ChrisAndre

Music Angel KT88 NOS-rør #SOLGT# Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Integrert forsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Østfold
Pris
Kr 5.200
Kjøpt av
AudioPhysic
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 62450Selger min Music Angel XD-800 mk.3.

Dette er en ganske ekstremt oppgradert versjon, blant annet er de orginale KT-88 rørene byttet til KT-88 Golden Dragon Retro. De kjennetegnes med enda dypere og tightere bass, åpnere mellomtone og vanvittig oppløst diskant. Disse koster ca. 2000-2500 kr, og er veldig gode.

Men det som skiller denne Music Angelen fra ALLE andre Music Angels, er at den har en vippe-bryter like ved rørsoklene.
Det er satt på en bryter, slik at jeg velger spenningen på pinnene til 2 av smårøra. Jeg kan velge mellom ECC85 eller ECC81 rør. Dette gir enorm fleksibilitet til valg av forskjellige rør-typer.

Du får også med følgende høykvalitets NOS rør:
2 stk Siemens ECC82 (3 mica)
2 stk Siemens ECC81 (3 mica)

Denne spiller rett og slett veldig flott, og spiller helt på høyde med mange rør- og transistorforsterkere med høyere pris. Jeg har hatt til test hjemme en Creek Destiny II til 15.000 kr. Jeg syntes min Music Angel spilte bedre på flere områder. Blant annet i mellomtonen! Og Creek-forsterkeren er ranket som et klasse A-produkt i Stereophile.

Dette er en enda mer oppgradert versjon av Music Angel, enn det som vanligvis selges.

Den er ombygd for å levere veldig jevn strøm.

Slik er min Music Angel:

- Det er byttet ut elektrolytt kondensatorene med 4 stk 400 volt 1000uf. Nå tåler den hele 800 volt istedet for kun 450 volt som er orginalt, og som er i minste laget når spenningen ligger på 500v.

- Så er den koblet direkte fra elektrolyttene til rørene med en motstand mellom (grove kabler), slik at det går helt utenom printet. Dette gir veldig stabil strøm.

- Videre så er den koblet utenom triode, altså kun pentode for overlegen rør lyd!

- Byttet kondensatorene til utgangsrøra til 0,47uf Mundorf sølv i olje. Men også de enda dyrere og bedre Mundorf Gull i olje. Disse er veldig dyre, og blir brukt i high end utstyr.

- Inngangsrørene (smårøra) har fått kondensatorer 0,22uf Mundorf gull/sølv i olje.

- Det er koblet 1 mm Mundorf gull/sølv kabel fra cd ingangen.

- Volumpottet er også byttet til et litt bedre ett.

- Ved at du kan bruke vippebryteren og velge hvilke rør, gjør denne forsterkeren unik og morsom.

Det gir deg MYE større valgmuligheter ved rørbytte av inngangsrør. NOS-rør og mange rør fra mange forskjellige produsenter og årganger. Inngangsrør har veldig mye å si for lyden. Om du ønsker rør med strammere bass, mer bass, mer oppløst diskant, åpnere mellomtone, ja da er det bare å bytte rør. Med stor valgfrihet på inngangsrør, kan du få lyd som passer dine ører, og som passer perfekt til dine høyttalere!

Som smårør (inngangsrør/ driverrør) sitter det nå Siemens ECC82 3mica og Siemens ECC81 3mica. Jeg har andre rør også som jeg synes låter enda bedre (Tungsram og Philips NOS). Vi blir sikkert enige om noe:)

KT88-rørene er nettopp bias-justert.

Orginal emballasje medfølger.

Ring gjerne for en hyggelig prat eller send en mail:)

Her utdrag fra tester og fra eiere av forskjellige Music Angel KT-88:

"...så har jeg vært strålende fornøyd med forsterkeren.

Så til overskriften (KT-88 Golden Dragon Retro): jeg ringte Motron for nye rør, og fikk anbefalt Golden Dragon KT88 retro, har bare en kommentar etter 5 dagers drift: WOW!

Fra instrumentforsterkerne og MA´n er jeg vant til at skifte av smårørene gjør en stor forskjell, men her forandra utgangsrørene karakteristikken til MA´n til det MYE bedre.

Strammere bass, bedre mellomtone og enda mer oppløst diskant.

Det er ikke de billigste rørene, men de er verd hver eneste krone etter min ringe forstand

God lytting!"


"Og lyden ?
Helt forbløffende - har ikke hørt noen moderne forsterker som ligner. Her er alt som minner om skralling i høyfrekvensen og resonant skrikende lyd borte. Istedet en flott kontrollert avslappet lyd med veldig god dynamikk i bass og nedre mellomtone - har aldri hørt de store JBL-monitorene spille så homogent og jevnt fra bunn til topp. Og med bredde, dybde, perspektiv - alt er der."

"I sammenligning blir de Jolida, Prima Luna og McIntosh re-issue jeg har lyttet til nesten komisk mislykket."

"Luftig diskant, elegant mellomtone, god mikro-dynamikk."

"Jeg er fasinert over hvor bra MA låter - spesielt etter rørbytte, selvom det ikke var gæli med de medfølgende rørene heller. "
Informasjon om bruker

ChrisAndre
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (15)
Medlem siden
Topp Bunn