Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Dec 2003
  Innlegg
  1,457
  Tagget i
  0 Innlegg

  LaBoheme Phono Preamp

  Kom tilfeldigvis over denne .
  Er det noen som kjenner til denne phono preampen eller har en formening om det er en bra konstruksjon evt. noe for DIYere?
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder    
  Ein skal ikkje ta heile stigen i eit steg

 2. #2
  Overivrig entusiast slarssen's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2003
  Innlegg
  679
  Tagget i
  0 Innlegg

  LaBoheme Phono Preamp

  Hei!

  Jeg har fulgt utviklingen av denne Phonoen en stund, og jeg har veldig lyst til å bygge en slik en, engang. Den virker rimelig kompromissløs, og jeg har all tro på at den vil spille meget bra. Den kan konfigureres for balansert signal inn, siden den er fullstendig balansert. Designet med separate opamper for hhv. spenning og strøm forsterkning er veldig elegant, og bruken av transfomator på utgangen gir galvaniskt skille. Inngangstrinnet er rimelgi standard, implementert med JFETs med veldig lav egenstøy, og gjennomtenkt og burde være lett å få nøyaktig. I tillegg så har den jo gain justering både for MM og MC.

  Uten å ha noen som helst erfaring med den, så vil jeg si at den absolutt er intressan som et DIY prosjekt, så det er bare å kjøre på hvis du har planer om å lage deg en RIAA

  Bakdelen er vel kanskje at konstruktøren har ikke laget noe kretskort design ennå, slik at dette må du gjøre selv, eller evnt. bare koble alt på eksperimentkort, slik som konstruktøren. I tillegg vil det vel ende opp med å koste endel penger å lage denne.

  - Slarssen

  HTPC - WaveIO USB - RAKK-DAC MKIV m/passive LL1674 - Nottingham Horizon m/RB250 - Dynavector DV10X5 - DIY JFET SE RIAA - DIY Effekt med KT66/6550 PP-CFB - Coincident Triumph Signature Extreme

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed