Mitt " Spa"

xtz 69

Overivrig entusiast
Ble medlem
16.01.2011
Innlegg
555
Antall liker
102
Torget vurderinger
8


Her er det jeg koser meg når jeg er hjemme På fri :)


Platespillerrigg



Atmos høyttaler



Jamo THX



Chapter Audio Presic 250 s



Luxman DA 250 Dac



Rel



Nytt Rack

Har skjedd endel nytt her siden sist jeg oppdaterte. Nytt rack fra Solidtech, med spikes ned mot gulvet, og demping på noen av hyllene.. Ble to stk Solo Rack Med tre hyller i hver. Nokså fornøyd med det, spesielt at høyttalerne fikk LITT mere luft rund seg.

DSPeaker Antimode Dual core

Denne er til ganske stor hjelp, da dette rommet gir en voldsom peak på rundt 50 HZ, men noe som bekymrer meg litt er den dippen på rundt 100 hz, denne har ikke vert så markant tidligere. Noen som har en formening om hva som gjør dette?

Coda Csib mk II

Ny forsterker fra Coda! Virker meget lovende!

Black Magic Emotion

Fete kabler fra PM Audio, Disse har høstet god kritikk :)

God vin og film

Man må kose seg på lørdagskvelden :)
 
Sist redigert av en moderator:

Auditor

Æresmedlem
Ble medlem
27.02.2006
Innlegg
12.091
Antall liker
4.345
Torget vurderinger
1
Xtz69: Mye bra her...Med den vinylriggen burde det ikke mangle noe særlig. Og digitalt sett bør du også ha ordna deg godt. Luxman er såpass varmtklingende ift Precis´en , så..Bedre bassbokser enn REL finnnes ikke- de passer til Turnberry.. Alt i alt: BRA!
 
Sist redigert:

xtz 69

Overivrig entusiast
Ble medlem
16.01.2011
Innlegg
555
Antall liker
102
Torget vurderinger
8
Xtz69: Mye bra her...Med den vinylriggen burde det ikke mangle noe særlig. Og digitalt sett bøt du også ha ordna deg godt. Luxman er såpass varmtklingende ift Precis´en , så..Bedre bassbokser enn REL finnnes ikke- de passer til Turnberry.. Alt i alt: BRA!
Takk for det Auditor :) Hyggelig tilbakemalding! må si at jeg er meget godt fornøyd totalt sett, Coda Csib Er bestilt, i tillegg til BM Emotion høyttalerkabler med jupere Og rack fra solid tech. Er veldig spent på hvordan det vil låte med Coda som hovedforsterker :)
 

Auditor

Æresmedlem
Ble medlem
27.02.2006
Innlegg
12.091
Antall liker
4.345
Torget vurderinger
1
XTZ69: Ikke like kraftfullt som med Balder, men en hakket mer ørevennlig tone enn den Precis forestår bør være mulig da. Chapter låter jo nesten digitalt/klasse D i sin tonale balanse. Ekstremt nøytrale, de. Men uten den ekstra lille "nordiske" varmen og friskheten feks nyere Bladelius har. Jeg tror Coda blir en bra match der.
 
Topp Bunn