Resultater 1 til 12 av 12
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Hifi-entusiast staker's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2004
    Innlegg
    446
    Tagget i
    0 Innlegg
    Torget
    1

    Trenger hjelp ang. brum

    Jeg trenger hjelp med min audioaero Capitole amp.
    Det er bare i den ene høyttaleren, og jeg har sjekket ut at det ikke er rørene. Resten av anlegget er ikke slått på når det brummer, hjelper forøverig ikke å slå de på heller. Har forsøkt med og uten jord og strømfilter, med og uten aktiv skjerm på power ledning.

    Er det noen som har noen ideer på hva problemet kan være?
    Totaldac D1-server, Lamm 1.2 Reference mono, Theta Gen VIII S3, Magico S1, Oblivion Energetic all the way, Trafomatic Modell 3000

  2. #2
    Hifi Freak Vermin's Avatar
    Ble medlem
    Sep 2006
    Sted
    Bjerkreim
    Innlegg
    6,731
    Tagget i
    1 Innlegg
    Torget
    1

    Trenger hjelp ang. brum

    Kan du justere bias manuelt? Har du prøvd oppi alt dette og koble til en annen kurs? Eller kanskje bare snu stikkontakten i støpselet? Hva slags brum snakker vi? 50hz 100hz?
    Trio Ω , BD, Parasound, AirTight, EAR, Oppo, Roon Nucleus, TWRaven, Garrard, Loricraft, 4Point, Triplanar, Origin Live, Reed, Van Den Hul, Lyra, Miyajima, Transfiguration, Dynavector

    Hornalliansen

  3. #3
    Hifi Freak JanOlav's Avatar
    Ble medlem
    Dec 2005
    Sted
    Sandefjord
    Innlegg
    7,241
    Tagget i
    0 Innlegg

    Trenger hjelp ang. brum

    Sitat Sitat fra staker
    Jeg trenger hjelp med min audioaero Capitole amp.
    Det er bare i den ene høyttaleren, og jeg har sjekket ut at det ikke er rørene. Resten av anlegget er ikke slått på når det brummer, hjelper forøverig ikke å slå de på heller. Har forsøkt med og uten jord og strømfilter, med og uten aktiv skjerm på power ledning.

    Er det noen som har noen ideer på hva problemet kan være?
    Har problemet plutselig dukket opp?
    *KLIPSCHORN*BOTTLEHEAD*EAR*SANSUI*PIONEER*TECHNICS *

  4. #4
    Hifi-entusiast staker's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2004
    Innlegg
    446
    Tagget i
    0 Innlegg
    Torget
    1

    Trenger hjelp ang. brum

    Det autobias, så den får jeg ikke gjort stort med. Har ikke snudd noe støpsel, annen kurs er forsøkt uten resultat. Om det er 50 eller 100Hz tør jeg ikke si, men kan gjette på 100Hz..
    Totaldac D1-server, Lamm 1.2 Reference mono, Theta Gen VIII S3, Magico S1, Oblivion Energetic all the way, Trafomatic Modell 3000

  5. #5
    Hifi-entusiast staker's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2004
    Innlegg
    446
    Tagget i
    0 Innlegg
    Torget
    1

    Trenger hjelp ang. brum

    Sitat Sitat fra Continuo
    Sitat Sitat fra staker
    Jeg trenger hjelp med min audioaero Capitole amp.
    Det er bare i den ene høyttaleren, og jeg har sjekket ut at det ikke er rørene. Resten av anlegget er ikke slått på når det brummer, hjelper forøverig ikke å slå de på heller. Har forsøkt med og uten jord og strømfilter, med og uten aktiv skjerm på power ledning.

    Er det noen som har noen ideer på hva problemet kan være?
    Har problemet plutselig dukket opp?
    Forsterkeren er ny for min del, og jeg har ikke brukt den før. Har snakket med selger, som sier han testet den før salg og alt var ok. Har ingen grunn til å ikke tro på han.
    Totaldac D1-server, Lamm 1.2 Reference mono, Theta Gen VIII S3, Magico S1, Oblivion Energetic all the way, Trafomatic Modell 3000

  6. #6
    lark
    Guest

    Trenger hjelp ang. brum

    Brummer det også med alle signalkabler frakoblet?

  7. #7
    Hifi-entusiast staker's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2004
    Innlegg
    446
    Tagget i
    0 Innlegg
    Torget
    1

    Trenger hjelp ang. brum

    Ingen signalkabel på=ingen brum. Kan det være kabelen som er roten til alt vondt?
    Totaldac D1-server, Lamm 1.2 Reference mono, Theta Gen VIII S3, Magico S1, Oblivion Energetic all the way, Trafomatic Modell 3000

  8. #8
    Hifi Freak Vermin's Avatar
    Ble medlem
    Sep 2006
    Sted
    Bjerkreim
    Innlegg
    6,731
    Tagget i
    1 Innlegg
    Torget
    1

    Trenger hjelp ang. brum

    Sitat Sitat fra staker
    Ingen signalkabel på=ingen brum. Kan det være kabelen som er roten til alt vondt?
    Det må det være, ligger den nær noen andre kabler? Kan jordingpinnen i kabelen være dårlig?
    Trio Ω , BD, Parasound, AirTight, EAR, Oppo, Roon Nucleus, TWRaven, Garrard, Loricraft, 4Point, Triplanar, Origin Live, Reed, Van Den Hul, Lyra, Miyajima, Transfiguration, Dynavector

    Hornalliansen

  9. #9
    Hifi-entusiast staker's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2004
    Innlegg
    446
    Tagget i
    0 Innlegg
    Torget
    1

    Trenger hjelp ang. brum

    Har ligget litt inntil høyttalerkabelen, noe den i og for seg også har gjort tidligere. det er en Black Magic med Eichmann bullet på. Jordingen i denne kontakten har jo ikke all verdens flate.
    Totaldac D1-server, Lamm 1.2 Reference mono, Theta Gen VIII S3, Magico S1, Oblivion Energetic all the way, Trafomatic Modell 3000

  10. #10
    Hifi Freak Vermin's Avatar
    Ble medlem
    Sep 2006
    Sted
    Bjerkreim
    Innlegg
    6,731
    Tagget i
    1 Innlegg
    Torget
    1

    Trenger hjelp ang. brum

    Sitat Sitat fra staker
    Har ligget litt inntil høyttalerkabelen, noe den i og for seg også har gjort tidligere. det er en Black Magic med Eichmann bullet på. Jordingen i denne kontakten har jo ikke all verdens flate.
    Har du en annen kabel og prøve med? Jeg sleit også med Black Magic, de var veldig følsomme for omgivelsene.
    Trio Ω , BD, Parasound, AirTight, EAR, Oppo, Roon Nucleus, TWRaven, Garrard, Loricraft, 4Point, Triplanar, Origin Live, Reed, Van Den Hul, Lyra, Miyajima, Transfiguration, Dynavector

    Hornalliansen

  11. #11
    Hifi-entusiast staker's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2004
    Innlegg
    446
    Tagget i
    0 Innlegg
    Torget
    1

    Trenger hjelp ang. brum

    Har heldigvis en pappeske med kabler i kjelleren. Wireworld gold bør vel være god kvalitet.
    Totaldac D1-server, Lamm 1.2 Reference mono, Theta Gen VIII S3, Magico S1, Oblivion Energetic all the way, Trafomatic Modell 3000

  12. #12
    Hifi-entusiast staker's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2004
    Innlegg
    446
    Tagget i
    0 Innlegg
    Torget
    1

    Trenger hjelp ang. brum

    JIPPIIIII!!!!
    Nå er det så stille så man kan høre den berømte nålen.

    Tusen takk for hjelpen!!!!
    Totaldac D1-server, Lamm 1.2 Reference mono, Theta Gen VIII S3, Magico S1, Oblivion Energetic all the way, Trafomatic Modell 3000

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed