Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Nov 2008
  Innlegg
  71
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1

  Noen som har hørt Aerial Acoustics 7T?

  Hei!
  Noen som har hørt disse? Siden det var demo hos Intrepid AV nylig så regner jeg med at det er flere som kan gi tilbakemelding på hvordan disse høyttalerne låter.

 2. #2
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Nov 2008
  Innlegg
  71
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  Ingen som har noen lytteinntrykk å dele??

 3. #3
  Hifi-entusiast KapteinUfattelig's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2005
  Innlegg
  438
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  Hei, jeg har hørt 7T hos Intrepid tidligere og må si jeg ble mektig imponert.

  De spilte aldeles nydelig, med en herlig myk og samtidig veldig oppløst diskant, en klar og åpen mellomtone og et godt driv i bassen. Det låt som fløyel samtidig som masse detaljer kom frem. Presisjon, holografi og størrelse+dybde på lydbilde var forbløffende bra og uten at jeg har hørt all verdens high-end anlegg skulle jeg tro at du må godt opp i pris for å få til noe tilsvarende. Det riktignok et større par høyttalere og flere subwoofere i rommet, som ikke er altfor stort, så det er nok mer å gå på i bassen dersom man spiller i et rom uten altfor mange andre store elementer og med større takhøyde. Og det skal sies at elektronikken og kablene det ble spilt gjennom ikke er tilgjengelig for småpenger, men det viser ihvertfall det store potensialet i denne høyttaleren.

  For hva det er verdt har jeg de siste par månedene vært på leting etter nye høyttalere og hørt på 4-5 andre par med nypris pluss-minus 40.000 fra 7T. Nå var alle disse høyttalerne i ulike rom og med ulik elektronikk så sammenligningsgrunnlaget er heller tynt, men totalt sett var lyden fra 7T var den jeg klart foretrakk!

  Jeg hadde forresten min kone med på lyttingen til de fleste av disse høyttalerne og hennes reaksjon etter 7T lyttesesjonen var: Disse må vi ha! (Det gjør ingenting at de er pene å se til, men det kriteriet kommer lenger ned på listen vår).


  Hilsen Kaptein Ufattelig
  1. Aerial Acoustics 7T, Devialet 200, PC, Squeezebox Touch, Teac VRDS-20 (Malmin-moddet). 2. Squeezebox Touch, Abrahamsen V6 dac, MI11, MI Mosfet, Carlsson OA52.3. Head-fi: Hifi-man HE500, Project Sunrise II.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed