B

Butikk SPEC RSA-777EX

Integrert forsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 22.500
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 232859
Demobrukt modell selges for kr 22500, ny pris kr 47500.

OM RSA 777EX
Vi har oppsummert våre lytteinntrykk av denne integrerte forsterkeren slik:
SPEC RSA 777EX er inngangsbilletten til SPEC-universet. Og, gitt at du finner den rette høyttaleren til denne lille lettvekteren, trenger du aldri se deg tilbake. Den har med seg overraskende mye godlyd fra sine større forsterkersøsken, besparelsene ligger kun på evnen til å drive tung last, samt en noe enklere konstruksjon. Men fortsatt med japansk evigvarende kvalitet! Med rett partner er dette en helt fantastisk forsterker, enten den driver høyttalere eller et par gode hodetelefoner. SPEC RSA 777EX kan produsere en endeløs serie med flotte musikalske opplevelser på alle typer musikk og alle typer innspillinger. Her er klang, kraft, rytmikk og hurtighet, her er musikk! Denne lille lettvekteren vil sjokkere deg, den vil bevege deg, den vil overbevise deg om hvor spennende musikk kan være, hver dag, hele uka. En helt overraskende og ekstrem forsterker, så snart du har funnet de rette partnerne!
Mer info om RSA-777EX kan en finne på SPEC sine hjemmesider: https://www.spec-corp.co.jp/e/audio/RSA-777EX/index.html.

SPESIFIKASJONER
Forsterker
Maksimal effekt 100 W × 2 (4 Ohm), 75 W × 2 (6 Ohm), 50 W × 2 (8 Ohm)
Frekvensrespons 10 Hz - 30 kHz ± 1dB (6 Ohm 1W)
Harmonisk forvrengningsforhold 0,02% (ved 1 kHz, 80% utgang)
Inngangsfølsomhet, få 300 mVrms, 37,3 dB (ved MAX-volum, 6?, 1kHz, ubalansert inngang)
Linjeinngangsklemmer XLR-inngang: 1 RCA-innganger: 3
Høyttalerterminal 1
Strømspenning 220V AC, 50Hz
Elektrisk forbruk Uten signal: 18 W, under maksimal effekt: 180 W (8 ?, 100 Hz)
Utvendige mål 350 mm (bredde) × 95 mm (høyde) × 375 mm (dybde)
Vekt 7,0 kg
Inkluderte varer
Fjernkontroll RSR-1

OM SPEC generelt
SPEC Corporation er et japansk selskap grunnlagt av Mr. SHIROKAZU YAZAKA, en tidligere sjefingeniør i TEAC og Pioneer. Kortfattet om SPEC oppsummerer vi slik:

SPEC lager forsterkere med moderne klasse D teknologi, men ikke slik vi har blitt vant til å oppleve denne forsterkerteknologien. Materialvalg i chassis, strømforsyning og signalvei er resultater av nitidig detaljfokus og stor kunnskap, samt utstrakt lytting. Alle tresorter, alle kretsdetaljer, alle komponenter er valgt med ett mål for øyet: Best mulig musikkgjengivelse. At SPEC har funnet en helt unik løsning på Klasse D-kretsen er hevet over tvil i det øyeblikk du tar deg tid til å lytte på produkter fra denne helt spesielle, japanske produsenten. Klangfarger, sting, nerve og tilstedeværelse representerer noe helt særegent, ikke bare fra klasse D, men faktisk sammenlignet med det meste som finnes på markedet.
I tillegg har SPEC benyttet komponenter med ekstrem lydkvalitet og lang levetid, dette er forsterkere for evigheten. Under drift blir de aldri varme, her får du all godlyden uten å sløse med strømmen og være redd for høye temperaturer og kort levetid på halvlederne. Med en SPEC-forsterker i anlegget, kan du være trygg på både funksjon og musikkgjengivelse!

UTDRAG FRA SPEC SINE NETTSIDER OM TEKNISK FILOSOFI MV.
Mer informasjon om SPEC generelt kan en finne på deres hjemmesider www.spec-corp.co.jp og på BebopHifi sine hjemmesider www.bebophifi.com. Her er lagt ut en oppsummering på norsk av det en finner på SPEC sine hjemmesider og vi viser til denne oppsummeringen.

REFERANSER
Norsk referanse, fra Rognliens hifi-blog.
rognlien.wordpress.com

Spec me up!
Spec is without competition my favorite class-D amplification. Not only that, let’s just say amplifiers without tubes, that’s how good they are. So when Spec introduce two new models, I…
rognlien.wordpress.com
rognlien.wordpress.com

Referanse hentet fra SPEC sine hjemesider, italiensk.
https://www.spec-corp.co.jp/e/reviews/pdf/audioreview.pdf

Referanse 6Moons, engelsk.
RSA-777EX

Originalt et tysk review, her i engelsk versjon og adoptert av 6Moons.
Til slutt i dette reviewet skriver Srajan Ebaen:
Consider what a proper 50-watt class A rated would cost you. Add a good preamp.
Now SPECS RSA-777 at euro 5500 comes into very clear focus. This really is class D with a decisive difference.

Vi viser ellers til det fulle reviewet. Her er det bare å bruke Google translate for den som ikke er språkmektig nok der teksten er tilgjengelig!

50W pr forsterker kanskje ikke så mye og den må pares med høyeffektive høyttalere. Da vil en oppleve at her er det ingen "slappe forsterkermuskler", men spenst, styrke og kraft.

Vil vi ønske at høyttalerprodusenter legger mer vekt på å produsere høyeffektive konstruksjoner. SPEC mener gleden ved musikk ville øke dersom dagens moderne mainstream høyttalere med bredt frekvensområde, men lav følsomhet, kunne gjengi musikken med samme realisme som gammeldagse, høyeffektive høyttaler. Med våre «Real Sound Amplifiers» har vi forsøkt å gjengi en naturlig, rik og involverende tone, som taler direkte til emosjonene, skaper troverdig rominformasjon og en dynamisk, levende opplevelse!
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn