Jeg har hatt fjellgrisribbe de siste fire åra (minst), så jeg vet hva jeg har av råvare!Du er så gira på at dette blir bra, så jeg er meget i tvil om jeg skal fortelle om min erfaring med slik ribbe i fjor. Jeg ble skuffet, men kan kanskje skylde på kokken. Min opplevelse er på ingen måte fasit og din blir sannsynligvis bedre.
Hvis jeg får valget mellom en veggismiddag og den ribben, så ville jeg forsøke veggismiddagen i håp om å bli positivt overrasket. For all del, ikke understek den! Vær forberedt på mye fett.
Kjøp en annen stykningsdel om man vil ha magert kjøtt, ei ribbe SKAL være feit, det er derfor den tradisjonelt har vært festmat. Kos deg med veggismiddagen.Du er så gira på at dette blir bra, så jeg er meget i tvil om jeg skal fortelle om min erfaring med slik ribbe i fjor. Jeg ble skuffet, men kan kanskje skylde på kokken. Min opplevelse er på ingen måte fasit og din blir sannsynligvis bedre.
Hvis jeg får valget mellom en veggismiddag og den ribben, så ville jeg forsøke veggismiddagen i håp om å bli positivt overrasket. For all del, ikke understek den! Vær forberedt på mye fett.
Så bra! Da er julen reddetJeg har hatt fjellgrisribbe de siste fire åra (minst), så jeg vet hva jeg har av råvare!Du er så gira på at dette blir bra, så jeg er meget i tvil om jeg skal fortelle om min erfaring med slik ribbe i fjor. Jeg ble skuffet, men kan kanskje skylde på kokken. Min opplevelse er på ingen måte fasit og din blir sannsynligvis bedre.
Hvis jeg får valget mellom en veggismiddag og den ribben, så ville jeg forsøke veggismiddagen i håp om å bli positivt overrasket. For all del, ikke understek den! Vær forberedt på mye fett.
Jeg kan ikke helt se festmåltidet i noe som drypper av fett. At noe er tradisjon betyr ikke at det er best. Nå skal jeg ikke forstyrre tråden til Dr Dong mer enn hva jeg har gjort og hans valg av festmiddag blir helt sikkert tipp-topp. Han vet hva han får.Kjøp en annen stykningsdel om man vil ha magert kjøtt, ei ribbe SKAL være feit, det er derfor den tradisjonelt har vært festmat. Kos deg med veggismiddagen.Du er så gira på at dette blir bra, så jeg er meget i tvil om jeg skal fortelle om min erfaring med slik ribbe i fjor. Jeg ble skuffet, men kan kanskje skylde på kokken. Min opplevelse er på ingen måte fasit og din blir sannsynligvis bedre.
Hvis jeg får valget mellom en veggismiddag og den ribben, så ville jeg forsøke veggismiddagen i håp om å bli positivt overrasket. For all del, ikke understek den! Vær forberedt på mye fett.
Fettet trekker neppe inn i kjøttet, det forsvinner i noen grad under steking men av egen erfaring - om ribben skal stekes over lang/lengre tid bør den ha godt med fett ellers kan den bli litt tørr, aka 24h som eksempel.Er det konsensus om at langtidssteking er det beste, slik at mest mulig fett trekker inn i kjøttet?
Var det noen som sa at det forekom fett på ribbe? Her er den jeg kjøpte rimelig av min lokale bonde i fjor. Ribba ble omgjort til lard.
Dette er fra Mangalitsasvin.