Nylig innhold av Anonym

 1. A

  Politikk, religion og samfunn Valg 2021

  Man kan ha både kompetanse og egeninteresse. Jeg vet ikke hva som skal være passende utdannelse for en minister men jeg vil tro personlige egenskaper er viktigere enn formell utdannelse så det var en flåsete kommentar. Når det er sagt så er min personlige mening det at ingen er bedre egnet enn...
 2. A

  Bil, båt og motorsykkel Biltråden om hensynsfull adferd i trafikken.

  Man vet jo ikke om en har en Audi bak seg i trafikken for bilen er bestandig så nær at man ikke ser hva det er.
 3. A

  Politikk, religion og samfunn Valg 2021

  Ja det hadde jo vært dumt med en minister som har faktisk kunnskap om emnet. Får vel finne en med erfaring som servitør eller tilsvarende for å være tilstrekkelig kvalifisert.
 4. A

  Bil, båt og motorsykkel Real Elbil Stories

  Det er jo egentlig et fett om man har elbil eller dieselbil ved kjøring i Norge, for de fleste vil nok pausene komme med ganske like intervaller uavhengig av drivstoff. Det er bare litt mer prakk med el på langtur mens man i det daglige har langt lavere drivstoffkostnader på elbilen og en...
 5. A

  Politikk, religion og samfunn MDG Tråden

  FRP har ofte vært i media med aksene for å sanke stemmer. Jeg deler din mening om at man kunne gått nord og sørover men avstemmingen om å gå nordover gjaldt kun for Aure og Smøla siden Kristiansund har fått penger av fylket til skole og kultur.
 6. A

  Politikk, religion og samfunn MDG Tråden

  Senterpartiet var størst i 7 av 8 kommuner på Nordmøre, det er en ganske stor misnøye i den delen av fylket, først grunnet sykehus og senere grunnet trasévalg for fergefri E39 hvor byen med SVV og fylkeskommune har ordnet en gigantisk omvei. Det kan nok i en stor grad forklare Høyre sitt fall og...
 7. A

  Bil, båt og motorsykkel Tesla model S

  Men er ikke ladenettverk primært noe som er et problem i utfartsdager og ferier? I det minste hvis man aksepterer 50kW hurtigladere.
 8. A

  Sport, sykkel og trening Sykkelsesongen 2021

  Tiagra er vel fortsatt 10-delt så deletilgangen bør jo være ca like god som med 11-delt.
 9. A

  Sport, sykkel og trening Sykkelsesongen 2021

  Blir det for tungt mener du når den kompaktkrank? 34-28 blir vel letteste standardløsning skulle jeg tro. Tidligere i år har jeg sett like gamle Cannondale sykler med lavere utstyrsnivå annonsert for 5-6k, hva som er riktig å betale vet jeg ikke.
 10. A

  Sport, sykkel og trening Den store el-sykkel tråden

  Jeg synes el-sparkesykkel er praktisk, tyvlåner sporadisk min datters sparkesykkel hvis jeg har et ærend i boligfeltet.
 11. A

  Bil, båt og motorsykkel Elbiler

  Jeg er redd Espen R får rett.
 12. A

  Bil, båt og motorsykkel Real Elbil Stories

  Min 3 år gamle Audi er gammeldags i forhold til de fleste elbiler. Når bilen er 21 år mangler den nok en del på sikkerhet i forhold til nyere biler.
 13. A

  Bil, båt og motorsykkel Real Elbil Stories

  Hvis man ikke skal sammenligne epler og epler så blir det en umulig sammenligning.
 14. A

  Bil, båt og motorsykkel Real Elbil Stories

  Hvorfor i allverden skal lading av litium batterier trekke mer strøm enn tilsvarende blybatterier? Er det vesentlig lavere virkningsgrad på laderen eller er det stråling fra 5G?
 15. A

  Bil, båt og motorsykkel Real Elbil Stories

  Hvis setehøyden i baksetene er lik som på forrige generasjon er det verdt å sjekke det ut med ungdommen da den er noe lav.
Topp Bunn