Side 3 av 3 FørsteFørste 123
Resultater 41 til 43 av 43
Abonnér på denne artikkelen
 1. DIY HiFi Nirvana

  42 Kommentarer Av shiva12 - 27.08.2018 14:44
  Christian Thorbjørnsen og Morten Gundersen - planlegger en mini DIY HiFi-messe i Tvedestrand lørdag 24.november. Vi prøver å få til to foredrag den dagen, forhåpentligvis av mer eller mindre kjente personer innen HIFI produksjon her i Norge eller kjente DIY’ere, vi må se hva vi får til. Dessuten blir det demonstrasjon av hjemmelagde forsterkere og høyttalere og til avslutning tar vi sikte på å ha en liten intimkonsert.

  Christian og Morten bidrar med noe selvlaget utstyr, og vi inviterer andre til å bidra. Vi må nok operere med en maksgrense for antall bidrag, men i første omgang lodder vi stemningen her på forumet for å se om det er interesse for å delta på et slikt arrangement. Enten som deltaker eller som bidragsyter. F eks hadde det vært veldig interessant om Johnny (J.R) hadde bidratt med utstyr og kanskje delt noe av sin erfaring!
  Vi tar sikte på å sette opp 3 «lytterom» utenom det rommet som settes opp til foredrag. Der vil vi avholde en konkurranse i høyttalerbygging hvis vi får nok påmeldinger.

  Messen blir et heldagsprosjekt med tid til å lytte, slå av en prat med likesinnede DIY-nerder, stikke ut for å få seg noe mat på en lokal kafe, eller ta seg en øl i baren. Vi sjekker ut mulighetene for en felles middag i lokalene.

  Vi vil gjerne ha tilbakemelding så raskt som mulig om dette er noe dere kunne tenke dere å være med på, på den ene eller andre måten.
  Svar bare i tråden her i første omgang. Vi vil komme tilbake til en offisiell påmelding på et litt senere tidspunkt.

  mvh,

  CT & MG

 2. Antall kommentarer 42

  Kommentarer

 3. #41
  Hifi-interessert shiva12's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2015
  Sted
  Risør
  Innlegg
  79
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Steinkare Se Innlegg
  Bygde en gang den 12 wattern.Tunge svære kjøleribber og en tjukk alu-plate som bunnplate. Husker byggebeskrivelsen stod i det aller første Audio. Fikk den aldri stabil, så den blei slakta til fordel av andre prosjekt.
  Så synd, jeg trodde denne nærmest var stabil pr definisjon, hehe! Men jeg husker det var en del støy rundt skjema og komponentplassering.
  De hadde publisert en tidligere versjon, og noe var blitt speilvendt og noe blitt utelatt.... husker ikke alt.

  Anyway, hvis jeg får min ferdig, skal jeg sende deg et vink!

  :-) morten

 4. #42
  Hifi Freak el_mariachi's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Innlegg
  5,413
  Tagget i
  0 Innlegg
  @Shiva12
  Jeg har en som jeg "hardwired" på en glassfiberplate i mangel på pcb. Det ble brukt Sanken uttganger 2SA1216/2SC2922 i mangel på NEC. Ellers er den identisk.

  Hadde Lauvland noe å si om den etter alle disse åra?

 5. #43
  Bransjeaktør
  Ble medlem
  Jan 2005
  Innlegg
  143
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  Takk for et flott arrangement ! Knut Ø Lauvland og meg (Trond Seland) hadde stor glede av å treffe så mange hyggelige og flinke mennesker. Vi var imponert over den høye lydkvaliteten samtlige DIY-høyttalere holdt. Det beviser at man kan nå langt uten å selge hele skjortesamlingen sin, dersom man bruker litt tid på dette. Vi fikk bare lyttet til 'en forsterker. En Pass-kopi. Den låt Pass. Ingen tvil. Veldig bra. Og "mission acomplished" kan man trygt si. Resten av elektronikken som stod på utstilling så veldig flott ut. Dette var en moro dag. Vi kommer gjerne igjen på dette eller lignende arrangementer enten det er som gjester eller "speakers".

  Knut & Trond
  Doxa

Side 3 av 3 FørsteFørste 123

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. HFS benytter forøvrig samme design og motor som vår nye søster-side: Matpreik.no
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed