sub til subben

  Noen nedfelling av forsterker blir det ikke da det blir ekstern effektforsterker av den vanlige størrelsen… mao 19" std rack str. HDF som skal benyttes er av typen Berry Alloc laminat som limes på kassa for å få ønsket finnish, samme som på 8" subben i starten av tråden. Bilder kommer når jeg...
 11. Nawinta

  Akustikk i "furtebua"

  Da har man vært å prøvekjørt oppsettet til steinost og det kan oppsummeres med et ord....morro! ;D Det er fint å høre lyden, men det er enda bedre når man kjenner den på kroppen...og det uten å spille "høyt" :cool: Takk for noen hyggelige timer!
 12. Nawinta

  Sub til subben

  Det er riktig som det nevnes at MDF platene er på 25mm, men det er ikke den hele og fulle sannhet. Kasseveggene vil bli ca 37mm når de er ferdige, MDF skal lamineres med HDF. Ift baffel så har jeg ikke helt bestemt meg hvordan jeg skal lage den, har er par løsninger som jeg diskuterer med meg...
 13. Nawinta

  Sub til subben

  Har brukt dagen til å lage avstivere og en diger haug med MFD-støv :p Puslespillet begynner å ta form :) Og de passet perfekt i kassa :cool:
 14. Nawinta

  Minidsp 4x10HD eller DDRC-88A

  Du kan også bruke Dirac med 2x4HD, må bare kjøpe Dirac lisensen, laste ned SW og aktivisere funksjonen.
 15. Nawinta

  Sub til subben

  Tanken er i utgangspunktet å benytte de eksisterende subbene med 4x8" i hver fra 20-125Hz og skjøte på med 4x18" fra 40-50Hz og ned. Alternativt 20-125 på 18" og kutte ut 8" Time will show….
Topp Bunn