roov

Unik vinyloppbevaring

Møbler og tweaks
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Hordaland
Pris
Kr 5.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 239024
Unik møbel for oppbevaring av LP plater.
Praktisk størrelse og vinkling slik at platene naturlig heller til den ene siden. Ser mest mulig ryddig ut. Toppen kan brukes til platespiller eller annet hifiutstyr. Praktisk mellomlagring av plater i plassen til høyre. Brukes av meg til plater som venter på å havne på riktig alfabetisk sted. Møbelet rommer fint i overkant av 200 plater.

Det ble brukt veldig mange timer på design, snekring og ferdigstillelse av dette møbelet, så prissetting er litt vanskelig. Dersom den ikke blir solgt til angitt pris, blir den heller lagret på loftet til en senere anledning.

Treverket er furu som er beiset i mange ulike sjateringer for å se ut som en mer eksklusiv tresort. Deretter er møbelet lakkert i flere lag med matt gjennomsiktig lakk. Har vist seg å være motstandsdyktig og slitesterk. Ser ut som den gjorde når den var ny, selv om den har vært i bruk et par år.

Kan hentes i Bergen eller pakkes trygt og sendes med posten.
Kan byttes i et sett med KEF LSX.

Se mål på de siste bildene.

Skjenk, hylle, vinyl, LP, plate, record, vinyloppbevaring, lp-oppbevaring, plateoppbevaring, platehylle, lp-hylle, stereobenk, tv-benk, vintage, design, custom, unik, teak, palisander
Originalemballasje
Nei
Orig. kvittering
Nei
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

roov
Fersking
Torget karakterer
Vurderinger (18)
Medlem siden

Andre annonser av roov

Topp Bunn