Moiz Audio

Butikk SPL Phonos

Riaa trinn
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Kr 26.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 247831
Alle platespillere trenger forforsterker i tillegg til hovedforsterkeren - Noen platespillere har dette innebygget i spilleren og andre platespillere trenger en ekstern forforsterker - også kalt RIIA trinn - Et godt RIIA trinn er helt avgjørende for god lyd til dine vinylplater. Med SPL Phonos får du et topp High End produkt som utgjør en stor forskjell. Phonos får rimeligere platespillere til å låte dyrt. Det er to pick up systemer for platespillere, Moving Magnet & Moving Coil. SPL har begge innebygget.


Moving Magnet

Magneter som beveger seg genererer en liten spenning ved å flytte en magnet mellom kobberspoler. MM pickups har veldig høy induktans og impedans. Phonos tilbyr et valg av tre kondensatorer for å korrigere frekvensen og faseresponsen. Kapasitansene er 150pF, 220pF og 330pF. I av-posisjon bestemmes kapasitansen av kabelens kapasitans(spenning).

Moving Coil

MC pickupen er også en liten elektromagnetisk generator men med magnetene godt forankret med bevegelige spoler, dvs. nøyaktig det motsatte av MM-pickupen.
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Moiz Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (123)
Medlem siden

Andre annonser av Moiz Audio

Topp Bunn