Side 1 av 17 12311 ... SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 321
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast Assy74's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2005
  Sted
  Kristiansand
  Innlegg
  432
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Strømrensere og har det noe effekt?

  Noen ganger er det kanskje vanskelig å beskrive lyd..... Men noen ganger føler jeg det kan være litt forskjell i lyden på anlegget mitt! Noen ganger føler jeg rett og slett at lyden høres bedre ut, seiv om det ikke er noen forandringer som er gjort. Mange hevder at strømnettet vårt har en ganske variabel last, at den kan variere?
  en strømrenser vil gi stabil strøm og anegget skal høres bedre ut? Hva mener folk om dette?

 2. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Nov 2012
  Innlegg
  256
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg opplevde ett stort problem med dette i ett hus med en plasma tv (noen mener det kan ha en effekt) og vi opplevde plagsomt med støy når vi brukte RIAAen, vi kunne rett og slett ikke spille plater. Så vi koblet inn ett filter mellom strømnettet og preampen, og det forsvant. Så effekt hadde de i dette tilfellet ihvertfall

 3. #3
  Hifi Freak Olav2's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2014
  Innlegg
  3,342
  Tagget i
  1 Innlegg
  Den alternative (og enklere) forklaringen på dette er dagsform Ting høres forskjellig ut for oss, basert på humør, opplagthet, dagsform, med mer. Noe som høres "oppløst" ut den ene dagen, kan være "kaldt" den neste. Sånn er det for meg med anlegget mitt også. Bra en dag, ikke fullt så bra den neste. Tror nok heller det dreier seg om dagsformen min enn om strømnettet.

 4. #4
  Hifi Freak skorob's Avatar
  Ble medlem
  May 2012
  Sted
  Brumunddal
  Innlegg
  3,101
  Tagget i
  0 Innlegg
  Strømrenser er så mangt. Har du ustabil strømlinje.. så er vel en skikkelig re-generator ifra f.eks PS Audio eller Trafomatic veien å gå. Har man stabilt nett, så holder det vel med en Isotekboks.

  Jeg har rimelig stabilt strømnett.
  Hos meg fungerte Isotek Aquarius veldig bra på den måten at lyden virka litt mer roligere(spesielt digitale avspillinger). Med Isotek Synkro ble det ikke noe effekt hos meg.
  PS Audio Power Plant Premier, som er en regenerator gjorde nok det den skulle og lovet, men nettet mitt er nok for stabilt i utgangspunktet at det ga noe effekt
  Trafomatic sin 3000 modell er gedigen, med samme resultat som PS.

  Men målinger på de 2 siste viste dønn stabil 230v ut, selv om det varierte litt inn på den. Isotek'en varierte i takt med inn strømmen.

  PS audio NoisHArvester, som blinker når den er opplever støy på nettet ga pulserende blink rett i kontakta, samt mye når f.eks vaskemaskin gikk.
  Men ikke et eneste blink når den var koblet direkte i PS audio og Trafomatic (altså ren strøm).
  I Isotek blinktet den likt som om den var rett i støpsel. Men Isotek tok tydeligvis unna noe annet, som kunne virke forstyrrende.
  Galskapen: Auralic Aries G2 - Accuphase DC-37- Accuphase C-3850 - Accuphase M-6200 - Spendor D9- Klipsch RF7mk3 - Wireworld Electra7 strømkabling - Cardas signalkabler og Chord høyttalerkabler.
  Stue: Squeezebox Touch - Primare Pre32 & 2xA34.2 - Klipsch RF7mk3 - Luxman JPS100 kabling.

 5. #5
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Apr 2009
  Sted
  Grimstad
  Innlegg
  777
  Tagget i
  0 Innlegg
  Har hatt gode erfaringer med Isotek, både hos meg og hos en annen i lydlauget og er en annen som fikk god effekt med dillenhofer. Hvor mye effekt en strømrenser har kommer an på hvor dårlig strømmen er inn til huset og hvor mye switchmode strømforsyninger og annet rusk man har hos seg. Hvis man bor relativt avsidesliggende så vil i de fleste tilfeller ha bedre strøm enn hvis man bor i en by. Led- og sparepærer, TVer, datamaskiner og andre komponenter med sender høyfrekvent støy tilbake på nettet. Et godt nettfilter vil ta bort mesteparten av den støyen. Et filter tar typisk bort høyfrekvent støy og spenningstopper (produsert av f. eks. at et lysrør skrus på), men utover det så gjør det ikke volten mer stabil. For å få mer stabil volt så må man ha en regenerator.

  Hos meg så var det ganske stor diff på lyden mellom dagtid og sent på kvelden. Var typisk når det lokale kjøpesenteret og de nærliggende butikkene begynte å stenge at lydkvaliteten gikk opp. Gikk til anskaffelse av et Isotek OHC40 og det har tatt bort nesten all differansen mellom dagtid og kvelstid, samt at det på kveldstid låter hakket bedre gjennom filteret enn rett i veggen. Et problem med nettfiltere er at det er vanskelig å filtrere strømkrevende komponenter som effektforsterkere og store integrerte uten å strupe strømmen så det kan være verdt å teste å kjøre integrert- eller effektforsterker utenom filteret kontra å kjøre gjennom filteret. OHC40 klarer forsterkerne mine og tror også en aquarius ville klart de, men har hatt billigere filtere fra andre produsenter som merkbart strupet strømmen når forsterkerne ba om mye effekt fra strømnettet.

  Beste du kan gjøre er å få filter på hjemlån, slik at du kan teste for deg selv om det gjør noe forskjell hos deg. Å teste hos andre eller i butikk, vil ikke gi et definitivt svar på om det vil fungere i ditt oppsett.

 6. #6
  Hifi Freak ymir's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2013
  Innlegg
  3,167
  Tagget i
  6 Innlegg
  Begrepet "dagsform" og hifi er en knagg en henger ett "problem" på,når en ikke vet om eller kommer på andre forklaringer.
  Dersom en har en skikkelig regenerator blir "dagsform" en saga blott.Lyden,klangen,oppløsningen vil være uendret.
  Trøtt og sliten,ikke ønske om å høre musikk?Ja,men ,lyden,klangen av ett Steinway,en Schilke,eller en Paiste vil forbli den samme,
  og den vil det,uansett "dagsform".
  Mahatma Gandhi
  "Verden har nok til alles behov, men ikke til alles grådighet"

 7. #7
  Hifi Freak Olav2's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2014
  Innlegg
  3,342
  Tagget i
  1 Innlegg
  Sitat Sitat fra ymir Se Innlegg
  Begrepet "dagsform" og hifi er en knagg en henger ett "problem" på,når en ikke vet om eller kommer på andre forklaringer.
  Dersom en har en skikkelig regenerator blir "dagsform" en saga blott.Lyden,klangen,oppløsningen vil være uendret.
  Trøtt og sliten,ikke ønske om å høre musikk?Ja,men ,lyden,klangen av ett Steinway,en Schilke,eller en Paiste vil forbli den samme,
  og den vil det,uansett "dagsform".
  Mener du at det ikke finnes "dagsform", ymir? At musikken og lydbildet alltid fremtrer likt for oss, dersom den objektivt sett ER helt likt?

 8. #8
  Æresmedlem HCS's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2007
  Sted
  Nesten Gjøvik..
  Innlegg
  20,229
  Tagget i
  22 Innlegg
  Torget
  1
  Dagsform finnes, ulik strømkvalitet finnes. Kunsten er vel å kombinere disse så en får lyden en vil ha?

  Strømrens, joa, kan fungere det. Men test selv. Strømnettet til den enkelte skal jeg ikke mene noe om. Dagsformen min er iallefall bra
  “Music expresses that which cannot be put into words and that which cannot remain silent”

 9. #9
  Hifi Freak Olav2's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2014
  Innlegg
  3,342
  Tagget i
  1 Innlegg
  Enig, HCS

 10. #10
  Æresmedlem
  Ble medlem
  Dec 2003
  Sted
  Hamar
  Innlegg
  11,645
  Tagget i
  1 Innlegg
  Den subjektive opplevelsen er avhengig av dagsform, uansett om det spiller likt hver gang. Jeg er forundret hvis noen prøver å underkjenne det.
  Feickert Blackbird platespiller / Kuzma 4 point arm med VdH Colibri XCP-HO
  Luxman EQ500 RIAA
  Marantz CD-7 og CD12 - Luxman DA06 DAC
  Luxman L509x forsterker
  Tannoy DC10A

 11. #11
  Hifi Freak JK's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Innlegg
  2,431
  Tagget i
  0 Innlegg
  Klarer en ikke å skille dagsform og om anlegget spiller dårlig burde en ikke bruke penger på dyr HiFi

  Det ER mye problemer med støy og andre problemer med strømnettet, men i varierende grad etter hvor en bor i landet. Min erfaring er at dette ikke lett å få gjort noe med, men en kan redusere problemene med filter og strømrensere som er på markedet.
  Vil en teste kvaliteten på nettet så gjør en test med å sammenligne kvaliteten på lyden en ettermiddag og en natt etter kl.01. Blir det bedre lyd på natta så har kan en ha støy/problemer med nettet....
  ARC REF-CD8 /ARC REF10 /ARC REF210/Meadowlark Blue Heron II/Renaissance Blue Master Signalkabler +Renaissance Blue Master høyttalerkabler/Transparent Audio nettkabler/PS Audio P5+DIY Nettfilter

  I Was Born With Nothing, I Still Have Most of It Left - Calvin Russell

 12. #12
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jan 2014
  Innlegg
  226
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg var helt sikker på at lyden var bedre om natta med en digital forsterker jeg brukte tidligere. Fremdeles mener jeg det samme med den gamle digitale forsterkeren.Nå føler jeg meg helt sikker på at det ikke er noen forskjell på lyden dag og natt med en a/b forsterker som er mer strømsterk i seg selv. Uten at jeg har gått metodisk til verks og testet. Bare lagt merke til det. Så, i mitt tillfelle føler jeg at en mer strømsterk forsterker har hjulpet.

  Føler at den spiller litt bedre når den blir varm fremdeles og at den trengte innspillingstid sammen med høyttalerne. Selv om dette også er litt rart. Litt utenom tema, men sånn er det.

 13. #13
  Hifi Freak ymir's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2013
  Innlegg
  3,167
  Tagget i
  6 Innlegg
  Dersom en tar utgangspunkt i de en omgås med daglig,
  forandrer stemmen deres alt etter din egen dagsform?

  TAS eller Stereophile anbefaler opptak av f.eks sin egen kone til evaluering av hi-fi.
  På lik linje med disse velkjente stemmer vil også klangen, lyden av instrumenter forbli lik,
  uansett egen "dagsform".

  Ett stereo oppsett har alltid sin egenklang/lyd.
  Gis dette uforanderlige, like arbeidsbetingelser (spenningskvalitet) vil avlevert klang/lyd,derfra alltid være lik, uansett lytters "dagsform".
  Og lytteren vil da høre dette som likt, uansett "dagsform". Forandrer de daglige kjente lydene seg etter "dagsform"?
  Noen "kjerringer" kan være øretrettende, men det kan også enkelte hi-fi oppsett,
  men både den kjerringa og det oppsettet vil alltid være øretrettende,uansett dagsform.

  Så for meg er det slik,at dersom det skulle være en dag det ikke funker foran stereoen,ligger problemet på nettet,og ikke i min egen "dagsform".
  Om strømrensere har noen effekt? For meg er den ultimate strømrenser en regenerator fra PurePower,
  og den leverer det jeg har kommet nærmest uforanderlige, stabile arbeidsforhold for elektronikken,
  noe som gav god lyd uavhengig min egen "dagsform".For øvrig innbiller jeg meg att nettet mitt det siste halvannet året er bedre enn gjennomsnitt,
  og jeg bruker nå ingen filtrering eller regenerering.
  Eller synes jeg det er litt "rart" at det fleste ord og begreper som benyttes ved beskrivelser av "nettstøy" og anmeldelser/test av hi-fi produkter generelt,oftest er de samme som benyttes til beskrivelse ved "dagsform/lyd"

  Nettfiltre kan forbedre,og noen ganger forverre støyforhold.
  PS Audio trenger gode nettforhold,og da faller hele vitsen med regenerering bort.

  Noen forherliger sitt uovertrufne forsterkeri som nærmest helt upåvirkelig ovenfor "nettstøy",
  og dermed ikke trenger/bruker "strømrensing",
  men dersom en har lest div uttalelser over tid stemmer dette ikke helt.

  http://www.hifisentralen.no/forumet/...a-dvendig.html

  http://www.hifisentralen.no/forumet/...dpIVTwWxKKJ.99

  http://www.hifisentralen.no/forumet/...ofile-liv.html

  Den tyngste aktøren med tanke på "nettstøy" er ikke nabofruens hårføner eller PC,men sentralnettet.

  "...Overharmoniske strømmer som oppstår i anlegg med høyere spenningsnivå, vil transformere seg til anlegg med lavere spenning, og dermed gi opphav til overharmoniske spenninger også i anlegg med lavere spenningsnivå. Overharmoniske strømmer som oppstår i anlegg med lavere spenningsnivå, vil i liten grad generere overharmoniske spenninger i anlegg med høyere spenningsnivå, da kortslutningsytelsene er meget større for de høyere spenningsnivå..."  http://www.hifisentralen.no/forumet/...le-liv-11.html
  Siste redigert av ymir; 10.07.2016 kl. 21:20.
  Mahatma Gandhi
  "Verden har nok til alles behov, men ikke til alles grådighet"

 14. #14
  Hifi Freak yngvejos's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2010
  Innlegg
  1,928
  Tagget i
  0 Innlegg
  Stemmen høres lik ut uansett dagsform, men om man setter pris på å høre stemmen kan variere mye med dagsformen.
  Mvh
  Yngve
  Min Diy tråd.

 15. #15
  ANM
  Guest
  Nettfilter og strømrens fungerer, men som med alt finnes det ikke en fiks løsning som redder deg ut av enhver situasjon, som man får inntrykk av her inne noen ganger. Om man har opplevd lett hørbar støy, altså ikke av typen "føler at noe er galt", men tydelig støy, selv uten musikk, finner man fort ut at støy ikke er støy. Støyen må isoleres, analyseres og for best effekt må kilden angripes. Man skal huske at som oftest sitter det en ekstremt kraftig strømrenser i apparatet i form av en strømforsyning og det meste av støyen man opplever formidles faktisk via eteren fra apparater i ditt eget hjem.

 16. #16
  Hifi-entusiast Assy74's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2005
  Sted
  Kristiansand
  Innlegg
  432
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Føler aldri at det er støy i den forstand, bare at lyden oppleves bedre noen ganger......
  Var innom en hifibutikk, skal ikke nevne navn. Men der fikk jeg en demonstrasjon av støy fra en vanlig stikk kontakt/padde. Der et instrument målte støy...... Men ut fra strømrenseren var det ikke støy. Hvilken måler dette er vet jeg ikke, men fra padden viste den et tall 230 og ga en surrelyd...... Mens fra strømmåleren viste tallet 0 og ingen surrelyd....
  jeg har aldri eksprimentert med strømkabler eller lignendes. Bare høyttaler kabler og signalkabler, og der mener jeg ganske bestemt at det er hørbare forskjeller. Uten at alle er enige der heller hehe
  jeg vil bare ha god lyd

 17. #17
  Overivrig entusiast Strømling's Avatar
  Ble medlem
  May 2014
  Sted
  Nedre Romerike
  Innlegg
  1,194
  Tagget i
  0 Innlegg
  Det å bruke en god strømrenser på frontrekka , cd spiller, streamer, dac og pre bare er bra for lyden. Bedre lydbilde osv. På effektrinnet opplever jeg at dynamikken begrenses noe. Har ingen teknisk bakgrunn for bekrefter følgene påstand men det kan virke som om strømrenseren også virker bakover så strømmen i gjennværende stikk slipper mye av støyen fra nevnte digitalkomponenter.
  Stue: Electrocompaniet ECI6, electrocompaniet ecd2, bluesound node 2i, Wilson Audio Sabrina .
  Lytterom: Hegel røst, Pioneer N70AE, Wilson Audio Yvette, Avid Sequel, Avid Pellere, Lyra Delos.

  Annetoxa Signatur mkii, Rega RP3, Abrahamsen V2up,Yamaha Soavo p1

 18. #18
  Hifi Freak JK's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Innlegg
  2,431
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra ymir Se Innlegg
  Dersom en tar utgangspunkt i de en omgås med daglig,
  forandrer stemmen deres alt etter din egen dagsform?

  TAS eller Stereophile anbefaler opptak av f.eks sin egen kone til evaluering av hi-fi.
  På lik linje med disse velkjente stemmer vil også klangen, lyden av instrumenter forbli lik,
  uansett egen "dagsform".

  Ett stereo oppsett har alltid sin egenklang/lyd.
  Gis dette uforanderlige, like arbeidsbetingelser (spenningskvalitet) vil avlevert klang/lyd,derfra alltid være lik, uansett lytters "dagsform".
  Og lytteren vil da høre dette som likt, uansett "dagsform". Forandrer de daglige kjente lydene seg etter "dagsform"?
  Noen "kjerringer" kan være øretrettende, men det kan også enkelte hi-fi oppsett,
  men både den kjerringa og det oppsettet vil alltid være øretrettende,uansett dagsform.

  Så for meg er det slik,at dersom det skulle være en dag det ikke funker foran stereoen,ligger problemet på nettet,og ikke i min egen "dagsform".
  Om strømrensere har noen effekt? For meg er den ultimate strømrenser en regenerator fra PurePower,
  og den leverer det jeg har kommet nærmest uforanderlige, stabile arbeidsforhold for elektronikken,
  noe som gav god lyd uavhengig min egen "dagsform".For øvrig innbiller jeg meg att nettet mitt det siste halvannet året er bedre enn gjennomsnitt,
  og jeg bruker nå ingen filtrering eller regenerering.
  Eller synes jeg det er litt "rart" at det fleste ord og begreper som benyttes ved beskrivelser av "nettstøy" og anmeldelser/test av hi-fi produkter generelt,oftest er de samme som benyttes til beskrivelse ved "dagsform/lyd"

  Nettfiltre kan forbedre,og noen ganger forverre støyforhold.
  PS Audio trenger gode nettforhold,og da faller hele vitsen med regenerering bort.

  Noen forherliger sitt uovertrufne forsterkeri som nærmest helt upåvirkelig ovenfor "nettstøy",
  og dermed ikke trenger/bruker "strømrensing",
  men dersom en har lest div uttalelser over tid stemmer dette ikke helt.

  http://www.hifisentralen.no/forumet/...a-dvendig.html

  http://www.hifisentralen.no/forumet/...dpIVTwWxKKJ.99

  http://www.hifisentralen.no/forumet/...ofile-liv.html

  Den tyngste aktøren med tanke på "nettstøy" er ikke nabofruens hårføner eller PC,men sentralnettet.

  "...Overharmoniske strømmer som oppstår i anlegg med høyere spenningsnivå, vil transformere seg til anlegg med lavere spenning, og dermed gi opphav til overharmoniske spenninger også i anlegg med lavere spenningsnivå. Overharmoniske strømmer som oppstår i anlegg med lavere spenningsnivå, vil i liten grad generere overharmoniske spenninger i anlegg med høyere spenningsnivå, da kortslutningsytelsene er meget større for de høyere spenningsnivå..."  http://www.hifisentralen.no/forumet/...le-liv-11.html
  Dette med støy er utrolig komplisert og er ikke noe vi "audiofile" har funnet opp, men blir et større og større problem i industrien og spesielt drift av data/automasjons anlegg. Men kompetansen er dessverre liten blant personell som er ansvarlig for strømforsyning og drift. Det er bare å se på hvor skeptisk de "lærde" er her inne på forumet....

  Da støyfiltrene brant opp på omformerene til borepakken på en rigg jeg jobber på, måtte vi hente inn en ekspert fra Finland som er professor i emnet for å finne ut hva som forårsaket dette, konsekvenser for driften og hva som måtte gjøres.

  Nå er ikke elektro mitt fagfelt men jeg har da lært litt, og jeg var nylig på et kurs for drift av høyspentanlegg og der ble det drøftet mye vedr. støy som kan være et stort problem. Bl.a. så ble det så vidt jeg husker nevnt at indusert støy kan gå over til en likestrøms komponent, og da har en problemer....

  Jeg er svært plaget med støy uten at jeg kan konkritisere om dette er forårsaket av problemer med sentralnettet eller støy fra omformere og forbruks elektronikk i området. Det er en skole rett i nærheten og det er mange blokker like ved som helt sikkert har store ventilasjons anlegg med frekvensomformere som støyer som ville fa....
  Det som jeg og opplever er bedre forhold om natten og om sommeren når skolen er stengt og hele "røkla" er på ferie er det mye bedre forhold....
  Forskjellen mellom gode/dårlige forhold kan være dramatisk. Når forholdene er gode er lydbildet oppløst med dybde/bredde i lydbildet og som Danskene sier "hul i gjennom". Det spiller utrolig musikalsk og er en nytelse å høre på. Når forholdene er dårlige er lydbildet "flatt", vokal kan bli slitsom og lyden blir for trøttende å høre på.

  Jeg bruker et DIY nettfilter med 4 stk 36A EMI filter i tillegg til en PS Audio P5 til CD/Pre. Og ja disse fungerer, men klarer ikke å løse problemet når det er på sitt værste.
  Og ja Ymir, P5 er også forsynt via nettfilteret slik at den blir tilført "renset" strøm. Jeg har prøvd å koble ut både P5 og nettfilter, men dette forringer lydbildet til dels dramatisk...
  Nå skal det sies at jeg er en rimelig kritisk lytter da.....

  Da dette er problem som kommer til å bli verre og verre fremover har jeg vurdert ulike løsninger slik som en svær ISO-Trafo, batteridrift og clean generator.... Men dette blir komplisert og svært dyrt....
  ARC REF-CD8 /ARC REF10 /ARC REF210/Meadowlark Blue Heron II/Renaissance Blue Master Signalkabler +Renaissance Blue Master høyttalerkabler/Transparent Audio nettkabler/PS Audio P5+DIY Nettfilter

  I Was Born With Nothing, I Still Have Most of It Left - Calvin Russell

 19. #19
  Hifi Freak JK's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Innlegg
  2,431
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Strømling Se Innlegg
  Det å bruke en god strømrenser på frontrekka , cd spiller, streamer, dac og pre bare er bra for lyden. Bedre lydbilde osv. På effektrinnet opplever jeg at dynamikken begrenses noe. Har ingen teknisk bakgrunn for bekrefter følgene påstand men det kan virke som om strømrenseren også virker bakover så strømmen i gjennværende stikk slipper mye av støyen fra nevnte digitalkomponenter.
  Kjenner ikke til hvilket filter du har prøvd, men får du begrensning i dynamikk er filteret for lite. CD/Pre trekker ca. 100W. En stor effekt bør ha et filter som takler 3-4000w peak..... Det blir helt andre greier. Samme med passive filtre. Mine DIY nettfiltre takler 36A på hver kurs, noe som skulle tilsvare ca.8000w.... Ikke noe dynamikktap her...
  ARC REF-CD8 /ARC REF10 /ARC REF210/Meadowlark Blue Heron II/Renaissance Blue Master Signalkabler +Renaissance Blue Master høyttalerkabler/Transparent Audio nettkabler/PS Audio P5+DIY Nettfilter

  I Was Born With Nothing, I Still Have Most of It Left - Calvin Russell

 20. #20
  Hifi Freak
  Ble medlem
  May 2012
  Innlegg
  5,445
  Tagget i
  6 Innlegg
  Luftfugtighed og atmosfæriske forholds indflydelse spiller også en rolle.

Side 1 av 17 12311 ... SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed