Moiz Audio

Butikk SPL Phonitor XE

Hodetelefoner
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Kr 27.900
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 247184
Phonitor XE er SPLs kronjuvel når det kommer til hodetelefonforsterkere – et produkt skapt uten kompromisser, fylt til randen med unik teknologi.


Den balanserte 4-pins XLR og standard 6.3 mm hodetelefonutgangen gir deg uovertruffen kraft og tysk presisjon for å drive enhver hodetelefon uten anstrengelse. Takket være 120 volts VOLTAiR-teknologien, nyter du en ærlig, detaljert og enestående lytteopplevelse. Bytt enkelt mellom tilsvarende utganger på baksiden med bryteren foran.


Det massive 45mm volumhjulet, presisjonsfrest i aluminium, sammen med det motoriserte potensiometeret, gir en overlegen kvalitetsfølelse. Det integrerte LED-lyset indikerer alltid volumparameteret, selv i mørket, og kan justeres med IR via IR learning ved et enkelt trykk på en bryter.


Med XLR og RCA innganger, to mekaniske VU-metere på fronten, og en "laterality" bryter for kanalbalanse, har Phonitor XE alt du trenger for en skreddersydd lytteopplevelse.


Revolverende Teknologi: Phonitor-Matrix


Opplev hodetelefonlyd som om det kom fra høyttalere takket være den banebrytende Phonitor-Matrix-teknologien. En genial løsning for studioteknikere og en nytelse for entusiaster, denne teknologien retter opp i den unaturlige separasjonen av venstre og høyre kanal, kjent som "super stereo effekt," og gir en mer naturlig lyd for lengre lytteglede
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Moiz Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (122)
Medlem siden

Andre annonser av Moiz Audio

Topp Bunn