Zomby_Woof

VPI Scoutmaster/ JMW 9 signature Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Analog avspilling
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Kr 12.000
Kjøpt av
Finbeck
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 39516
Jeg selger min VPI Scoutmaster. Den er nå strippet ned til standard utførelse med original clamp. Den har fortsatt HRX Mini-feet. Det følger også med originalt støvdeksel til å sette på tallerkenen (det var en ganske rimelig affære).

Denne modellen er utgått til fordel for Scoutmaster II. Jeg har derfor ikke en eksakt dagsaktuell pris på spilleren.

Scoutmaster II med standardføtter og JMW 9 signature arm koster pr. i dag $3099 på elusivedisc.com. Føttene koster $359 samme sted. Med dagens valutakurs skulle det tilsvare kr. 25765,- inkludert MVA, pluss eventuelt fraktpåslag.

Jeg har fortsatt originalemballasjen, men klarer ikke helt å få alle lagene i 'bløtkaka' til å stemme helt overens med delene. Spilleren har i tillegg en servicehistorie. Etter min beste og fullstendig oppriktige vurdering har jeg fått rettet 100% opp i dette med et lite unntak. Jeg gjorde en midlertidig montering av drivhjulet på spilleren ved hjelp av Loctite. Dette er nå fjernet og erstattet av originale settskruer, men det er et lite, rent kosmetisk merke i senter av drivhjulet. Bortsett fra dette er spilleren i nær mint tilstand.

Alt originalt tilbehør følger med, sammen med en ekstra (brukt) drivrem og en sprøyte med lagerfett.

På grunn av servicehistorikken ønsker jeg at eventuell kjøper tar spilleren i nærmere øyesyn før avtale inngås. Spilleren kan ses i Oslo. Den kan også høres, men da trenger jeg litt tid til å få lånt en pickup og passende signalkabler for dette. Jeg kan også være behjelpelig med montering og justering hos ny eier forutsatt rimelig reisestrekning. I tillegg kan jeg være behjelpelig med å skaffe en passende ny pickup med litt rabatt.

Dersom det skulle være aktuelt kunne jeg gjerne byttet spilleren i en Dynamic Precision 6.4P (for biamping, så ingen andre modeller er aktuelle).

Informasjon om bruker

Zomby_Woof
Æresmedlem
Torget karakterer
Vurderinger (6)
Medlem siden
Topp Bunn