B

Butikk SPEC modell RSA-M99

Integrert forsterker
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 89.950
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227104
OM RSA M99
Den ekstreme byggekvaliteten fra toppmodellen RSA F33EX finner en også igjen i M99. Og i tillegg til den evigvarende tekniske kvaliteten, vil en også finne igjen det aller meste av ekstremegenskapene fra RSA F33EX. Kun små kompromisser er nennsomt tilsmakt for å bevare så mye som mulig av toppmodellens unike spillestil. Den tordnende bassen, den åpne og kommunikative mellomtonen, opp til den silkemyke, delikate diskanten. På toppen av det kan du nærmest se de åpne lydbildene foran deg, presise, enorme. Topp det med rå dynamikk, og det meste er sagt. Velg moderat høyttalerlast og effektive høyttalere, og du vil ikke kunne tro at dette kraftverket av en forsterker kun leverer 60 Watt i hver kanal. En av de viktigste egenskapene til SPEC-forsterkerne er deres "altetende natur"; de spiller alt med letthet, og skifter totalt fra en hyggelig, avslappet jazzelsker det ene øyeblikket, til et monster det neste. SPEC M99 legger ikke til eller trekker fra, den bare formidler det musikalske budskapet med all mulig tydelighet. Akkurat slik en forsterker skal.

Mer info om RSA-M99EX kan en finne på SPEC sine hjemmesider:
Products : RSA-M99| Spec

RSA-M99 spesifikasjoner
Forsterker
Maksimal effekt 120 W × 2 (4 Ohm)
Frekvensrespons 10 Hz - 30 kHz ± 1dB (6 Ohm, 1W)
Harmonisk forvrengningsforhold 0,02% (ved 1 kHz, 80% utgang)
Inngangsfølsomhet, få 300 mVrms, 37,3 dB (v/MAX-volum, 6?, 1kHz, ubalansert inngang)
Linjeinngangsklemmer XLR-inngang: 2 RCA-innganger: 3 Høyttalerterminal 1 annen Elektrisk forbruk Uten signal: 15 W, maksimal effekt: 215 W (8 Ohm, 100 Hz)
Utvendige mål 440 mm (bredde) × 125 mm (høyde) × 414 mm (dybde)
Vekt 15,5 kg
Inkluderte følgende varer
FJERNKONTROLL RSR1
Kan også brukes sammen med H-VC5

OM SPEC generelt
SPEC Corporation er et japansk selskap grunnlagt av Mr. SHIROKAZU YAZAKA, en tidligere sjefingeniør i TEAC og Pioneer. Kortfattet om SPEC oppsummerer vi slik:

SPEC lager forsterkere med moderne klasse D teknologi, men ikke slik vi har blitt vant til å oppleve denne forsterkerteknologien. Materialvalg i chassis, strømforsyning og signalvei er resultater av nitidig detaljfokus og stor kunnskap, samt utstrakt lytting. Alle tresorter, alle kretsdetaljer, alle komponenter er valgt med ett mål for øyet: Best mulig musikkgjengivelse. At SPEC har funnet en helt unik løsning på Klasse D-kretsen er hevet over tvil i det øyeblikk du tar deg tid til å lytte på produkter fra denne helt spesielle, japanske produsenten. Klangfarger, sting, nerve og tilstedeværelse representerer noe helt særegent, ikke bare fra klasse D, men faktisk sammenlignet med det meste som finnes på markedet.
I tillegg har SPEC benyttet komponenter med ekstrem lydkvalitet og lang levetid, dette er forsterkere for evigheten. Under drift blir de aldri varme, her får du all godlyden uten å sløse med strømmen og være redd for høye temperaturer og kort levetid på halvlederne. Med en SPEC-forsterker i anlegget, kan du være trygg på både funksjon og musikkgjengivelse!

UTDRAG FRA SPEC SINE NETTSIDER OM TEKNISK FILOSOFI MV.
Mer informasjon om SPEC generelt kan en finne på deres hjemmesider www.spec-corp.co.jp og på BebopHifi sine hjemmesider www.bebophifi.com. En oppsummering på norsk av det en finner på disse hjemmesidene legger vi til her for spesielt interesserte:

Først og fremst er vårt viktigste konsept «Real Sound»; vi har levende, ekte musikk som mål for lyden i våre forsterkere.
REFERANSER/ARTIKLER

Referanse hentet fra SPEC sine hjemesider, italiensk.
https://www.spec-corp.co.jp/e/reviews/pdf/audioreview.pdf

November 20, 2019 by Dawid Grzyb
hifiknights.com

SPEC Corp. RSA-M99 – HiFi Knights
This is the www.hifiknights.com review of SPEC RSA-M99 integrated amplifier. Author: Dawid Grzyb. Enjoy!
hifiknights.com
hifiknights.com

September 2019 by Matej Isak
www.monoandstereo.com

SPEC CORPORATION RSA-M99 INTEGRATED AMPLIFIER REVIEW
Mono & Stereo High-End Audio Magazine - Nagra - MSB Technology - CH Precision - Gryphon - Raidho - Totaldac - Living Voice - Viva Audio - Magico
www.monoandstereo.com
www.monoandstereo.com


February 4, 2019 By rognlien
Norsk referanse, fra Rognliens hifi-blog.
Spec is without competition my favorite class-D amplification. Not only that, let’s just say amplifiers without tubes, that’s how good they are.
rognlien.wordpress.com

Spec me up!
Spec is without competition my favorite class-D amplification. Not only that, let’s just say amplifiers without tubes, that’s how good they are. So when Spec introduce two new models, I…
rognlien.wordpress.com
rognlien.wordpress.com

January 24,2019 By Jeff Day
jeffsplace.positive-feedback.com

Siedy checking in from the Netherlands: The SPEC RSA-M99! - Jeff's Place
It's always a pleasure to hear from my friend, Siedy, and fellow Westminster Royal SE enthusiast in the Netherlands. Siedy's been having fun listening to the new SPEC RSA-M99, and shared his thoughts with me about it. I asked Siedy if it would be ok if I shared what he told me with you, and...
jeffsplace.positive-feedback.com
jeffsplace.positive-feedback.com

IMAGE HIFI
https://www.spec-corp.co.jp/e/audio/RSA-M99/pdf/M99_in_image_hifi.pdf

Vi legger også ved en link til brukermanualen or M99, den gir god info om hvordan M99 kan brukes.
https://www.spec-corp.co.jp/e/audio/RSA-M99/pdf/RSA-M99_EN_web.pdf

Vi viser til den fulle review/artikkelteksten i ovenstående. Her er det bare å bruke Google translate for den som ikke er språkmektig nok der teksten er tilgjengelig!

50W pr forsterker kanskje ikke så mye og den må pares med høyeffektive høyttalere. Da vil en oppleve at her er det ingen "slappe forsterkermuskler", men spenst, styrke og kraft.

SPEC mener gleden ved musikk ville øke dersom dagens moderne mainstream høyttalere med bredt frekvensområde, men lav følsomhet, kunne gjengi musikken med samme realisme som gammeldagse, høyeffektive høyttaler. Med våre «Real Sound Amplifiers» har vi forsøkt å gjengi en naturlig, rik og involverende tone, som taler direkte til emosjonene, skaper troverdig rominformasjon og en dynamisk, levende opplevelse!


For mer utfyllende informasjon viser en til wwww.spec.corp.-jp.com. Teksten i ovenstående er i hovedsak hentet herfra og oversatt til norsk
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn