arildji

Musical Fidelity V-Link USB-S/PDIF Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
D/a konverter
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Troms
Pris
Kr 450
Kjøpt av
ru-jo
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 36264
Jeg har en strøken Musical Fidelity V-Link USB-S/PDIF konverter til salgs. Jeg har selvsagt originalemballasje og brukermanual.

Hvis din DAC ikke har USB inngang så vil Musical Fidelity V-Link USB-S/DPIF konverteren gi deg det, da den har USB inngang og både coaxial og Toslink optisk digital utgang.

Men også hvis din DAC opererer med synkron USB overføring, så bør du se nærmere på en Musical Fidelity V-Link da denne opererer med asynkron USB overføring. Asynkron USB overføring har klare fordeler i forhold til synkron USB overføring med hensyn på overføringsraten på datastrømmen og de uheldig konsekvensene en mulig ned-sampling har for lyden, særlig hvis du benytter dagens høyoppløselige dataformater (med f. eks. 24-bits oppløsning). Hvis din DAC har synkron USB overføring, så kan du få et løft i lyden ved å anvende en Musical Fidelity V-Link. En mye billigere oppgradering enn å kjøpe en ny DAC.

Les mer om asynkron USB overføring og effekten av bruk av en Musical Fidelity V-Link i f. eks. Stereophile, Gramophone, The Absolute Sound

Nypris: 1190,- kr, selges for 450,- kr. Kan sendes over hele landet.

Informasjon om bruker

arildji
Hi-Fi interessert
Torget karakterer
Vurderinger (3)
Medlem siden
Topp Bunn